Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין למה להכניס את עצמכם לסיחרור הבלתי פוסק הזה, ופשוט להפנים לשצריך לנסוע על 100 נקודה.

את המלחמה לא צריך לעשות נגד המצלמות אלא נגד מקסימום מהירות מותרת. מסכים שצריכים להיות קטעי דרך בהם מותרת הנסיעה עד 120-130 קמ"ש יש כבישים מעולים עם מספיק נתיבים בהם ניתן לנהוג בצורה נעימה ולא מסוכנת או מסכנת במהירות כזו.

צריך לזכור רק דבר אחד, לא לתת לממזרים האלו להינות ממסחטת הכספים הזאת ולתת להם לאכול מהדייסה שהם בישלו.

שיקבלו דוחות משטרות תנועה אמבלונסים או כיבוי אש העיקר לא אנחנו. אני יודע שלא יתאפקו כמה וכן יצטלמו ויקבלו דוחות

אבל שזה יהיה מיעוט!

• תגובות 298
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמנם לא חוקי, אבל מדגדג לי האצבעות להזמין אחד כזה

אמנם לא חוקי, אבל מדגדג לי האצבעות להזמין אחד כזה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אני לא מבין למה להכניס את עצמכם לסיחרור הבלתי פוסק הזה, ופשוט להפנים לשצריך לנסוע על 100 נקודה.

את המלחמה לא צריך לעשות נגד המצלמות אלא נגד מקסימום מהירות מותרת. מסכים שצריכים להיות קטעי דרך בהם מותרת הנסיעה עד 120-130 קמ"ש יש כבישים מעולים עם מספיק נתיבים בהם ניתן לנהוג בצורה נעימה ולא מסוכנת או מסכנת במהירות כזו.

צריך לזכור רק דבר אחד, לא לתת לממזרים האלו להינות ממסחטת הכספים הזאת ולתת להם לאכול מהדייסה שהם בישלו.

שיקבלו דוחות משטרות תנועה אמבלונסים או כיבוי אש העיקר לא אנחנו. אני יודע שלא יתאפקו כמה וכן יצטלמו ויקבלו דוחות

אבל שזה יהיה מיעוט!

סוף סוף מישהו מסכים איתי.

זו צריכה להיות המלחמה האמיתית שלנו, הנהגים, ולא מלחמה באכיפה, שבין אם נאהב ובין אם לאו, היא לגיטימית לחלוטין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
פטר...

בכל מקרה,

אין פה בכלל ספק שיש להוכיחו שלפחות לרגע אחד היית על מהירות גבוהה יותר מהמהירות המותרת, כל אחד יכול להוכיח את זה.

הדבר היחיד שאולי אתה יכול לשחק עליו פה, זה אם אתם שניים באוטו, זה מי נהג.

המכונית עצמה עברה את המהירות המותרת בצורה חד משמעית במידה והמהירות הממוצעת שלה בקטע גבוהה מהמהירות החוקית, אין מה להוכיח פה, אם תתעקש, ההוכחה היא בכלל לא מסובכת.

במקרה של הגנב אי אפשר להאשים אותך בגניבה כי צריך להוכיח שגנבת.

במקרה שלנו צריך להוכיח שנהגת מעל המהירות החוקית, ואין ספק שהמכונית היתה מעל המהירות החוקית, עכשיו נניח ויש נהג אחד במכונית (במקרה של שני נהגים אפשר להשתעשע בנושא...), אז אלא אם המכונית נהגה את עצמה אתה זה שביצעת את העבירה, אין פה ספק וכל שופט עם הגיון יבין את זה.

לגבי שני נהגים או יותר, אפשר להגיד, עצרנו בצד והתחלפנו, הוא זה שנהג במהירות הלא חוקית ולכן הממוצע גבוה מן החוק, במידה וכל אחד יטען את אותו דבר לא יוכלו להוכיח מי היה זה שעבר על החוק :).

לך אין ספק בביצוע העבירה, לי דווקא יש.

איך תוכיח לדוגמא ששתי המצלמות מכוילות לפי בסיס זמן זהה? הרי אם מצלמה א' מראה שעה ששונה במעט (נגיד דקה אחת)מהשעה במצלמה ב' - אזי כל החישוב המתמטי שלך קורס.

לא דיברנו על הביסוס החוקי להאשמה, הרי באיזה שהוא מקום צריך שיהיה חוק שאוסר נסיעה במהירות ממוצעת גבוהה מהמותר בקטע דרך, למיטב ידיעתי עדיין אין חיה כזו.

בקיצור, עד שמכון התקנים יאשר שיטה ליצירת בסיס זמן אחיד בכל המצלמות, עד שהדבר לא יוסדר חוקית - זה לא יוכל לשמש כבסיס להרשעה.

