Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם סתם מפחדים, תראו מה אטיאס עשה בתקשורת, איך הוא שבר בירכיים לטייקוני תקשורת ותבינו שהשד לא כ"כ נורא כמו שאתם חושבים.

מה הקשר בין אטיאס לתקשורת?

שר התקשורת הוא כחלון, הוא זה שעשה מהפך בתקשורת.

אטיאס זה זה שעשה את תוכנית הדירות החדשה שבה כמות השנים שאתה נשוי חשובה יותר מאשר אם עשית צבא.

עכשיו עשיתי חיפוש וראיתי שגם אטיאס היה שר תקשורת. אז זה שהעביר את כל השינויים הדראסטים הוא כחלון ולא אטיאס.

• תגובות 298
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תגגל קצת את הנושא ותחזור לדווח על פועלו של אטיאס במשרד התקשורת.

הנה קצת נתוני מפועלו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עשיתי. ראיתי שהוא עשה 144 חינם והנחה לתושבי הצפון בזמן מלחמה.

אולי כחלון רכב על ההצעות שלו, אבל בסופו של דבר כחלון הוא זה שהצליח להעביר את החוקים האלה, חוקים שלא כל כך קל להעביר.. וגם המשיך עם זה הלאה והצליח ממש לטלטל בכל ענפי התקשורת.

הנה משהו שמציג הרבה דיבורים וקצת מעשים:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000318729

פורסם

חבר'ה לא לריב, שניהם פועלים בכיוון חיובי ויוצרים שינויים לטובת האזרח/צרכן.

בניגוד להרבה ח"כים אחרי ששמעתי כיצד הם מתבטאים ואיך עובד ההיגיון שלהם, אני מתבייש שהם נציגי ציבור כלשהו. השר אטיאס מתגלה כל פעם כאינטיליגנט, אדם שמסוגל לדבר בצורה ברורה ולוגית ואפילו לקדם דברים במדינה.

אטיאס זה זה שעשה את תוכנית הדירות החדשה שבה כמות השנים שאתה נשוי חשובה יותר מאשר אם עשית צבא.

אגב, שיטת הניקוד עד היום לא נתנה משקל לשירות צבאי כלל, הוא לפחות נתן לה משקל כלשהו! יתרה מכך ציבור חילוני לא הולך לגור בפרוייקטים של חרדים ולהפך כך שחילוני לא מתמודד באותו מגרש עם חרדי..

BAGIRA, לשים אותו במשרד התחבורה זו עיסקה עם השטן ואני אסביר, הוא אולי יתקן עוולות רבות (ואולי אפילו "יסדר" את הרכבת) אבל כל זה במחיר של קבירת הספורט המוטורי (שרובה תהיה בשבת) שלא לדבר על תחבורה ציבורית בשבת.

מצד שני, שני אלו לא קיימים גם היום.. יאללה אטיאס לתחבורה !

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
השאלה היא רק מתי תצטבר אותה מסה קריטית. בואו נדבר בעוד שלושה חודשים מהיום.

אז הנה, עברו כבר ארבעה חודשים. המסה הקריטית לא הצטברה. האם זה טוב ליהודים? ימים יגידו.

בינתיים התברר שהשד הרבה פחות נורא ממה שחשבנו שהוא, במיוחד עבור כל מי שדאג להצטייד כראוי באמצעי הגנה כאלה ואחרים (WAZE, צ'יטה וכיו"ב).

מאות ואלפי הדו"חות שהיו אמורים להיות מחולקים בנדיבות ממשיכים להעלות אבק על המדף, טפו טפו טפו. אני באופן אישי ממשיך לנהוג באותו אופן שבו נהגתי לפני שהפרוייקט הזה התחיל, למעט העובדה שאני מאט לפני שאני מגיע למצלמה וחוזר לגז מיד לאחריה.

טוב לדעת שהמשטרה והמדינה משקיעות את המשאבים העצומים שלהן בפרוייקטים כל כך חשובים!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אז הנה, עברו כבר ארבעה חודשים. המסה הקריטית לא הצטברה. האם זה טוב ליהודים? ימים יגידו.

בינתיים התברר שהשד הרבה פחות נורא ממה שחשבנו שהוא, במיוחד עבור כל מי שדאג להצטייד כראוי באמצעי הגנה כאלה ואחרים (WAZE, צ'יטה וכיו"ב).

מאות ואלפי הדו"חות שהיו אמורים להיות מחולקים בנדיבות ממשיכים להעלות אבק על המדף, טפו טפו טפו. אני באופן אישי ממשיך לנהוג באותו אופן שבו נהגתי לפני שהפרוייקט הזה התחיל, למעט העובדה שאני מאט לפני שאני מגיע למצלמה וחוזר לגז מיד לאחריה.

