Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם דגמי הדיזל המעולים של BMW, האם נראה אותם סופסוף?

האם יהיה אפשר להזמין ידני?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רק אני לא יודע מזה הדגם של המיני קופר וורקס?!

רוני אמרת שזה מחיר משתלם 220, איזה דגם זה ומה הוא שונה מהאס הרגילה?

אתה מסקרן אותי!

Got To love It

פורסם

אתה מסקרן אותי!

בגדול- חבילת שיפורים, אפשר להקביל את זה לפרודרייב שסובארו הציעה בעבר הרחוק...

http://en.wikipedia.org/wiki/John_Cooper_Works

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
קמור חותכת מחירים. שימו לב לחלק מהתמחורים החדשים של במוו ומיני -

מיני קאנטרימן - 175 אלף ש"ח במקום 235 אלף ש"ח.

מיני קאנטרימן ALL4 - הוזלה ל-230 אלף ש"ח במקום 300 אלף ש"ח.

מיני ONE (ידנית, 98 כ"ס) - 110 אלף ש"ח.

מיני ONE (אוטומטית) - 127 אלף ש"ח.

במוו X6 35i - חצי מיליון ש"ח לעומת 700,000 ש"ח.

במוו 520i - ירידה מ-425 אלף ש"ח ל-355 אלף ש"ח.

סדרה 1 החדשה - החל מ-165 אלף ש"ח (לדגם ה-116i) ועד ל-200 אלף ש"ח (לדגם ה-118i המאובזר).

מחיר מעניין לקאנטרימן, מחיר מעולה ל- ONE, מחיר מופקע לסדרה 1.

מעניין איך ישפיע על השוק.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
סדרה 1 לקצ"ורי מאובזרת עם 136 כ"ס וגיר אוטומטי מתקדם במחיר גולף הייליין. סדרה 3 30K יקרה מפאסאט.

זה קשקוש, תמיד זה היה המחיר למי שמתעניין, לפעמים אפילו זול יותר. סדרה 1 עם המנוע הזה היא לא משהו מעניין, ונרכש בעיקר על ידי מי שחייב סמל של במוו. סדרה 3 התייקרה לעומת המחירים שהוצעו תמיד במבצעי "עו"ד/רו"ח/רופאים/מיטיבי מו"מ".

פורסם
ב.מ.וו לא הפעילו אתר אינטרנט במשך שנים, אתה מצפה שביום של ההכרזה על המחירים החדשים האתר שלהם כבר יכיל את כל השינויים? חלומות באספמיה...

.

למיטב זכרוני דווקא היה אתר, ואפילו מחלקת הטרייד שלו היתה מעודכנת.

פורסם

הסדרה 3 שנמכרה במבצעים הייתה כבר בסוף חיה והייתה לא מאובזרת, הרכבים הגיעו עם גג שמש ריפודי עור וזהו בערך.

בכתבה באתר של "אוטו" ציינו שכל הרכבים גם יגיעו מאובזרים יותר, אבל אני אישית אמתין למפרט כלשהו בכדי לדעת האם משהו באמת השתנה.

פורסם

אודי חגגו בארץ עם מכירות יותר גבוהות מאשר ב.מ.וו, דבר שלא קיים באף מקום אחר.

עכשיו יהיה פה כמו כול מדינה נורמלית.

אין לאודי הרבה מה לעשות.

מיני יותר זולה מאודי A1,אודי יכולים להחזיר לגרמניה את כול המכוניות שיש להם במלאי.

את המיטו היו מוכרים עד עכשיו רק בגרסאות היקרות יותר עכשיו יהיו חייבים להביא את המנועים החלשים יותר.

אייל

פורסם

אמרו משהו לגבי ה-Z4?

האם השיווק ימשיך? האם שוקלים להביא גם את הגרסה עם הגג הקשיח כדי שלאנשים פה יהיה למה לשדרג עוד שנתיים שלוש?

נו שווין, נצטרך להסתפק בסדרה 3 קבריולט (גג קשיח), הגיעו כמה חתיחות דרך קמור.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
האם הוזלת דגמי המיני,תוזיל באופן מידי את שוק המשומשות שלה?

או שעלינו לחכות מספר חודשים\שנים על מנת לראות שינוי משמעותי?

"רשמית", כלומר מבחינת המחירון - צפוי להיות הפרש משמעותי כבר בחודש הבא. בפועל, כל עסקה שתתרחש החל מהיום צריכה לקחת בחשבון את המחירים החדשים - לפחות מבחינת הקונה. רוצה לומר - אם הקונה מספיק טמבל בשביל לקנות לפי המחירון הנוכחי, בעיה שלו...

אתה מסקרן אותי!

לא אמרתי שהמחיר משתלם, אמרתי שהדגם מעניין...

211 כ"ס, 28.5 קג"מ, 6.5 למאה, דיפ' מוגבל החלקה אלקטרוני שמשתנה בין 0% ל-50%, לעומת ה-30% הקבוע של ה-LSD שמשווק כאופציה עבור ה-S הרגילה, מערכת בקרת יציבות כמו זו שיש במכוניות ב.מ.וו ומערכת בלימה של ברמבו.

למיטב זכרוני דווקא היה אתר, ואפילו מחלקת הטרייד שלו היתה מעודכנת.

אם אני זוכר הייתה תקופה ארוכה שלא היה אתר. גם כשהיה זה בעצם היה האתר באנגלית.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הסדרה 3 שנמכרה במבצעים הייתה כבר בסוף חיה והייתה לא מאובזרת, הרכבים הגיעו עם גג שמש ריפודי עור וזהו בערך.

