Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמי מיכאל 21, צעיר יחסית לשאר החברה פה ולכן אני מעוניין להתייעץ אתכם, המבינים.

שבוע שעבר ביום רביעי הייתי מעורב בתאונה קטלנית עם משאית. האוטו שנהגתי בו היה טויוטה קאמרי אמריקאית XLE 2011 הדגם הכי מפואר. אהבתי אותו היה לו לוק מרשים (צבע שחור מבריק עם חלונות כהים)

מנוע 2500 הרגשתי בו כמו ביאכטה. לצערי --> טוטל-לוסט!!! למזלי --> אני בחיים! האוטו עלה באש... עזבו סיפור אימה/אקשן בפני עצמו.

בקיצור אני מחפש רכב פשוט יותר יחסית שישמש אותי יפה שנתיים ואז אוכל להיפטר ממנו בכבוד, עם המאפיינים הבאים: (לפי סדר עדיפויות)

א. אמין וחזק, בצורה כזו שלא אצטרך לבקר את המוסך כבר תוך חצי שנה.

ב. חסכני בדלק

ג. ביצועים טובים!

ד. נראה טוב

לא איכפת לי לשנות ז'אנר של רכב, מרכב יוקרה יחסית לספורט צעיר.. בסופו של דבר השימוש ברכב הנו 80% מהזמן למטרות פרטיות והשאר נסיעות עם המשפחה. (אני היחידי שנוהג בבית!)

התלבטתי בין כמה רכבים. ובכלל האם חדש או משומש

אפשרויות לחדש מהחנות

1. סיאט איביזה 1.4 אוטומט Fr (חדש) - אמנם רכב קטן אבל לכבישים בארץ נראה לי הוא יושב טוב, יש ביצועים קצת, ויחסית לא שתיין. (אם אני טועה תקנו, אשמח גם לחוות דעת אישיות שלכם)

2. סקודה אוקטביה 1.8 Elegence Tsi (חדש) - אמנם אולי קצת משעמם, משטרתי ופלצני. אבל רכב לא רע מבחינת צריכת דלק, ביצועים, אמין ואחרי הכל בחרתי ברמת גימור מפנקת!

3. יונדאי ולוסטר Elite 1.6 אוטומט (חדש) - מבחינת אבזור בין כולם הכי טוב, מפנק ומרשים. מכנית נשמע משעמם מאוד ובכללי נראה צעצוע, אבל צעצוע טוב!!. (אם מישהו חושב אחרת, אשמח לשמוע למה)

אפשרויות ליד שניה

1. סיאט לאון 2.0 אוט' Fr (יד 2) - רכב טוב כמו שנראה, 200 כ"ס השאלה אם שווה לקנות כזה רכב מיד שניה או פשוט להתפשר על איביזה Fr חדשה 0 ק"מ כמו שאני רוצה שתראה.???

2. סקודה סופרב 1.8 Elegence Tsi (יד 1) - רכב מנהלי, לא נופל כ"כ רחוק מהקאמרי, אבל לא חדש, בערך לדעתי יהיה שנת 2010 אחרי 50,000 ק"מ. ממבחן נסיעה שלקחתי יקח זמן להסתגל למתלים מאחר והם קשים ורגישים לכל אבן שנמצאת על הכביש.

3. Golf GTI אוטומט 2.0 (יד 1) - רכב מטוס (למחיר כמובן..), אומרים שאמין. מצאתי הזדמנות פז 27,000 אלף ק"מ יד 1 ממבוגר שנת 2008 ב 126,000 ש"ח.

4. אודי A3 ספורטבק 1.8/2.0 2008/2009 - לא מכיר מקרוב אבל המליצו... אישית אני מפחד מגרמניות ובמיוחד מהאודי בקטע של החלקים היקרים, ירידת ערך גבוהה וכ'ו ולדעתי מאוד נשי!