טוב לדעת שהמשטרה והמדינה משקיעות את המשאבים העצומים שלהן בפרוייקטים כל כך חשובים!

הלוואי וכך היה..

לפני כמה ימים דיווחו שהמצלמות עשו 3 מיליון ש"ח בחודשיים

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000748482

פורסם

הם היו אמורים לעשות 750 מיליון שח בשנה 60 מיליון בחודש עשו רק 1.5 מיליון .

אבל עוד ידם נטויה לשים עוד מצלמות.

גנוב גונבה השמועה כי הם יוציאו דוחות גם לכלי רכב שנוסעים מתחת למהירות בגין הפרעה לתנועה.

לא ברור עדיין רף האכיפה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני חושב שגולת הכותרת כרגע היא כמו שאלעד אמר,

רובנו ככולנו נוהגים באותו האופן לפני ואחרי תחילת הפרוייקט.

"נוספה מצלמה אוכפת רמזור/מהירות בצומת נווה-ימין. נוספה מצלמה אוכפת מהירות בכביש 4 באחד המקטעים שכבר הובאו לידיעת הציבור כפעילים.

היכן ממוקמת המצלמה המדוברת לעיל בכביש 4?

תודה,

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אלעד

מספר המצלמות הפעילות עדיין קטן מאוד.

תפסו לפי הידיעה מעל 50K עבריינים לרובם לא שלחו דו"ח . יראו שאין במה לשלם למל"מ יתחילו לשלוח גם על מהירות מ 5 קמש ומעלה

והמפחיד ביותר שלגביו אין פתרון , מדידה בין שתי מצלמות,

נחמה תהיה כי לא בכל הכבישים הם בקרבה אחת לשניה , ואני רוצה להניח כי לא יאכפו קטע של עשרות ק"מ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני טוען שרף האכיפה הנוכחי גבוה, בדיוק כדי שזה מה שנחשוב. בוו-הוו-אימאל'ה-מעכשיו-נוסעים-80-על-איילון.

לדעתי זו תקופת ביניים, עד אשר יוסדר \ תתוקן (תוקנה?) התקנה שמאפשרת להרשיע נהגים בצילום דיגיטלי או שזה נועד לשחרר את הלחץ הציבורי שהיה מוטל על המשטרה והממשלה בנושא.

כבישי ישראל עדיין נראים כמו ג'ונגל והמהירות החוקית היא בגדר המלצה בלבד. עצם זה שכאן, בפורום חובבי רכב לא נפתח ולו שרשור אחד על "תפסו אותי" מראה שכנראה רף האכיפה גבוה מהמשוער. אני בטוח שבתקופה הקרובה או הקצת פחות קרובה סף המהירות ירד ונתחיל להרגיש את המצלמות האלה יופי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אני מסכים איתך, אבל כשאני מסתכל על הנהיגה שלי, היא לא השתנתה כלל. לפחות באיזורים שאני מכיר. יש מצלמה? מאט ואז חוזר לגז. חוץ מצריכת דלק מיותרת וחוסר נוחות זה לא משפיע.

ישה, ידוע לך אם התחילו באכיפה לפי מהירות ממוצעת? אמנם טכנית זה פשוט, אבל מה עם החוק היבש?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

4,200 דוחות החודשיים, זה רק 70 דוחות ביום בכל ישראל.

זה נראה לי מספר לא כל כך נורא.

ולגבי המצלמה הנוספת: שימו לב מה כתוב - 52,009 כלי רכב עברו את המהירות ורק כאחוז אחד קיבל דוחות. כלומר מתוך ה"עבריינים", קיבלו דו"ח רק אלה שממש הגזימו.

ה-500 שקיבלו דו"ח זה לא מתוך האוכלוסיה, אלא מתוך העבריינים. מבחינה סטטיסטית מדובר בהחלט בתופעה שולית לגמרי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לדעתי האכיפה היא אך ורק לאלה שעוברים 30 מעל המותר, לדוגמא: בכביש של 90 קמ"ש נוסעים 120 קמ"ש. לכן אני ממליץ לנעול את בקרת השיוט ב-119 קמ"ש בכבישים כאלה.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

המלצה לא אחראית, שאני מקווה שלא יישמו. לא ידוע כרגע מה רף האכיפה. מעבר לזה, הוא אמור להיות דינאמי.

רוצה לנסוע 119 על פני מצלמות? נפלא. אני אישית מוריד מהירות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

רבאק זה באמת נכון אוליי שמישהו יעלה את זה לטלויזיה הכי טוב תרשמו את זה לצינור לילה ..

I ♥ my Honda & I ❤ JDM

Honda Civc EX 93

Honda Civic 97 Coupe

• תוכן חדש...