Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Maserati בת-90

Casper_2001
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Maserati מתכוננת לחגוג את יום-הולדת ה-90 שלה.

ב-1 לדצמבר 1914,אלפיארי מזראטי,אחד מששת האחים מזראטי,יסד בעיר בולוניה חברה "Societa Anonima Officine Alfieri Maserati", אשר יצרה מכוניות,מנועים ופלגים.אך כסמל מסחרי Maserati נולדה ב-25 באפריל 1926,במירוץ "טארגה פלוריו".

דגם סדרתי הראשון של החברה,Maserati Gran Prix 1500,ניצח במירוץ יוקרתי.

51993_p1.jpg

לאחר מכן האחים זכו בעוד כמה נצחונות,ו"קילשון הנפטון" - הלוגו ממאריו מזראטי - נהפך להיות אחד הסמלים הידועים בעולם המוטורי.

ב-1939 החברה עברה למודנה,שם היא נמצאת עד היום,ומוכרת בעולם כיצרנית רכבי ספורט אקזוטיים,וגם של דגמים סדרתיים.

חגיגות היובל ייתקיימו מ-17 עד-19 בספטמבר,תכנית האירוע מבטיחה להיות מאוד מגוונת ומעניינת:

שיירת של רכבי מזראטי תעבור דרך מילנו,רומא ומודנה,התכלול 2 קטגוריות - דגמים מודרנים,כגון Maserati Spyder ו-Coupе,דגמים קלסיים,אשר יוצרו עד 1984.

האירוע יתקיים בחסות חברות מוכרות,כגון Pirelli, Audemars Piguet, 3M, Barilla ואחרים.

51993_p2.jpg

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם
חבר/ת הפורום MASERATI בן/ת 90 פששש מזל טוב :lol:

תודה

:lol:

WOW

שיירה אך ורק של מזראטי !!!

:shock3:

לא כדאי שאני יהיה באירוע!

מזראטי אחת "בטעות" תלך לאיבוד...

:roll:

פורסם

ד"א ספיקינג אוף מזראטי, החברה במצב לא משהו ברגע זה.

המכירות של הדגמים החדשים לא בדיוק ממריאות, עם נתונים אשר עומדים מתחת לציפיות קבוצת פרארי-מזראטי.

בנוסף, ה-MC12, מכונית העל אשר מבוססת על האנזו תגיע לכביש בקרוב, אך מכונית המרוץ של ה-MC12 לא תעלה על מסלול פומבי עד שנת 2006, שכן שינויים בתקנות מחייבים את פרארי-מזראטי לשנות כ-50%(לפי טענתם) מרכיבי המכונית.

מקור:מגזין AUTOCAR.

לירן.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם
ד"א ספיקינג אוף מזראטי, החברה במצב לא משהו ברגע זה.

המכירות של הדגמים החדשים לא בדיוק ממריאות, עם נתונים אשר עומדים מתחת לציפיות קבוצת פרארי-מזראטי.

לירן.

כמו כל קבוצת פיאט (חוץ מפרארי), גם מזארטי במצב עגום :cry:

תודה על הפרטים, השכלתי קצת.

פליקס.

ROOONEEYY

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אנקדוטה קצרה:

המזראטי קווטרופורטה צוינה ע"י מגזין אוטוקאר כסגנית למכונית עם העיצוב הטוב ביותר של השנה.

נ.ב. המנצחת הייתה האסטון מרטין DB9.

לירן.

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם
כמו כל קבוצת פיאט (חוץ מפרארי), גם מזארטי במצב עגום :cry:

תודה על הפרטים, השכלתי קצת.

פליקס.

גם פרארי במצב עגום מכעירות עם הזמן ונהיות פיאטיות למדיי (דברי קלארקסון). במשפט הזה אני נאלץ להסכים איתו.

מאזדה מיאטה, טעם החיים.

פורסם
גם פרארי במצב עגום מכעירות עם הזמן ונהיות פיאטיות למדיי (דברי קלארקסון). במשפט הזה אני נאלץ להסכים איתו.
אתה לא חושב שקלארקסון אומר דברים רק כדי להיות שונה מאחרים?

כשכולם אוהבים מכונית ספציפית, לרוב הוא לא יאהב אותה.

מעבר לזה, פרארי מזה 8 שנים ברציפות מפרסמים דו"ח שנתי שמציג יותר ויותר הזמנת מכוניות מהשנה שעברה, וזה למרות העלאת מחירי הדגמים.

מצג עגום???

רובר היו מתים להיות במצב עגום שכזה...:|

שלא לדבר על פורשה שנאלצים לפנות לשוק רכבי-השטח בכדי להגביר מכירות:|

פורסם

תשמע - אתה אולי מכיר פונטו, מריאה, או אפילו פיאט קופה.

אבל איך אתה יודע מה זה בדיוק פרארי, שאתה קובע ש"הן נהיות פיאטיות למדי"?

ישבת באחת?

התנעת אחת?

נהגת באחת?

ולא, עד כמה שאני ראיתי - ה-430 ממש לא דומה לפנדה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

Evolution & פליקס, אתם מדברים שטויות..

המצב של מאזארטי לא קרוב אפילו לבכי-רע..

פעם ראשונה שמכירות מאזארטי עלו על מכירות פרארי..

וזה בזכות הקווארטופורטה (אני מקווה שככה רושמים), אשר יש לה רשימת המתנה ע-צ-ו-מ-ה באירופה ובארה"ב!

אחת הרשתות הגדולות בארה"ב הוציאה למכירה 50 מכוניות כאלו מגרסא מיוחדת לקראת הקריסמס וכולן נחטפו ב.. 4(!!!!!) דקות !

גם המצב של פרארי בכלל לא רע! והם מדווחים על עליות במכירות כבר כמה שנים ברציפות!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...