Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי לך על האוקטביה 1.8 רכב מטוס נהגתי על אחד כזה במשך כמה שבועות פשוט שווה כל שקל!

אם אתה מוכן להחליף גאנר יש את ה BMW סדרה 1 או אודי A3 מתחת ל 150K :wink:

אבל אוקטביה רכב משעמם לדעתי... ביטוח מאוד יקר!! נהגת פעם על סיאט לאון?? את האמת אף פעם לא חבבתי סיאט היה נראה בעיני כמו סתם רכב... אבל באנה זה משהו מפתיע!!!

BMW אודי.. שוב פעם נפילה חזקה במחירון, תחזוקה יקרה ומה שאני יקבל במחיר לא יהיה זהה בכלל.

פורסם

לאון FR חדשה. מנוע מעולה והגה מצויין (לטעמי האישי).

או GTI משומשמת. אמנם סליפר, אבל תוכל לעשות לו חלונות שחורים ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מיכאל, נדמה לי שיש לך בעיית פיצול אישיות.

אתה הצעת לאון FR אוט' (ולידיעתך, משמע DSG6) ולאחר מכן אתה כותב ש-DSG זה בלה בלה בלה, בלה בלה בלה, בלה בלה בלה. שכחת לקחת את הכדור המתאים? :roll:

חפש לך GTI-MK6 משומשת, היא תמורה נאה ומהנה מאוד לכסף, גם איכותית-נוחה ומאובזרת.

אחרי נהיגה לא קצרה בה ובלאון FR-DSG, אין ספק שהייתי שם את כספי על GTI משומשת. אומנם ללאון יתרון אחריות ומחיר מצחיק אך היא מרגישה פחות "ממוקדת", פחות נעימה והיא מיושנת יותר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

א. אמין וחזק, בצורה כזו שלא אצטרך לבקר את המוסך כבר תוך חצי שנה. -מזדה 3

ב. חסכני בדלק - מזדה 3

ג. ביצועים טובים! למטה

ד. נראה טוב - מזדה 3

תראה אני לא הכי מבין במה לעשות בכסף הזה אבל אני הייתי קונה מזדה 3 מלוקקת שנת 2009 צורה חדשה פול אוטומט כמובן הדגם האיכותי לא הרגיל ובכסף שנשאר שוואלה זה סכום נכבד אני שם מגדש על או טורבו וככה זה עונה על כל הדרישות שלך

תתחדש אח שלו

מזדה 3 2007

AOTOMATIK

מי שלא אוהב? א-ו-י-ב

נהג (שודים)חדש 8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחפש רכב שעכשיו אפשר לקנות... DSG לרכב ספורט זה כמו כוסית על דוגמנית בתולה עם קונדום. חוץ מזה הבלאי שלו יותר מהיר, הוא עולה יותר יקר, לכן לדעתי לא משתלם.

שטויות במיץ, דוגמנית זה אותו הדבר עם קונדום ובלי קונדום :lol:

עכשיו ברצינות, עד שלא נהגת על dsg עדיף לא לקבוע עובדה, גם אני לאחר מספר רכבים ידניים עברתי לDSG - אין שום קשר לתיבה פלנטרית, לך תעשה סיבוב על כזה ואז תגיד שהוא לא "ספורטיבי אמיתי".

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
לאון FR חדשה. מנוע מעולה והגה מצויין (לטעמי האישי).

או GTI משומשמת. אמנם סליפר, אבל תוכל לעשות לו חלונות שחורים :wink:

גם אני חושב... נראה אם אני אמצא משהו טוב אני אקח.

GTI נראה לי חבל על הכסף.....

מיכאל, נדמה לי שיש לך בעיית פיצול אישיות.

אתה הצעת לאון FR אוט' (ולידיעתך, משמע DSG6) ולאחר מכן אתה כותב ש-DSG זה בלה בלה בלה, בלה בלה בלה, בלה בלה בלה. שכחת לקחת את הכדור המתאים? :roll:

חפש לך GTI-MK6 משומשת, היא תמורה נאה ומהנה מאוד לכסף, גם איכותית-נוחה ומאובזרת.

