Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא שמח בכלל, והייתי הרבה יותר שמח אם היו תופסים את מי שחיבל במצלמה.

בדיוק כמו שאני לא שמח שגונבים או שודדים בנק.

חוק זה חוק, ואין חוקים שמתאימים יותר או מתאימים פחות.

רוצים לשנות את החוק ?

לצורך זה יש את כנסת ישראל ובחירות שמיתקיימות כל 4 שנים, במקרה הטוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 298
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חן, עם כמה שאני רוצה להסכים איתך, אני חושב שגישה כזו תתאים למדינה אוטופית.

וגם אז, הגישה שלי היא שחוק נועד כדי לתת קו מנחה, למי שלא יודע איפה לחצות אותו, ולכן פונה לאיזשהו מכנה משותף נמוך. היום לחוקים אין בהכרח קשר לצרכים/רצונות/הגיון. (ידעת שבחיפה אסור לבוא עם דובים לים?)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
כן אבל לשם מגיעים רק אלו שיש להם פרוטקציה ואלו שימשיכו את אותן שטויות שעשו לפניהם.

אין קשר בין העם לכנסת, ובגלל זה בשלב הזה אין קשר בין חוקים לעם.

זה פשוט לא נכון.

אף אחד לא מגיע לכנסת מפרוטקציה, ובניגוד לשנות ה 60' ותחילת ה 70', הממשלות היום משלמות די מהר על מחדליהן.

אף אחד לא מכריח אף אחד להצביע למפלגה מסויימת, ונגמרו גם ימי הפנקס האדום וההצבעות המרוכזות.

בכוחנו לשנות, אם נפעל נכון.

המטרה צריכה להיות דרישה להעלאה עיקבית של מהירות הנסיעה בכבישים המתאימים.

היעד הסופי צריך להיות כלדלקמן - כביש 6 130 קמ"ש, כבישים בין עירוניים בעלי 2 נתיבי נסיעה 120 קמ"ש והיכן שניתן, לעלות את המהירות מ 90 קמ"ש ל 100 קמ"ש.

ואז מצידי יכולים להציב 4,000 מצלמות.

ואת זה ניתן להשיג רק באמצעות לחץ פוליטי, מה גם שבעידן התקשורת של ימנו זה קל לאין ערוך ושיעור ממה שהיה פעם.

פורסם
(ידעת שבחיפה אסור לבוא עם דובים לים?)

שיט.:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני לא שמח בכלל, והייתי הרבה יותר שמח אם היו תופסים את מי שחיבל במצלמה.

בדיוק כמו שאני לא שמח שגונבים או שודדים בנק.

חוק זה חוק, ואין חוקים שמתאימים יותר או מתאימים פחות.

רוצים לשנות את החוק ?

לצורך זה יש את כנסת ישראל ובחירות שמיתקיימות כל 4 שנים, במקרה הטוב.

מה זה הקשקוש בלבלוש הזה

חוק זה חוק? לך תגיד את זה לאלפי אזרחים שנעקצו או נשדדו!

תגיד את זה לאלו שמגיעים לתחנות המשטרה עם הוחכות ביד ושתשבותם היא "נטפל בזה ונחזור אליך".

מה זה ההתיפיפות נפש הזאת? חוק זה חוק ? אז למה אלו הלבושים בכחול לא אוכפים את החוק? למה הם לא מצייתים לחוק?

הכנסת ? ניראה לי שאתה צריך לפתוח יותא את האוזניים ולהקשיב למה שקורה בכנסת. אני אפילו לא יכנס איתך לזה.

אבל לפחות אל תרשום שטויות כאלה.

כולם מושחטים כולם גנבים, ואפילו הבכירים שבבכירים לא עומדים מאחורי אותם חוקים שהם עצמם הציבו!

וכשהמצב כזה,

אל תתפלא שאנשים לוקחים את החוק לידיים ומשחיטים. או לצערנו כמו שאנחנו שומעים לאחרונה הרבה, מתאבדים.

פורסם

אני לא סומך על אף אחד, אבל ללא ספק דמוקרטיה היא שיטת השלטון הכי פחות גרועה.