מקוה שאתם מבינים את ההתלבטות ומה הטעם שלי ברכבים. אני עדין צעיר רוצה אוטו מאובזר, יפה, נוח, מפנק מבחינת נוחות וביצועים שיתאים בערך לתקציב שהקצבתי. יש לי התלבטות קשה בין חדש לישן... אחרי הכל לך תדע מה עבר באמת על האוטו, מי ואיך נהגו בו. יש כאלה שמורידים קילומטראז' בשביל השווי שזה בכלל סיוט ואי אפשר לדעת. לכן אני מוכן להתפשר על פחות אבל חדש. (שוב אני מזכיר אני פתוח לשמיעת דעות אישיות)

אם מישהו פה חושב שקיים אוטו אחר שתיאים לי במחיר הזה עם ביצועים זהים אמין ולא שתיין דלק, אשמח לשמוע!

תודה רבה מקווה שתוכלו לעזור לפתור את הדילמה הזו מהר!

לילה טוב,

מיכאל

פורסם

אם אין לך בעיה עם ידני לאון FR חדשה עולה 149K ש"ח בגל המבצעים הנוכחי, אתה יכול גם לבדוק אופציה של לאון 1.8TSI.

אם קניית משומשת לא מרתיעה אותך, אני הייתי שוקל את ה GTI בכובד ראש.

עריכה: amiger והסמלון שלו הזכירו לי שה 159 יכולה להיות אופציה מעולה בשבילך אם אתה רוצה מכונית מעט יותר גדולה. במידה ואתה מסתדר עם הסלהספיד היא עונה על כל הדרישות שלך.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הלאון TSI בגירסאת DSG חדשה מהסוכנות נמכרת עכשיו ב129,900.

ה159 בהחלט יכולה להיות אופציה מצויינת ליד שניה, בתקציב הזה ישנו היצע לא רע בכלל.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אם אין לך בעיה עם ידני לאון FR חדשה עולה 149K ש"ח בגל המבצעים הנוכחי, אתה יכול גם לבדוק אופציה של לאון 1.8TSI.

אם קניית משומשת לא מרתיעה אותך, אני הייתי שוקל את ה GTI בכובד ראש.

עריכה: amiger והסמלון שלו הזכירו לי שה 159 יכולה להיות אופציה מעולה בשבילך אם אתה רוצה מכונית מעט יותר גדולה. במידה ואתה מסתדר עם הסלהספיד היא עונה על כל הדרישות שלך.

אני יבדוק!! היום אסע לאולם תצוגה של סיאט ואשווה... תודה על המידע. אבל איביזה Fr לא רכב יותר טוב?? לא צריך לפחד מהחלקים היקרים והביטוח של הGTI????

לגבי האלפא אני יסתכל... תודה רבה רבה לך על המידע!!!!!!

רק לידיעה, קטלני פירושו בעברית, מישהו מת מזה.

אולי כדאי שתנסח מחדש...

או שיכלו למות מזה חופשי!! המשאית הייתה מלאה במוטות ברזל, המנוע של הרכב עקף כבר את המצבר ונשבר ל2. השלדה שמגינה בכלל לא ספגה את המכה כי המשאית היתה יותר גבוה והיא פשוט גלחה את כל המעל. עוד 20 ס"מ והייתי סופג פגיעה ישירה!!!!!!

הלאון TSI בגירסאת DSG חדשה מהסוכנות נמכרת עכשיו ב129,900.

ה159 בהחלט יכולה להיות אופציה מצויינת ליד שניה, בתקציב הזה ישנו היצע לא רע בכלל.

עידן

כמו שאמרתי נלך לאולם תצוגה של סיאט ונראה מה יש להם להציע אולי יהיה הצעה אפילו טובה יותר.

159את האמת זה רכב חלומי שתמיד רציתי, אולי שווה לנסות באמת.

תודה לכולם!!! אשמח לשמוע עוד דעות אם יש

פורסם

לאון FR ב145K - הרכב הכי משתלם כיום בשוק.

כנראה הורידו מחירים לקראת בואה של הוולסטר טורבו שתעלה כנראה פלוס/מינוס אותו הדבר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הלאון FR-DSG היא בהחלט אופציה מצויינת, רק יש להתחשב בגילה המופלג ובעובדה כי בקרוב תוחלף.

