Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
די דפקו לסמלת את המבצע של הג'ולייטה 120 ידנית ב 150k, המיני המקבילה זולה יותר. נקווה שיתנו מענה הולם ב 170 tct, אני חרמן עליה לאחרונה.

כנראה שהפרסומת עושה את מלאכתה נאמנה. תמורת 150,000 ש"ח תקבל את הגרסה הידנית החלשה ברמת הגימור הבסיסית ביותר. אם תרצה את תיבת הTCT תצטרך להוסיף עוד 20,000 ש"ח, בנוסף תקבל מנוע עם עוד 50 סוסים. אם תרצה לשדרג את רמת הגימור (והאבזור) תצטרך להוסיף עוד 13,000 ש"ח לפחות.

דלק מוטורס, כל הכבוד! ממש רעידת אדמה :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
זה קשקוש, תמיד זה היה המחיר למי שמתעניין, לפעמים אפילו זול יותר. סדרה 1 עם המנוע הזה היא לא משהו מעניין, ונרכש בעיקר על ידי מי שחייב סמל של במוו. סדרה 3 התייקרה לעומת המחירים שהוצעו תמיד במבצעי "עו"ד/רו"ח/רופאים/מיטיבי מו"מ".

שם היא הגיעה עירומה לגמרי, והיתה בכלל בעייתית מבחינת מרווח פנים, החדשה אמורה להיות יותר מרווחת ופה מדובר על הגרסה המאובזרת. בנוסף לעובדה ש 136 כ"ס ממנוע טורבו זה סופור שונה לגמרי מ 136 ממנוע 2000 מסורס.

פורסם

ממש לא ינגוס בגולף GTI. מרבית קוני הגולף GTI רוצים מכונית 5 דלתות אוטומטית עם טאצ' ספורטיבי. לקופר S ב-180 יש גיר ידני אם אינני טועה, היא 3 דלתות, מאחור יושבים בצפיפות ותא המטען פצפון. אם כבר, היא מתחרה במכוניות כמו קליאו ספורט, קורסה OPC, איביזה קופרה וכולי. במחיר הזה היא יקרה מהן, אבל ככל הנראה גם נותנת יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקופר S לא תזיז כהוא זה לGTI. שירוקו - כן. תעשה סקר קטן בקרב ששת בעלי הGTI כאן בפורום (אלו שאני יודע עליהם, יש הרבה יותר אני מניח) ותראה אם מישהו היה מחליף לקופר S. רובן המוחלט של הGTI שאני רואה הן 5 דלתות DSG ואת זה הקופר S לא יודעת לעשות. אבל למי אכפת, זה עדיין מחיר פנומנלי לקופר S ואני מקווה שהיא תזכה למקום הראוי לה.

גם ה328i ב292 אלף שקל זו בשורה של ממש, בהתחשב בזה שהיא מגיעה עם המנוע 245 כ"ס החדש שלהם (I4 מוגדש).

כל הסימנים לפנינו ששוק הרכב הולך למלחמה ב2012. וטוב שכך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אודי חגגו בארץ עם מכירות יותר גבוהות מאשר ב.מ.וו, דבר שלא קיים באף מקום אחר.

עכשיו יהיה פה כמו כול מדינה נורמלית.

אין לאודי הרבה מה לעשות.

מיני יותר זולה מאודי A1,אודי יכולים להחזיר לגרמניה את כול המכוניות שיש להם במלאי.

את המיטו היו מוכרים עד עכשיו רק בגרסאות היקרות יותר עכשיו יהיו חייבים להביא את המנועים החלשים יותר.

שטויות. לא חסרות מדינות שאודי מוכרת יותר מבמוו/מרצדס (לדוגמא - גרמניה).

האודי A1 מגיעה עם מנוע 1.4 טורבו עם 122 כ"ס ב115K.

לעומת מיני שמגיעה עם מנוע אטמוספירי 98 כ"ס ב110K.

אם אתה מוסיף את הגיר האוטומטי, כ20K הן בקופר והן בA1, אתה מקבל גיר DSG בעל 7 הילוכים לעומת גיר אוטומטי סטנדרטי.

