Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמעתי הרגע ברדיו , הוא טוען שהופק דו"ח אחד בכל הארץ וגם הוא לאמבולנס שחצה באדום

הייתכן?

כן! ייתכן כי מאתמול התחילו לפעול רק 12 מצלמות ואני יכול לשים כסף שאלה מצלמות אור אדום ומהירות בייחד (שיש בצמתים)

ולא מצלמות שהיו בכביש ראשי/מהיר "רגיל"

ומי כבר עובר את ה90 קמ"ש בצומת ראשית.

חכו שיתחילו לפעות המצלמות האמיתיות אז אני רוצה ליראות מה קורה.

• תגובות 298
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המצלמות הללו הן מתכון לתאונות רבות,

אתמול בצילומים בערוץ 10 אתה רואה את אורות הבלמים של כל המכוניות לפני שמגיעים למצלמה. כך נילחמים בתאונות???

מסחטת כספים וכעת ניראה את התאונות בגלל אי שמירת מרחק או בגלל בלימות שהנהג מאחור לא שם לב שזה שלפניו בולם.

בושה למדינה :mm_sad:

אם כולם יבלמו לפני ההגעה למצלמה, איך היא תהפוך למסחטת כספים ?

ומי שחושב שיראל המציאה את אכיפת המהירות, מוזמן לנהוג באירופה.

ההבדל היחידי הוא מהירות הנסיעה המירבית המותרת, ולזה אנו צריכים לחתור.

המלמה באכיפה מיותרת לחלוטין וחסרת תועלת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
מבלי להיות (יותר מידי) פוליטי: חפש את המפלגה שבמקום להצהיר בראש חוצות על מצע מדיני/בטחוני כזה או אחר, שמה במרכז ההתעסקות שלה את המצע החברתי.

לא הערבים, לא הפלסטינים ואפילו לא האיראנים יגמרו אותנו. אנחנו מומחים בלחסל בעיקר את עצמנו (וזה נכון גם למפלגת העבודה עד לפיצול של סיעת "עצמאות" וגם לליכוד). רק אם מפלגה חברתית תקבל כאן הזדמנות אמיתית, יש מצב ריאלי שיתרחש פה שינוי.

אלעד היתי רוצה לשמוע איך מצע חברתי יעזור לשכבות הבניים, עוד מסים כדאי שנהיה יותר חברתיים? ויתור על תקציב הבטחון לטובת קצבאות ושרותים חינם לאזרח? הרי ברור לי ולך מי האוכלוסיות שיהנו הכי הרבה מאותו מצע חברתי (כהוכחה יש לך את חוק חינוך החובה החדש).

פורסם
לסעיף תקיפת שוטר במקום השחתה

.

משטרת ישראל גם יכולה להחליט להאשים בסעיף בעילת קטינה ברצון, אני עדיין לא רואה את הפרקליטות מבזה את עצמה ומגישה כתב אישום של תקיפת שוטר על פגיעה במצלמה.

בדוק את החתימה של נהגת שודים, תבין מה הולך להתנוסס על העכוז של הפרקליט שיביא כזה דבר לבית המשפט.

שיחזיר את תעודת הלשכה כבר עכשיו ויסב לאיזה מקצוע אחר, כזה שמפאר את בעליו. :wink:

בורקה,

בא לא נהפוך כל שרשור ל"המחאה החברתית-קוים לדמותה והאם אכן יש צדק כלכלי".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אגב, בנוגע להשחתת המצלמות- רק שתדעו שבמשטרת ישראל החליטו לנסות לשנות את השחתת המצלמות לסעיף תקיפת שוטר במקום השחתה

אני לא יודע אם זה יצא לפועל בסוף, אבל אם מישהו מתכוון לערוך מפגש בין המצלמות החביבות לצמיג בוער בקרוב, שיבדוק למה הוא צפוי לפני המעשה.

שטויות, אין שום סיכוי שזה יעבור שום ערכה מישפטית.

גם סעיף השחתת רכוש חמור דיו, ובניגוד לעבר, השחתת המצלמה לא מונעת שיגור דוח לנהג שכבר צולם.

היום נסעתי לאיזור תעשייה חולון דרך אזור, וכולם בלי יוצא מן הכלל הקפידו על המהירות - 70 קמ"ש.

מה קרה?

מקסימום הגיעו לאדום הבא דקה מאוחר יותר..

פורסם
שטויות, אין שום סיכוי שזה יעבור שום ערכה מישפטית.

גם סעיף השחתת רכוש חמור דיו, ובניגוד לעבר, השחתת המצלמה לא מונעת שיגור דוח לנהג שכבר צולם.

היום נסעתי לאיזור תעשייה חולון דרך אזור, וכולם בלי יוצא מן הכלל הקפידו על המהירות - 70 קמ"ש.

מה קרה?

מקסימום הגיעו לאדום הבא דקה מאוחר יותר..

אני מסכים שבכבישים בעייתיים ועירוניים, צריך פיקוח ואכיפה על מהירות, ואפילו 50 קמ"ש,

אבל כל זאת בתנאי ש :

- יציבו שילוט הולם מוקדם, שמעיד על קיומה של מצלמה, והמהירות המותרת. זה לא צריך לשנות לנו בכלל מאיזה מהירות המצלמה מצלמת.