שווה לבדוק גם את היטי 1.8TSI 4X4, היא אמורה לנחות כאן בקרוב מאוד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כנראה הורידו מחירים לקראת בואה של הוולסטר טורבו שתעלה כנראה פלוס/מינוס אותו הדבר.

נדמה לי שאתה טועה. המחיר הוא כנראה נגזרת מכך שהדגם הולך להיות מוחלף בדור חדש כמו שאנר אוראל, ולא כי הולוסטר עתידה לבוא לארץ (מה שלא נראה לי בכלל).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לדעתי לך על הקאמרי.

זה אחד הרכבים הכי בטיחותי שיש (על פי מבחני ריסוק אמריקאים) והוא כבר הציל את חייך פעם אחת.

חדש כמובן מחוץ לתקציב, אך ניתן למצוא משומשות במצב חדש במחיר של 150K.

יש גם גירסה היברידית שאמורה להיות חסכונית יותר.

בכל מקרה, אני לא ממש מבין איך ניתן לעבור מקאמרי ללאון/איביזה/אוקטביה..

ולחשוב שאתה טוען שהסופרב לא נוחה ביחס לקאמרי, זה מה בדיוק הנ"ל מבחינת נוחות/עידון?!

אם כבר אז הייתי הולך על הסופרב (אם לא היו בעיות הגיר המחורבן סביר להניח כי כבר הייתי בעלים של אחת), היא התחליף הכי קרוב והכי ראוי לקאמרי.

אלא אם כן הרכב בבעלות בלעדית שלך ואתה מחפש רכב "צעיר" (ואם כן, איך בכלל הגעת לקאמרי מלכתחילה?)

אגב, בתור אחד שמתעניין בקאמרי אשמח אם תוכל לתת חוו"ד על הרכב (כולל צריכת חלק).

פורסם
LEON TSI 1800 DSG

130000ש"ח עסקה טובה מאוד.

LIOR RR

תוכל למצוא גם יד שנייה פולקסווגן שירוקו גרסת ה 160 כ"ס שנעה בין 115 ~ 145 אלף ש"ח שנת 2009 ומעלה :)

פורסם

לענ"ד, מבין החדשות, עדיף לך את האיביזה. אמנם לדעתי האוקטביה מאוד נחמדה, אך לבחור צעיר האיביזה תתאים יותר. הוולוסטר (כרגע, עד להגעת גרסת הטורבו) היא סתם יפה (ועל זה אפשר להתווכח...) ולא אופה.

מבין המשומשות, לדעתי עדיף לך הGTI או הA3, כאשר ההחלטה בינהן צריכה להיות לפי כמה הרכב שמור / מטופל / מתוחזק כראוי.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אוקי חברה, תודה לכולכם על העזרה, עכשיו אני יגיב לאחד אחד.

אבל לפני כנראה בסופו של דבר אני הולך על סיאט לאון 1.8 ידני או Fr עוד לא סגור....

צודק! רכב בעל ביצועים מרשימים ביותר!!

וולסטר טורבו לא תגיע לארץ לפחות בחצי שנה הקרובה ואם בכלל.

(מקורבים ביונדאי)

הלאון FR-DSG היא בהחלט אופציה מצויינת, רק יש להתחשב בגילה המופלג ובעובדה כי בקרוב תוחלף.

שווה לבדוק גם את היטי 1.8TSI 4X4, היא אמורה לנחות כאן בקרוב מאוד.

מחפש רכב שעכשיו אפשר לקנות... DSG לרכב ספורט זה כמו כוסית על דוגמנית בתולה עם קונדום. חוץ מזה הבלאי שלו יותר מהיר, הוא עולה יותר יקר, לכן לדעתי לא משתלם.

נדמה לי שאתה טועה. המחיר הוא כנראה נגזרת מכך שהדגם הולך להיות מוחלף בדור חדש כמו שאנר אוראל, ולא כי הולוסטר עתידה לבוא לארץ (מה שלא נראה לי בכלל).

בזה אתה צודק! וגם הסיבה האמיתית היא כי היורו ירד באופן משמעותי בשנה האחרונה ויש משבר חזק באירופה. רכבים שלא הצליחו למכור ביון שלחו לארץ....