בכל מדינה בעולם ישנה פשיעה, וישראל לא חריגה בעיניין הזה, כנ"ל לגבי השחיתות.

ולגבי חברי הכנסת וטיבם - תזכרו היטב את המשפט "פני הדור כפני הכלב".

כמו שאנחנו נראים, כך נראים נבחרי הציבור שלנו.

פורסם

כמו שאני נוהג להגיד הרבה פעמים, כשתגייסו ח"כים/ שוטרים/ פקידי אוצר בשוויץ, הם יתנהגו כמו שוויצרים.

בינתיים כולנו ישראלים ואם יש למישהוא בעיה עם ההתנהגות "שלהם" זה ללא ספק בגלל ש"כל הפוסל, במומו פוסל".

בכל מקרה, אני מסכים עם חן שהמלחמה במצלמות לא צריכה להיות פיזית אלא תודעתית/ תעמולתית, אפילו האנגלים הצליחו ככה להוריד אותן בסוף.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אפילו האנגלים הצליחו ככה להוריד אותן בסוף.

על זה לא שמעתי.

ועל הלוביסטים ניראה לי שהנושא עלה כאן בעבר.

אין מה לעשות. עם כל הכבוד אי אפשר להשוות השחטת רכוש (מצלמה במקרה הזה) לשוד בנק או רצח (קונוטציה מתבקשת בעקבות מה שקרה לפני מס' ימים של שוד ורצח).

אף אחד כאן לא יצא לרחובות כדי להפגין על שום דבר!

ואני כבר לא יכול לומר שזה בגלל שאנשים עצלנים או אדישים.

תראו את הפגנת האופנוענים על העלאת מחיר הביטוח (כרוכב לשעבר) רוכבים קיבלו קנסות על ימין ושמאל!

ופיזרו את ההפגנה מהר מאוד והכל תם ונשכח. אבל לא נסלח!

ראו דוגמא את ההפגנות האחרונות בכל חלקי הארץ! על יוקר המחיה במדינה הזאת! פקחים העיפו אוהלים פזרו את המפגינים וגם להם דוחות הוגשו!

אם יש לנו בעיה אומרים לנו צאו תפגינו! וכשאנחנו מפגינים מקפלים אותנו כי זה מפריע או לא מתאים עכשיו!

אז למי לפנות תגיד לי אתה חן למי? לחברי הכנסת שלנו?

פורסם

יש ממה לחשוש? הסתכלתי לפני רגע חדשות בערוץ 10 וערוץ 2. פורסם שמיום ראשון קיבלו דוחות רק 17 איש (דוחות אזהרה?), בעיקר ממצלמות רמזור ( 8 מצלמות רמזור ו-2 מצלמות מהירות שהתחילו לפעול עד כו) נשמע לא קריטי עד עכשיו. איך לקראת הסוף נאמר שבמשטרה יקיימו דיון חירום! בדיון רוצים להפוך את מצלמות רמזור למצלמות מהירות לכל דבר ועניין, ככל נראה כל מי שיעבור מעל רמזור ירוק מעל 70 קמ"ש יקבל דו"ח! :shock: אני בהלם!

פורסם
אתם מעצבנים אתם! :x

ברור שכל קוף ממוצע יכול לקחת זמנים למדוד מרחק ולקבוע ממוצע מהירות ולהחליט שעברת את המהירות המותרת, זה חשבון לכיתה א'.

אבל כנראה שאתם לא מבינים שבעולם משפט בלי תשתית חוקתית וראייתית אי אפשר להאשים אדם בכזאת עבירה.

כמה הרשעות ברצח אתם מכירים בלי גופה? בלי כלי רצח?

למה אם זה "כ"כ בסיסי ופשוט" כמו שאתם חושבים בקושי מדינה אחת או שתיים מרשיעה על עבירות כאלה?

למה שכל הממשלות בעולם לא יאמצו את השיטה הזאת?

את כולם תרשיעו באותה עבירה? מי שנהג במשך 20 שניות על 240 קמ"ש מקבל את אותו עונש שמקבל מי שנהג לכל אורך הקטע ב 92 קמ"ש?

פשוט מאוד, כי זה לא פשוט כמו שאתם חושבים.