אני לא רוצה כרגע להתייחס לאיבזור כיוון ואני לא יודע איזה איבזור מגיע עם הMINI,

אך אם נתייחס לעבר כנקודת מוצא, הMINI ONE מגיעה עם חישוקי ברזל וטסות ובלי איבזור ב-כ-ל-ל.

ובכל מקרה, צריך להבין טוב טוב, התמחור החדש מתבסס על גילום ההנחות הקיימות בתוך המחירון.

ברוב הגדול של הדגמים אין פה איזה שהוא קסם שפתאום חתכו מחירים בעשרות אחוזים.

אם היית נכנס לסוכנות של במוו לפני שנה ומבקש הצעת מחיר על מיני קופר היית מקבל את המחירון הוותיק ואז מתחיל במשא ומתן שהיה מגיע, לפחות לגבי חלק נכבד מהדגמים, פחות או יותר למחירון שיש עכשיו (ולפעמים אפילו פחות ממנו).

אם אתה חושב שמישהו בארץ שילם 700 אלף שקל על X6 אתה טועה ובגדול.

הדבר היחיד שזה יתן עכשיו זה שהמחירון הרשמי יהיה יותר קרוב למה שיהיה במציאות וזה ימנע מהרבה אנשים ללכת לייבוא אישי. שזו התחרות העיקרית שיש כיום לBMW בארץ.

מישהו שהיה מגיע לסוכנות ייבוא אישי ושומע שבסוכנות של BMW יעלה לו X6 לא פחות מ700 אלף שקל ובייבוא אישי רק 500אלף,

לא היה חושב אפילו שיתכן הדבר הזה שבסוכנות הוא פתאום יקבל הנחה של 200 אלף שקל (הנחה שהייתה מאוד מקובלת).

ובכל מקרה, לבמוו יש עדיין סטיגמה שלילית לא קטנה שהם יצטרכו להתגבר עליה לפני שהוא יצליחו "להעיף" את אודי כלכך מהר מהצמרת.

(למיטב זכרוני, אודי מכרה יותר מבמוו ומרצדס ביחד).

הקופר S לא תזיז כהוא זה לGTI. שירוקו - כן. תעשה סקר קטן בקרב ששת בעלי הGTI כאן בפורום (אלו שאני יודע עליהם, יש הרבה יותר אני מניח) ותראה אם מישהו היה מחליף לקופר S. רובן המוחלט של הGTI שאני רואה הן 5 דלתות DSG ואת זה הקופר S לא יודעת לעשות. אבל למי אכפת, זה עדיין מחיר פנומנלי לקופר S ואני מקווה שהיא תזכה למקום הראוי לה.

כל הסימנים לפנינו ששוק הרכב הולך למלחמה ב2012. וטוב שכך.

בתור בעלים של GTI עם 3 דלתות וגיר ידני (שכנראה תעמוד ראש בראש עם המיני S) - גם אני לא הייתי מחליף לקופר.

כמו שרוני אמר, יותר הגיוני שהיא תעמוד מול מכוניות כמו הקליאו ספורט, 208GTI (כשזו תגיע), פולו GTI וכו'. למרות שהיא יותר יקרה.

מנגד, הקופר ROADSTER יכולה בהחלט להתחרות בשירוקו 2 ליטר, בפז'ו RCZ וכו'. היא בדיוק באותו טווח מחיר ועושה רושם שנותנת תמורה לא רעה בכלל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לפי ידיעות אחרונות 318 תעלה החל מ200K

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

כבעלים לשעבר של סדרה 3, הייתי שמח לראות את 'דלק' מצליחים היכן ש'קמור' כשלה. אבל לפחות מבחינת תמחור, עושה רושם ששעורי הבית לא נעשו עד הסוף, או שאולי בכל זאת נותר קצת מקום לבזאר תורכי, על אף משנתו הלוחמנית של גיל אגמון...