LEON TSI 1800 DSG

130000ש"ח עסקה טובה מאוד.

LIOR RR

רכב טוב רק חושב על הידני...

לדעתי לך על הקאמרי.

זה אחד הרכבים הכי בטיחותי שיש (על פי מבחני ריסוק אמריקאים) והוא כבר הציל את חייך פעם אחת.

חדש כמובן מחוץ לתקציב, אך ניתן למצוא משומשות במצב חדש במחיר של 150K.

יש גם גירסה היברידית שאמורה להיות חסכונית יותר.

בכל מקרה, אני לא ממש מבין איך ניתן לעבור מקאמרי ללאון/איביזה/אוקטביה..

ולחשוב שאתה טוען שהסופרב לא נוחה ביחס לקאמרי, זה מה בדיוק הנ"ל מבחינת נוחות/עידון?!

אם כבר אז הייתי הולך על הסופרב (אם לא היו בעיות הגיר המחורבן סביר להניח כי כבר הייתי בעלים של אחת), היא התחליף הכי קרוב והכי ראוי לקאמרי.

אלא אם כן הרכב בבעלות בלעדית שלך ואתה מחפש רכב "צעיר" (ואם כן, איך בכלל הגעת לקאמרי מלכתחילה?)

אגב, בתור אחד שמתעניין בקאמרי אשמח אם תוכל לתת חוו"ד על הרכב (כולל צריכת חלק).

קאמרי היה רכב מפנק ביותר, אין מה לומר. אבל אני רוצה לגוון תשמע צריכה הדלק שלו היתה גבוה בנסיעה "לא איטית" אם התאונה לא היתה קורת לא נראה לי שהייתי מחליף אותו כי אין הוא יותר נח מהסלון בבית (והסלון בבית לא רע) היברידית עדיף לא להתעסק בארץ.... מכיר אנשים שאכלו אותה והפסידו. כמו שאמרתי אני צעיר מחפש לגוון ושמע אוטו עם ביצועים טובים בכזה מחיר האלטרנטיבה הכי טובה זה סיאט לאון....

הגעתי לקאמרי כי השגתי דיל טוב! לא משנה... סופרב רכב עם עלויות החזקה גבוהות, חרא גיר וביטוח מאוד יקר. עדיף חדש אולי קטן טיפה יותר אבל עם מנוע יותר חזק!!

אם תרצה עוד חוות דעת על הקאמרי, תשאל בפרטי בכיף אני יענה!

תוכל למצוא גם יד שנייה פולקסווגן שירוקו גרסת ה 160 כ"ס שנעה בין 115 ~ 145 אלף ש"ח שנת 2009 ומעלה :smile:

בררתי ולא שווה... אמנם רכב יפה אבל. תחזוקה יקרה, ויחסית למנוע קטן יש עליו עומס רב מה שלדעתי יתחילו להריגש אחרי 3 שנים....

לענ"ד, מבין החדשות, עדיף לך את האיביזה. אמנם לדעתי האוקטביה מאוד נחמדה, אך לבחור צעיר האיביזה תתאים יותר. הוולוסטר (כרגע, עד להגעת גרסת הטורבו) היא סתם יפה (ועל זה אפשר להתווכח...) ולא אופה.

מבין המשומשות, לדעתי עדיף לך הGTI או הA3, כאשר ההחלטה בינהן צריכה להיות לפי כמה הרכב שמור / מטופל / מתוחזק כראוי.

תודה רבה לך :) !

יש עכשיו את האודי A3 במבצע ב 144' date='000 אם אתה מחפש להחליף ז'אנר[/quote']

רכב האולטמטיבי לילדות מרעננה או הרצליה שההורים שלהם מפוצצים בכסף....

פורסם

לדעתי לך על האוקטביה 1.8 רכב מטוס נהגתי על אחד כזה במשך כמה שבועות פשוט שווה כל שקל!

אם אתה מוכן להחליף גאנר יש את ה BMW סדרה 1 או אודי A3 מתחת ל 150K :wink:

• תוכן חדש...