Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, הוא שאמרתי. יש צילום. יש אפילו שניים. שניהם מוכיחים מעבר לכל ספק (בהנחה וציוד המדידה מדויק, יאדה יאדה) שהמהירות הממוצעת שלך על קטע הכביש הזה הייתה Y. לא באמת צריך "תשתית חוקתית" בשביל להוכיח את זה.

אתה מסרב להבין, לוגית הוכחת את הטענה שלך מזמן, גם לא נדרשת לכך בשל העובדה שכל משתתפי השרשור מסכימים והסכימו מלכתחילה על זה.

מאחר והדיון בעניין קבילות הראיות וההרשעה יתנהל בין כתלי בית המשפט, אז מערכת הכללים שנהוגה שם היא שקובעת ושם מה לעשות - הלוגיקה שלך לא תופסת.

• תגובות 298
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא שמח בכלל, והייתי הרבה יותר שמח אם היו תופסים את מי שחיבל במצלמה.

בדיוק כמו שאני לא שמח שגונבים או שודדים בנק.

חוק זה חוק, ואין חוקים שמתאימים יותר או מתאימים פחות.

רוצים לשנות את החוק ?

לצורך זה יש את כנסת ישראל ובחירות שמיתקיימות כל 4 שנים, במקרה הטוב.

זו בדיחה?

אם כן עוד לא קלטתי את הפאנצ'...

:lol:

אה בעצם....

"לצורך זה יש את כנסת ישראל ובחירות שמיתקיימות כל 4 שנים, במקרה הטוב."

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני חושב שמה שחן מנסה להגיד (ואני מסכים איתו לחלוטין) הוא שונדליזם הוא אבסולוטי, דו סיטרי.

בילתי אפשרי לעודד לשבור מצלמות תנועה ואח"כ לבוא ולהתעצבן שאתה מוצא את האוטו שלך על בלוקים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא משנה, מדובר על חוסר כבוד למרחב הציבורי, בעיה קשה במדינת ישראל שפוגעת כמעט בכל אחד ואחד מאיתנו עשרות פעמים ביום.

זה מתחיל באבא שמפשיל לילד את המכנסיים באמצע הרחוב ונותנת לו לחרבן מול כולם, באמא שמחליפה לפעוט שלה חיתול וזורקת אותו באמצע הפארק, באנשים שמדברים בנייד ברכבת וצורחים בקולי קולות כאילו שהעגבת של אשתו זה הדבר הכי מעניין בעולם לכל יושבי הקרון, וממשיך בקיפוח קבוע של זכויות בכביש ע"י אותם אנשים ועוד אין ספור דוגמאות אחרות שפוגעות בך יום יום על בסיס קבוע.

אז כשזה פוגע בך זה לא בסדר וכשזה לא פוגע בך זה כן בסדר?

פורסם

אל לקחת את הילד ולתת לו לחרבן בעדנית מקובל בחברה שלך אז ככה זה יהיה, זה בטוח לא קשור לטמטום הזה ששמו מצלמות מהירות.

ככל הידוע לי המערכת כשלה כישלון חרוץ הישראלים לא טפשים והם לא יפלו בפח של שר התחבורה השמן שלנו (17 עבירות מהירות מהקמת המערכת הם ציפו שמערכת המשפט תקרוס).

אתה רוצה לשמוע על חדירה לפרטיות וחוסר כבוד למרחב הציבורי? כנס לרעננה העיר מצולמת 24 שעות אתה לא יכול לזרוק סיכה בלי שמשהו יידע, זו בעיה רצינית ואף אחד לא מתעסק עם זה.

פורסם

מסכים עם כל מילה שלך!

ועדיין אני נגד ונדליזם במצלמות האלה, דרך הלחימה בהן צריכה להיות אחרת, שלא לדבר על זה שכל מצלמה כזאת מכניסה כ"כ הרבה כסף, ככה שגם אם יהרסו אותן על בסיס יום יומי, אין שום סיכוי שהחברה המנהלת והמדינה יגידו "טוב, בא לא נשים שם מצלמה חדשה".

פורסם

בגירה,

תגיד לי במי לבחור?

אני רוצה שמהירות הנסיעה תהיה כמו באיטליה, אני מאוד אוהב את התמרורים שם,

את הסדר, ואת הגישה.

רוצה מסלול! ורוצה שקיפות!!!

שיהיה כתוב ליד כל מצלמה מהירות מותרת, ושתהיה אזהרה מראש, וכ"ו!

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
בגירה,

תגיד לי במי לבחור?

אני רוצה שמהירות הנסיעה תהיה כמו באיטליה!

אליטליה!

או טורקיש אייר ליין לרומא עם קונקשן באיסטנבול. :lol:

פורסם
אליטליה!

ררררר, להזמין לך גם? (לא בטוח שחברה שלי תתלהב מהרעיון Though)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
אליטליה!

זה יותר עצוב ממצחיק, אין במי לבחור, אין אלטרנטיבה נורמאלית.

גם אם יש חבר כנסת שפוי הוא יושב במפלגה של תפוחים רקובים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עצוב מאוד, מאז שאני זוכר את עצמי בוחר בישראל, תמיד בחרתי בהכי פחות גרוע, ולא בהכי טוב.

אבל אני כבר מתדרדר פה ל Off Topic רציני.

מישהו יכול לכוון אותי כלפי אותם אתרים שמתארים כמה דוחות מהירות ניתנו עם המצלמות החדשות?

אגב אני זוכר שפעם שר התחבורה אמר שהוא מתכנן להעלות את המהירות המותרת בכל הכבישים הראשיים בהתאם לתנאי השטח.

האם כביש 5 ו 6 לא מאפשרים העלאת מהירות?

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
אליטליה!

אתה מפחיד משהו

תמצא חברה נורמלית יותר!

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...