ההשערה שלי הינה שאת דגמי 1 ו- 3 הם ידחפו לליסינג במקום ה- 3 וה- 6 הצולעות שלהם, ולכן המחיר לצרכן גבוה ולא כדאי לעומת המחירים של קמור, אפילו. עאלק אין בזאר תורכי. הוא מתכוון אין בזאר לפרטיים, יש בזאר גדול ופתוח 24/7 לליסינג...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
ההשערה שלי הינה שאת דגמי 1 ו- 3 הם ידחפו לליסינג במקום ה- 3 וה- 6 הצולעות שלהם, ולכן המחיר לצרכן גבוה ולא כדאי לעומת המחירים של קמור, אפילו. עאלק אין בזאר תורכי. הוא מתכוון אין בזאר לפרטיים, יש בזאר גדול ופתוח 24/7 לליסינג...

השערה מענינת אבל בעייתית משהו, אם מביאים בחשבון את שווי השימוש הלינארי. יש כאן חרב פיפיות מסויימת, כי גם אם ההנחה ביחס למחיר המחירון תהיה נאה(וכך תסייע לדוחו"ת הכספיים של חברות הליסינג ותאפשר מחיר חכירה אטרקטיבי), שווי השימוש הלינארי, הנגזר ממחיר המחירון הגבוה, יגרום למעסיקים רבים לקבל רגליים קרות מפאת הצורך בגילום החכירה בשכר העובד.

מעבר לכך, חשוב על המנהל הממוצע. האם הוא באמת יעדיף 116I על פני מונדאו, C5 או 508 חזקות ומהודרות? אני בספק.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

התמחור החדש הזה לא פחות ממהפך, במיוחד לחטיבת מיני.

ONE כאלטרנטיבה לפולו\סוויפט\פונטו חדשות? מי בכלל חשב שהיא תתומחר סביב הסגמנט הזה?

(למרות שבחו"ל זה באמת ככה, מיני עד היום היה מותג 'יום הולדת 18 לבנות מסביון' בארץ..)

כאילו המכה למחיר לא הספיקה, עכשיו גם נותנים עוד שנה אחריות. ישר כח! (*אהם* צ'מפיון?)

אולי באמת נזכה לראות יותר BMW\מיני על הכביש, והמחירון הנמוך החדש שלהם גם יתרום

לירידות ערך יותר נמוכות (אמנם זהות באחוזים, אבל נמוכות בשקלים, יחסית)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
כנראה שהפרסומת עושה את מלאכתה נאמנה. תמורת 150,000 ש"ח תקבל את הגרסה הידנית החלשה ברמת הגימור הבסיסית ביותר. אם תרצה את תיבת הTCT תצטרך להוסיף עוד 20,000 ש"ח, בנוסף תקבל מנוע עם עוד 50 סוסים. אם תרצה לשדרג את רמת הגימור (והאבזור) תצטרך להוסיף עוד 13,000 ש"ח לפחות.

דלק מוטורס, כל הכבוד! ממש רעידת אדמה :)

הוא שאמרתי, אמנם מיני לא מתחרה ישירה בג'ולייטה אבל למי שמחפש רכב עם קצת ערך מוסף ופלפל בהחלט יש מה להתלבט. התמחור של הגולייטה 170 כ"ס TCT יקר היום מדי לדעתי, אבל אני מנבא שצפויות הפתעות בקרוב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

האמת שחוץ מסדרה 1(גם בקמור בשנה האחרונה הייתה במחיר נורמלי) והמיני, אין חדש תחת השמש!!!

לדוגמה: ההפרש בין סדרה 5 לסדרה 3 בחו"ל עומד על גג 20% , בארץ 255K ש"ח ל-320I ו-355K ש"ח ל-520I. גם מחיר 320I אמור להיות הרבה יותר קרוב למונדאו גימור טיטניום(אלה אם פוצצו את ה- 3 הזאת בתוספות, ואז המחיר הגיוני)

כנראה שהשאירו מקום יפה עדיין ליבוא האישי בדגמי היוקרה.

• תוכן חדש...