אחרי נהיגה לא קצרה בה ובלאון FR-DSG, אין ספק שהייתי שם את כספי על GTI משומשת. אומנם ללאון יתרון אחריות ומחיר מצחיק אך היא מרגישה פחות "ממוקדת", פחות נעימה והיא מיושנת יותר.

למה דיבור נגוע?!

www . seat.co.il/landing_2012_flow.asp?ref=aff

תוריד רווחים

יש דגם ידני חבוב...

א. אמין וחזק, בצורה כזו שלא אצטרך לבקר את המוסך כבר תוך חצי שנה. -מזדה 3

ב. חסכני בדלק - מזדה 3

ג. ביצועים טובים! למטה

ד. נראה טוב - מזדה 3

תראה אני לא הכי מבין במה לעשות בכסף הזה אבל אני הייתי קונה מזדה 3 מלוקקת שנת 2009 צורה חדשה פול אוטומט כמובן הדגם האיכותי לא הרגיל ובכסף שנשאר שוואלה זה סכום נכבד אני שם מגדש על או טורבו וככה זה עונה על כל הדרישות שלך

תתחדש אח שלו

א. אוקי...

ב. ממש אבל ממש לא, במיוחד למי שגר במקומות בהרים כמוני שהכל עליות... הרכב מתאמץ ואני מדבר אפילו על מנוע 2,000

ג. אם מדברים על מנוע 2,000 משהו טוב שנת 2009 עם קילומטרז' נמוך מצאתי ב97 אלף... לא כדאי לקנות באותו המחיר סיאט לאון 2010 ידנית מנוע 1.8 טורבו??!?!?!? למה להתחיל עם שיפורים וכ'ו.... הכי כיף להיות בטבעי ולא להתחיל עם הבלאגן אח"כ יהיה קשה למכור ובכללי זה לא בריא למנוע.

לזה ^

חי בלהלהלנד...

מאזדה אמנם אוטו משעמם בלי אופי אבל בקטע של האמין הוא צודק....

שטויות במיץ, דוגמנית זה אותו הדבר עם קונדום ובלי קונדום :lol:

עכשיו ברצינות, עד שלא נהגת על dsg עדיף לא לקבוע עובדה, גם אני לאחר מספר רכבים ידניים עברתי לDSG - אין שום קשר לתיבה פלנטרית, לך תעשה סיבוב על כזה ואז תגיד שהוא לא "ספורטיבי אמיתי".

חחח אחרי שתעשה פעם אחת עם לא תוכל כבר בלי....

נהגתי כפרה אני לא מדבר סתם. הכי כיף זה כשאתה שולט על ההילוך... ברור שעדין יש הרגשה ספורטיבית בDSG אבל רואים שלא החזקת כזה רכב ל50,000 ק"מ.... דבר עם מישהו שכן והוא יגיד לך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההבדל הוא רק צורת השליטה, לשחק בידית והקלאץ או בעזרת המנופים מאחורי ההגה, הdsg לא יעביר לך הילוך אם לא תרצה.. בניגוד לתיבות אחרות, אתה תמיד שולט באיזה הילוך אתה נמצא.

העיקר שתעשה מה שטוב לך..

Renault Megane RS Trophy

פורסם
ההבדל הוא רק צורת השליטה, לשחק בידית והקלאץ הוא בעזרת המנופים מאחורי ההגה, הdsg לא יעביר לך הילוך אם לא תרצה.. בניגוד לתיבות אחרות, אתה תמיד שולט באיזה הילוך אתה נמצא.

העיקר שתעשה מה שטוב לך..

מה לגבי בלאי הגיר?? אתה באמת נוהג על FR DSG???

אשמח לשמוע יותר פרטים כמו שנת הרכב והזמן שהוא אצליך

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני באמת נוהג על FR עם DSG 8)

בלאי בגיר? כאילו שבגיר ידני אין בלאי.. אולי יש יותר סיכון בDSG, ימים יגידו,

הרכב אצלי רק שלושה חודשים, קניתי אותו בדיוק כשהיה בן 3, לחברים יש GTI עם אותה תיבה כבר יותר משנה שים לב שמדובר בDSG6 ולא DSG7.

Renault Megane RS Trophy

• תוכן חדש...