בכתבה באתר של "אוטו" ציינו שכל הרכבים גם יגיעו מאובזרים יותר, אבל אני אישית אמתין למפרט כלשהו בכדי לדעת האם משהו באמת השתנה.

כאן יש קישור למפרט המלא של סדרה 1 החדשה. בכתבה אחרת הוסיפו שסדרה 3 החדשה תגיע כסטנדרט עם: "התנעה ללא מפתח, מפתח חכם מתקדם, שליטה מלאה מההגה על מערכת השמע, בקרת השיוט והטלפון, גג חשמלי נפתח, ריפודי Sensatec (עוד מדומה איכותי), בקרת שיוט אדפטיבית, מערכת iDrive עם מסך "6.5 וכניסות USB+AUX, פנסי ערפל, צמיגי Runflat, חישוקי "17 קלים ובקרת אקלים דו אזורית."

אני מניח שזו לא רשימה מלאה עם דברים שחסרים כגון חיישן אורות וגשם, חיישני חניה לפנים/אחור+מצלה וכו'. לפי מה שהבנתי, בדלק מוטורס שלא כמו היום אין דגם בסיס ועליו תתחיל להוסיף מזוודות של כסף עבור אבזור נוסף, אלא כמו כל מכונית אחרת יש שתי רמות גימור. מי שרוצה להוסיף כמובן שהוא יכול בהזמנה מיוחדת.

פורסם
כאן יש קישור למפרט המלא של סדרה 1 החדשה. בכתבה אחרת הוסיפו שסדרה 3 החדשה תגיע כסטנדרט עם: "התנעה ללא מפתח, מפתח חכם מתקדם, שליטה מלאה מההגה על מערכת השמע, בקרת השיוט והטלפון, גג חשמלי נפתח, ריפודי Sensatec (עוד מדומה איכותי), בקרת שיוט אדפטיבית, מערכת iDrive עם מסך "6.5 וכניסות USB+AUX, פנסי ערפל, צמיגי Runflat, חישוקי "17 קלים ובקרת אקלים דו אזורית."

כך הגיעה גם ה- 320 שהציעו לי בזמנו במחיר של GTI ועוד כמה אלפים. אולי לא היה USB, אני לא זוכר, אבל כן היתה מצלמה. בקיצור, דלק מורידים מחיר של המיני ומעלים ב- 1 וב- 3. הדגמים האחרים פחות רלבנטיים מבחינתי.

פורסם
כך הגיעה גם ה- 320 שהציעו לי בזמנו במחיר של GTI ועוד כמה אלפים. אולי לא היה USB, אני לא זוכר, אבל כן היתה מצלמה. בקיצור, דלק מורידים מחיר של המיני ומעלים ב- 1 וב- 3. הדגמים האחרים פחות רלבנטיים מבחינתי.

לא היו יכולים להציע לך כזו הצעה על ה-320 הקודמת, כי בדגם הקודם בקרת שיוט אדפטיבית הייתה אופציה רק בדגמי 325 ומעלה, והבקרת שיוט הזאת בבמוו זו ח'תכת מחיר. מצד שני למיטב ידיעתי, בקרת שיוט האדפטיבית אמורה להכנס לדגמי 320 החדש רק ביולי/אוגוסט(בינתיים רק בדגמים היקרים) , כך שמוזר לי שהם מציעים אותה עכשיו כסטנדרט.

פורסם

ושם מופיע שגרסאות הביזנס של 116I/118I מגיעות עם חישוקי פלדה...:oops: במחיר שמתחיל ב-165K:oops:

ושם גם מסתבר שגרסת הלקשרי מוסיפה בסה"כ את החישוקים החסרים בתוספת צמיגים מעט בשרניים יותר(205 במקום 195), גג שמש, חיישני נסיעה לאחור, גשם ותאורה. שוויה של החבילה עומד על 18,000 ש"ח. לא זול כלל ועיקר.

אפשר לשאול לא מעט שאלות לגבי סדרה 1 החדשה. אפשר לתהות, למשל, מדוע 116I בסיסית יקרה יותר מפיז'ו 508 המשתמשת בגרסה חזקה יותר של אותו מנוע THP. אפשר גם להקשות ולשאול אם 118I לקשרי באמת מצדיקה מחיר של 200 אלף שקל...

טרם נהגתי ב-1 החדשה. הביקורות הזרות היו תמימות דעים שהיא מכונית טובה, אבל פחות ב.מ.וו, פחות מוכוונת נהג מהדור המוחלף.

כבעלים לשעבר של סדרה 3, הייתי שמח לראות את 'דלק' מצליחים היכן ש'קמור' כשלה. אבל לפחות מבחינת תמחור, עושה רושם ששעורי הבית לא נעשו עד הסוף, או שאולי בכל זאת נותר קצת מקום לבזאר תורכי, על אף משנתו הלוחמנית של גיל אגמון...

מה שבטוח, תמחורה הטוב של קופר S ישפיע על תמחור הספורטיביות עד וסביב 200K ש"ח(ספורט קליאו, לדוגמה). אני מקווה שהדי הסיסמוגרף הגיעו גם למקבלי ההחלטות ביוניון מוטורס וביפנאוטו. כן חברים, נשמח לקבל עודף מ-200 אלף השקלים שלנו עבור GT86 או BRZ :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

די דפקו לסמלת את המבצע של הג'ולייטה 120 ידנית ב 150k, המיני המקבילה זולה יותר. נקווה שיתנו מענה הולם ב 170 tct, אני חרמן עליה לאחרונה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...