- בכבישים מהירים, שיעשו מה שצריך כדי לספק תשתית בטוחה, שיעלו כבר את המהירות המותרת בכבישים בין עירוניים עם שני נתיבים לכל כוון והפרדה בנויה ל 110 כמו באיטליה, ובכביש 6 ואולי גם כביש 1 ל 130, מספיק עם ההצגות!

- שיתחילו לחנך נהגים מרגיזים שנוסעים לאט לא בימני, לנהוג בימני!

- אם כולם יפנו את הדרך לאלה שרוצים לסוע מהר, אף אחד לא יצטרך לחתוך אך אחד.

אוף!

עריכה :

אה כן, עוד משהו, שיבנו כבר מסלול נורמלי, שבו אני יכול לתת קצת גז, עם ביטוח, עם מדריך, עם כל מה שהם רוצים, רק שיתנו לי לשלם כחוק ולתת גז!

גם מסרסים אותנו בכבישים, וגם מסרסים אותנו במסלול, די!

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

הדרך היחידה לשנות את המצב הקיים היא אך ורק פוליטית.

ולא רק פוליטית, אלא רק דרך המפלגות הגדולות.

את כל 120 חברי הכנסת הכנסנו במו ידינו למשכן, וכדאי שיזכרו את זה.

אמנם נעשה ניסיון לעלות את מהירות הנסיעה המירבית, אבל זה היה מעט מידי ומאוחר מידי.

פורסם

כמה עולה שלט כזה?

904_02_1347---UK-Speed-Camera-Sign_web.jpg

אם המדינה לא תציב אותו לפני כל מצלמה, אולי האזרחים יכולים לעשות את זה. צריך לדאוג שהוא יהיה ברור ושיקפוץ לעין, ולא תהיה שום בעיה: 110 עד המצלמה, 90 במצלמה, 110 אחרי המצלמה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני מקווה שלא :roll::shock:

אגב, בלילה אפשר גם 150 עד המצלמה, 90 במצלמה. 150 אחרי המצלמה.

ואתה יכול להחליף את ה-150 בכל מספר אחר שעולה על רוחך :twisted:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני מקווה שלא :roll::shock:

אגב, בלילה אפשר גם 150 עד המצלמה, 90 במצלמה. 150 אחרי המצלמה.

ואתה יכול להחליף את ה-150 בכל מספר אחר שעולה על רוחך :twisted:

שכחת שיש גם ניידות?

אגב, זה רק עד שיתחילו למדוד מהירות ממוצעת בין מצלמות, ואז, Oh Boy We Are F***cked

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

בשביל למדוד את המהירות בין מצלמות צריך שכל מצלמה תצלם, תדע לזהות מהירות של כל רכב בפריים, תמדוד מהירות ותתעד את כל הרכבים שעוברים על פניה, אני לא מומחה במחשבים אבל נראה לי מסובך מידי לבצע השוואות דפרנציאליות שכאלה למליוני מכוניות מידי יום.

דרך אגב, יש מצב לעתירה על בסיס זה שמאחר ועפ"י הצהרות המדינה ומומחי המשטרה, המצלמות נועדו להורדת המהירות ולהעצמת הבטיחות בדרכים ולא על מנת להעשיר את קופת המדינה, חובה על המדינה לשים שלט כזה לפני כל מצלמה.

וואללה, יכול לעבוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אגב, בנוגע להשחתת המצלמות- רק שתדעו שבמשטרת ישראל החליטו לנסות לשנות את השחתת המצלמות לסעיף תקיפת שוטר במקום השחתה

למה לכל הרוחות אתה מעליב את המצלמות? :roll:

פורסם
בשביל למדוד את המהירות בין מצלמות צריך שכל מצלמה תצלם, תדע לזהות מהירות של כל רכב בפריים, תמדוד מהירות ותתעד את כל הרכבים שעוברים על פניה, אני לא מומחה במחשבים אבל נראה לי מסובך מידי לבצע השוואות דפרנציאליות שכאלה למליוני מכוניות מידי יום.

אני כן, וזה ממש לא בעיה. מה אתה חושב שקורה בכביש 6? הקושי הכי גדול בכל התהליך הוא בפיענוח מתמונה למספר רכב, שזה כידוע ממש לא בעיה ביימנו. חישוב של מרחק\זמן זה משהו זניח ביותר מבחינת כוח עיבוד.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אני כן, וזה ממש לא בעיה. מה אתה חושב שקורה בכביש 6? הקושי הכי גדול בכל התהליך הוא בפיענוח מתמונה למספר רכב, שזה כידוע ממש לא בעיה ביימנו. חישוב של מרחק\זמן זה משהו זניח ביותר מבחינת כוח עיבוד.

פלוס אחד.

יותר מזה, אין צורך לבצע את החישוב ברגע העברה אלא רק לשמור את המידע, גם זו פעולה פשוטה וקלילה.

את החישובים יכול לבצע שרת רציני בחדר בקרה בכל זמן שרק ירצו.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...