Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתהליך שיפוץ הגיפ שלי שתמונותיו הועלו בשרשור חמישי חופשי,

נדרשתי להזמין מס חלקים כמו חלון קידמי סט מושבים גומיות לחלונות ידיות מנשא וכ"ו,

בתהליך הרכישה ומשלוח ארצה נעזרתי באורי גולן הכהן שאת פרטיו העברתי מס פעמים לחברי הפורום ,שנתקלו בבעיה.

עלות הפריטים השונים [שנרכשו בחנויות שונות בחו"ל] היו כ 2500$.

טרם ביצוע העסקה נמסר לי עי אורי מה תהיה עלות המשלוח +מיסים והוצאות נוספות,ואכן את הסכום אותו אורי נקב טרם העסקה לא חרגה מהעלויות בפועל.

כאן המקום להודות על הטיפול,

ידוע לי כי אורי גם עוזר באיתור רכב בחו"ל ויבוא לארץ.

טל למעונינים 054-6613383

עזיזי אריאל

פורסם

אם זה חוסך זמן. כסף. ועצבים .

אני בעד.

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
אה, אז האורי הזה הוא מאכער ?! ... :roll:

שוב אתה?

מאכער שאמעכר, אם הבן אדם עסוק בעבודתו ופרנסתו ויש מישהו אחר שמטפל בניירת ובהיתרוצצות אז מה רע?

עושה רושם שחוץ מלהגיב באופן מרגיז וקנטרני לא באמת יבאת משהו מחו״ל וספגת את כמות הטירטורים הבילתי נתפסת שלא לדבר על ביזבוז זמן.

אז יילה בבקשה לחזור לכדור הארץ, ידידי

אלעד

פורסם

שלום.

אין מה לעשות זו מדינה של הומואים וקמצנים למה? אסביר!

אבל לא כולם :lol:

יש בן אדם שטורח ודואג ושולח ומביא ועוזר הכול בכסף אז מה הבעיה פו לא מגיע לא מה הוא ישו המושיע של חובבי רכבי האספנות בארץ? הבן אדם דואג ומביא ומגיע לו כסף ושיהיה לו לבראות!!!

אגב אני מכיר אפילו אנשים בארץ שכבר לא מוכנים למכור לישראל באיבי לא מאמינית רבותי אמיתי לחלוטין!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...