Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שקצת נסחפתם עם ההתלהבות מהמחירים.

האטרקציות היחידות זה סדרת הX למיניהם, סידרה 7 ומיני. ויותר נכון מחירים מדהימים למיני מול מה שהיה קודם.

סדרה 3 יקרה מאוד עדיין וסדרה 1 גם כן.

סדרה 5 מחיר נחמד, הקולגות גם באותם מחירים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

בשבת צפיתי בפרק מוקלט של טופ גיר, הייתה כתבה על הנסיאן פיקסו (סוזוקי אלטו) ומה אפשר לקנות במחיר שלה בשוק המשומשות. ג׳רמי והאמונד בחרו במרצדס cl600 וב.מ.וו 850, זה הדהים אותי כי אנחנו במחיר של האלטו בישראל קונים מאזדה 3 מליסינג ומי שרוצה ״להתפ ק״ הולך על גולף קצת יותר וותיקה. החלום הוא שהורדת המחירים הזאת תביא אותנו למציאות כזאת, אבל נראה לי שאני אופטימי מדי, גם התחלה זה מקרב:wink:

פורסם
תשובה של צ'מפיון מוטורס?

A4 החל מ 209K

http://avraham.ccc-cloud.com/AVRAHAM/Audi/January_2012/A4/?ToolID=PJWPSS

נראה לי שהמלחמה התחילה...

עכשיו נחכה לתגובה של מרצדס

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
בשבת צפיתי בפרק מוקלט של טופ גיר, הייתה כתבה על הנסיאן פיקסו (סוזוקי אלטו) ומה אפשר לקנות במחיר שלה בשוק המשומשות. ג׳רמי והאמונד בחרו במרצדס cl600 וב.מ.וו 850, זה הדהים אותי כי אנחנו במחיר של האלטו בישראל קונים מאזדה 3 מליסינג ומי שרוצה ״להתפ ק״ הולך על גולף קצת יותר וותיקה. החלום הוא שהורדת המחירים הזאת תביא אותנו למציאות כזאת, אבל נראה לי שאני אופטימי מדי, גם התחלה זה מקרב:wink:

אתה יודע, 83% מס+16% מע"מ (למרות שבבריטניה זה 20% מע"מ), זה שם המשחק בישראל לצערנו.

פורסם

גם בישראל אתה יכול ב 67K ש"ח לקנות מכוניות סופר פאר, ברור שכמה שנתונים אחורה מאשר באנגליה אבל עדיין מסוגל.

אני חושב שבתור צופה קבוע של טופ גיר אתה אמור לדעת עד כמה רכישה שכזו היא התאבדות כלכלית וטיפשות מוטורית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מיני ממש אבל ממש לא פונה לאותו קהל של הוולוסטר.

מיני מהווה מותג פרימיום - גם אם מדובר על גרסא בסיסית ודלה באבזור.

מיני לא אמורה להיות קניה "משתלמת".

במהותה - וכך זה עובד בכל העולם - מיני אינה מותג פרימיום. היא מוצר צעיר ומסוגנן הניתן לקסטומיזציה אישית - ומחיריה דומים למחירי מכוניות סופרמיני. נשמע מוכר? גם פיאט 500 מציגה עקרון דומה.

קמור הישנה ניסתה להפוך את מיני למותג פרימיום - ובמידה רבה הצליחה; עובדה היא שאתה מציג אותו ככזה. אלא שתדמית לחוד - ומציאות לחוד; המחיר השערורייתי גרם לכך שהמוצר נמכר למתי מעט ולא התרומם.

בתחילת דרכה עם ה-500, פיאט ניסתה לבצע מהלך דומה - וכצפוי, נכשלה.

המסקנה הבלתי נמנעת: על מנת להצליח, כל מוצר חייב להציע תמורה ראויה, גם כשמביאים בחשבון נקודות לא מדידות כמותית כמיתוג.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
מיני ממש אבל ממש לא פונה לאותו קהל של הוולוסטר.

מיני מהווה מותג פרימיום - גם אם מדובר על גרסא בסיסית ודלה באבזור.

מיני לא אמורה להיות קניה "משתלמת".

ממש לא פרימיום. זה לא ב.מ.וו. אין סיבה שמיני בסיסית תעלה יותר מפיאט 500 בסיסית.

אני לא יודע אילו תיבות הם מכניסים, אבל אם הסטנדרט שלהם יהיה תיבה בעלת 8 הילוכים, ההגיון אומר שהם יכניסו אותה לכל הרכבים (לדעתי).

זה מאוד תלוי בעלות התיבה. אם היא יקרה משמעותית מתיבה בת 6 הילוכים, אין סיבה לדחוף אותה איפה שלא צריך. אבל אני יוצא גם כנגד הסיבה שיש לתיבה 8 הילוכים - זה לא באמת נחוץ, למעט בתור מקדם מכירות. עם זאת, אני מסייג את דבריי בכך שלפי ZF לתיבה יש יתרונות אחרים מלבד 8 ההילוכים, כפי שאפשר לראות כאן:

http://www.youtube.com/watch?v=JXrHDjcQIIU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ממש לא פרימיום. זה לא ב.מ.וו. אין סיבה שמיני בסיסית תעלה יותר מפיאט 500 בסיסית.