פורסם

בקיצור, עד שמכון התקנים יאשר שיטה ליצירת בסיס זמן אחיד בכל המצלמות, עד שהדבר לא יוסדר חוקית - זה לא יוכל לשמש כבסיס להרשעה.

יש כבר תקן מסודר: IEEE 1588.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

ובקיצור אם מכסת הדוחות לא תהיה מספקת תודות לגיפיאסים למיניהם, יכניסו את המדידה של קטע כביש, כי השורה התחתונה היא $$$. נקווה שווייז ואיגו ידעו גם על קטעים כאלה ויודיעו על קטע מדידה כמו לפני מצלמה

אברה קדברה

פורסם

או שאתה תתחיל לראות טורים של מכוניות חונות בצד הכביש לפני מצלמה כי הם מיצעו מהירות גבוהה מידי.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
לך אין ספק בביצוע העבירה, לי דווקא יש.

איך תוכיח לדוגמא ששתי המצלמות מכוילות לפי בסיס זמן זהה? הרי אם מצלמה א' מראה שעה ששונה במעט (נגיד דקה אחת)מהשעה במצלמה ב' - אזי כל החישוב המתמטי שלך קורס.

מצלמות עם חיבור סלולרי מסונכרנות עם שעון מרכזי, בדיוק כמו הסמארטפון שלך.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
לא ידעתי, תודה על המידע.

המצלמות מותקנות בהתאם לתקן הזה?

רוב הסיכויים שכן - אין מניעה לממש את התקן בתוכנה, והיות והמצלמות מתואמות סלולרית, אני מאמין שיש להן סנכרון PTP ע"ב החיבור. במידה והחיבור הוא 3G, אני די בטוח שזה מה שקורה (ע"ע כאן).

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

ולקריאה שניה אם מישהו מעוניין : http://he.wikipedia.org/wiki/Network_Time_Protocol

ממושש כבר שנים רבות, לדעתי מאז Windows 95, ובלינוקס ויוניקס עוד הרבה לפני.

בכל המכשירים הסלולים יש סנכרון דומה, בקיצור זה משהו ידוע ולא בעיה לסנכרן שעונים.

נוסחה פיזיקלית פשוטה אומרת שאם מישהו עבר את המהירות החוקית, במהירות הממוצעת שנמדדה לו, אפשר להסיק כמה דברים :

1. במקרה הכי פחות חמור המהירות המקסימלית שלו הייתה זהה לאורך כל קטע הדרך. כלומר, המהירות הממוצעת גם הייתה המהירות שלו לאורך כל הנסיעה, ללא ספק ניתן לקנוס אותו על נהיגה במהירות זו, ואם הייתי המחוקק אפילו הייתי מעניש אותו שנהג כך לאורך זמן וסיכן חיי אדם לאורך זמן.
  2. במקרה היותר חמור, אם מצלמה A ומצלמה B מראות שהוא נסע כחוק כשעבר אותן, סימן שהוא נסע מעל המהירות הממוצעת, כדי לאזן את ממוצע המהירות שיצר מהירות ממוצעת גבוה מהמהירות שנמדדה ב A ו B, לא ניתן לדעת אם הוא נסעה 180 קמ"ש לשניה אחת, ואז עמד במקום שניה אחת כדי שזה יחשב לו 90 קמ"ש בממוצע, או שנסע רק 120 קמ"ש ואז 60 קמ"ש כדי שיחשב לו 90, מה שבטוח זה שהוא נסע לפחות מעל המהירות הממוצעת. ניתן לקנוס אותו על נהיגה במהירות זו.

אם מישהו רוצה לטעון שהנוסחא הפיזיקלית שלי לא נכונה, אני מוכן להקשיב, אבל לדעתי מיד לאחר מכן אפשר יהיה להגיד שניוטון היה אידיוט :)

כל מי שחושב שיש פה בעיות חוקיות של תקינה ואכיפה טועה, אפשר לחוקק, ולהעביר תקינה ולבדוק ולסדר הכל שיהיה חוקי לאכוף ולקנוס. זה עובד בחו"ל, זה יכול לעבוד גם פה.

מסקנה, בדיוק כאן נכנסת הנקודה שמישהו כבר העלה כאן, צריך להעלות את המהירות המותרת על פי חוק!

בנוסף, לטעמי חייבים להמשיך לדחוף למסלול שבו יהיה אפשר באופן חוקי לעלות עם רכב מבוטח ומטופל כהלכה, ולהשתולל באופן חוקי! בכביש ניסע כחוק, נגיע לעבודה בזמן סביר, נגיע לבקר את יקירינו בזמן סביר, ובסלול נהנה.

מפלגה שתגע לקדם את הנושא הזה, תזכה לקול שלי ושל עוד הרבה אנשים שאני מכיר אישית.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...