תתיעצו עם משפטן ותשאלו אותו לפני שאתם קובעים שמישהוא "אומר שטויות".

אנחנו לא מבינים? היחיד פה שמתקשה משום מה עם מתמטיקה בסיסית זה אתה...

כמו שאפשר להאשים אדם בנסיעה במהירות של בדיוק 120 קמ"ש כי המצלמה צילמה אותו ב-120, כך גם אפשר להאשים אותו בנסיעה במהירות ממוצעת של בדיוק 120 קמ"ש כי שתי מצלמות צילמו אותו בהפרשי זמן מסוימים מאוד.

"כלי הרצח" או ה"גופה" במקרה הזה הם פשוט שני הצילומים והחישוב המתמטי, במקום צילום יחיד.

אז נכון, אי אפשר יהיה להאשים אותך בנהיגה במהירות מירבית של 150 קמ"ש אלא רק במהירות ממוצעת של 120, אבל עדיין תקבל עונש. אז כן, תוכל לנסוע 240 למשך 20 שניות ובכל שאר הזמן לנסוע רק 90, ועדיין להוציא 120 קמ"ש ממוצע. ככה תדפוק את המערכת :wink:

יש ממה לחשוש? הסתכלתי לפני רגע חדשות בערוץ 10 וערוץ 2. פורסם שמיום ראשון קיבלו דוחות רק 17 איש (דוחות אזהרה?), בעיקר ממצלמות רמזור ( 8 מצלמות רמזור ו-2 מצלמות מהירות שהתחילו לפעול עד כו) נשמע לא קריטי עד עכשיו. איך לקראת הסוף נאמר שבמשטרה יקיימו דיון חירום! בדיון רוצים להפוך את מצלמות רמזור למצלמות מהירות לכל דבר ועניין, ככל נראה כל מי שיעבור מעל רמזור ירוק מעל 70 קמ"ש יקבל דו"ח! :shock: אני בהלם!

נשמע מאוד מוזר שהמספרים כל כך נמוכים. ככל הנראה שמו את רף האכיפה של המצלמות על מהירות גבוהה יחסית, או שהציבור חכם יותר ממה שנדמה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין מה לעשות. עם כל הכבוד אי אפשר להשוות השחטת רכוש (מצלמה במקרה הזה) לשוד בנק או רצח (קונוטציה מתבקשת בעקבות מה שקרה לפני מס' ימים של שוד ורצח).

אף אחד כאן לא יצא לרחובות כדי להפגין על שום דבר!

ואני כבר לא יכול לומר שזה בגלל שאנשים עצלנים או אדישים.

תראו את הפגנת האופנוענים על העלאת מחיר הביטוח (כרוכב לשעבר) רוכבים קיבלו קנסות על ימין ושמאל!

ופיזרו את ההפגנה מהר מאוד והכל תם ונשכח. אבל לא נסלח!

ראו דוגמא את ההפגנות האחרונות בכל חלקי הארץ! על יוקר המחיה במדינה הזאת! פקחים העיפו אוהלים פזרו את המפגינים וגם להם דוחות הוגשו!

אם יש לנו בעיה אומרים לנו צאו תפגינו! וכשאנחנו מפגינים מקפלים אותנו כי זה מפריע או לא מתאים עכשיו!

אז למי לפנות תגיד לי אתה חן למי? לחברי הכנסת שלנו?

השחתת (משחיתים ולא משחיטים) רכוש היא עברה חמורה פחות משוד בנק או רצח, ולכן העונש שמוטל עליה נמוך בהתאם.

אף אחד לא יוצא לרחובות מהסיבה הפשוטה שלא כל כך רע כאן, בסיכומו של עיניין.

האופנוענים ביצעו מהלך חכם; הם התפקדו בהמוניהם לליכוד, כי רק כך אפשר להשפיע.

זכות ההפגנה הינה זכות יסוד בדמוקרטיה, ולראייה, ההפגנות שקויימו בתל אביב, שהצריכו כוחות שיטור רבים, וכל יתר ההפגנות שהיו ברחבי הארץ.

פורסם
או שהציבור חכם יותר ממה שנדמה.

או שליותר מהציבור יש GPS מעודכן ממה שנדמה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...