ומה לגבי ה-A1 בהקשר זה? בנוסף, איך הגרסא הידנית הבסיסית של ה-A1 לעומת המיני ב-110? ניסיתי למצוא פרטים באתר הישראלי של מיני אבל הוא מאד לא אינטואיטיבי ונדמה לי שהדגם ב-110 לא נמצא שם כלל.

:idea:
פורסם

ב.מ.וו לא הפעילו אתר אינטרנט במשך שנים, אתה מצפה שביום של ההכרזה על המחירים החדשים האתר שלהם כבר יכיל את כל השינויים? חלומות באספמיה...

A1 גם היא לא מכונית יוקרה, בטח שלא בגרסתה הבסיסית. מה שכן, אפשר לאבזר אותה מעל הראש (אבל זה עולה בהתאם).

ואם אתה שואל אותי בין A1 למיני, אז אין בכלל תחרות לטעמי - מיני הרבה יותר טובה. עם זאת, לא נהגתי על ה-ONE החדשה, אז קשה לי להעריך בכמה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יהיה מאוד מעניין לראות איך המתחרים יגיבו.

נראה שאאודי יישארו עם המחיר של ה-A1 המוזלת ואולי גם יורידו את המחיר של האוטומטית.

נראה שעכשיו נראה יותר X1 בכבישים, עקב תמחור זהה לטיגואן.

וסוף סוף מיני במחיר ראוי, כנראה ההצלחה של ולוסטר ופיאט 500 עשו את שלהם.

רק דבר אחד אני מקווה, שהיצע הדגמים של BMW לא יהיה כמו של מאזדה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

האם הוזלת דגמי המיני,תוזיל באופן מידי את שוק המשומשות שלה?

או שעלינו לחכות מספר חודשים\שנים על מנת לראות שינוי משמעותי?

Porsche 944 turbo

פורסם
במהותה - וכך זה עובד בכל העולם - מיני אינה מותג פרימיום. היא מוצר צעיר ומסוגנן הניתן לקסטומיזציה אישית - ומחיריה דומים למחירי מכוניות סופרמיני. נשמע מוכר? גם פיאט 500 מציגה עקרון דומה.

קמור הישנה ניסתה להפוך את מיני למותג פרימיום - ובמידה רבה הצליחה; עובדה היא שאתה מציג אותו ככזה. אלא שתדמית לחוד - ומציאות לחוד; המחיר השערורייתי גרם לכך שהמוצר נמכר למתי מעט ולא התרומם.

בתחילת דרכה עם ה-500, פיאט ניסתה לבצע מהלך דומה - וכצפוי, נכשלה.

המסקנה הבלתי נמנעת: על מנת להצליח, כל מוצר חייב להציע תמורה ראויה, גם כשמביאים בחשבון נקודות לא מדידות כמותית כמיתוג.

אתחיל מהסוף... מסכים לחלוטין. תמורה ראויה צריכים לקבל. המחיר שקמור נתנו למיני בארץ היה מוגזם לכל הדעות ולכן כשל.

בתמחור המקורי, מיני עדיין מבקשת לקבל איזו שהיא "פרמייה" על היותה אחות קטנה של BMW.

למיטב ידיעתי, בכל העולם היא יותר יקרה מהמתחרות לאותה קטגוריה. היא מבקשת פרמייה על המותג של מיני, על המראה "רטרו" שלה וכו'.

גם בארה"ב, לדוגמא, המיני קופר הבסיסית עולה כ3000 דולר יותר מוולוסטר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אתחיל מהסוף... מסכים לחלוטין. תמורה ראויה צריכים לקבל. המחיר שקמור נתנו למיני בארץ היה מוגזם לכל הדעות ולכן כשל.

בתמחור המקורי, מיני עדיין מבקשת לקבל איזו שהיא "פרמייה" על היותה אחות קטנה של BMW.

למיטב ידיעתי, בכל העולם היא יותר יקרה מהמתחרות לאותה קטגוריה. היא מבקשת פרמייה על המותג של מיני, על המראה "רטרו" שלה וכו'.

גם בארה"ב, לדוגמא, המיני קופר הבסיסית עולה כ3000 דולר יותר מוולוסטר.

יש לכך הצדקה, בסופו של דבר החלקים במיני רובם ייחודיים למיני ולא נמצאים ברכבים אחרים ולזה, יש מחיר לא רק לצרכן אלא גם ליצרן. וולוסטר לשם הדוגמה (וזו דווקא דוגמה למכונית עם תמחור נכון), אולי דורשת כ-10% מסך הרכיבים שלה להיות מיוצרים במיוחד עבורה.

• תוכן חדש...