Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתה מדבר, אליטליה כבר 20 שנים מקום ראשון בעולם....באיבוד כבודה של הנוסעים! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 298
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה יותר עצוב ממצחיק, אין במי לבחור, אין אלטרנטיבה נורמאלית.

גם אם יש חבר כנסת שפוי הוא יושב במפלגה של תפוחים רקובים.

לא עצוב ולא מצחיק.

הסברתי לכם כבר 3,000 פעם שאת חברי הכנסת אנחנו בוחרים ולא אף אחד אחר.

אף חבר כנסת לא יושב בכסאו ונהנה מתנאי תעסוקה טובים למדי, כי הוא ירש אותו מאביו.

פשוט היו מספיק אזרחים בעלי זכות הצבעה שהחליטו לתת את אמונם באותה מפלגה בה הוא רץ.

אם אף מפלגה שרצה בבחירות לא מיתייחסת במצעה לנושאי תחבורה, ובכל זאת מקבלת מספר מכובד של מושבים, אות וסימן שזה פשוט לא מעניין את הציבור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה עם מדידת שני זמנים וחישוב מהירות ממוצעת.

ככה בידיוק עובד הממלז.

מבצע שתי מדידות טווח . מחשב את המהירות בין שני הטווחים כי הזמן בין שתי המדידות ידוע.

פורסם

הסברתי לכם כבר 3,000 פעם שאת חברי הכנסת אנחנו בוחרים ולא אף אחד אחר.

למרבה הצער, גם אם תגיד את זה עוד כמה פעמים, זה בכל זאת לא נכון. נניח שאני תומך במפלגה גדולה - "קדימה" למשל. אבל אני לא אוהב 1/3 מהח"כים, או המועמדים לכנסת הבאה, שיש ברשימה שלהם. אז מה אני יכול לעשות? שני דברים: להצביע להם בכל זאת, או להצביע למפלגה אחרת שבה יש את אותה הבעיה. כי אתה מצביע למפלגה ולא לאדם מסויים.

אם אף מפלגה שרצה בבחירות לא מיתייחסת במצעה לנושאי תחבורה, ובכל זאת מקבלת מספר מכובד של מושבים, אות וסימן שזה פשוט לא מעניין את הציבור.

לא, זה בסך הכל אומר שיש נושאים שמעניינים יותר. כי אין לך שום אפשרות לבחור מעבר ל5-6 מפלגות גדולות.

תאר לך מצב שיש נושא - נניח, עציצים מנירוסטה - שמעניין את 80% מהעם. אבל הנושא של איראן (נניח) מעניין אותם יותר. אז גם אם יש את "מפלגת עציצי הנירוסטה", עדיין אותם 80% יצביעו למפלגות אחרות בגלל איראן, והנושא של העציצים נזנח.

דני

פורסם

יגאל,

ממל"ז עושה את זה על נקודת זמן אחת (למרות שפיסיקלית זה לא מדוייק והוא אכן מודד מהירות ממוצעת). השוטר יודע להגיד (ולפעמים אפילו לכתוב) שבנקודה מסויימת נסעת במהירות כזו וכזו.

החוק במתכונת הנוכחית שלו לא יכול להתייחס למהירות נסיעה ממוצעת על פני קטע דרך. כי אין כזה חוק.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
יגאל,

ממל"ז עושה את זה על נקודת זמן אחת (למרות שפיסיקלית זה לא מדוייק והוא אכן מודד מהירות ממוצעת). השוטר יודע להגיד (ולפעמים אפילו לכתוב) שבנקודה מסויימת נסעת במהירות כזו וכזו.

החוק במתכונת הנוכחית שלו לא יכול להתייחס למהירות נסיעה ממוצעת על פני קטע דרך. כי אין כזה חוק.

אם כך אין בעיה כלל ,מכיוון שכבר יש אמצעי המודד מהירות באמצעות חישוב הפרשי זמנים והפרשי מרחקים

עכשיו השאלה היא עד כמה אפשר להרחיק את המרחקים זה מזה .

פורסם

אתרום את תרומתי הצנועה לדיון המרתק

מסכים עם חן כי יש לפעול בכיוון של הגדלת המהירות המותרת באמצעות שינוי החקיקה.

וגם כאשר זאת אמרנו , אין זה אומר שיש להזניח את המלחמה באכיפה כפי שהיא הולכת להיות מבוצעת כיום שאין בינה ובין בטיחות כלום.

לא נחשפנו למחקר כלשהו שמראה כי בנקודות בו הונחו המצלמות , הן של המהירות והן של הרמזור יש כמות תאונות כלשהי או שעולות על כמות התאונות במיקומים אחרים.

ועכשיו לנושא המדידה הממוצעת

מבחינה חוקית אין בעיה להכשיר את זה. עוכר דין מנסח זאת בדקה.

אבל גם כיום משתמשים באמצעי שנקרא טכומטר ( מורכב ברכב כבד ואוטובוסים ) לראות מהירות של הרכב לאורך קטע זמן מסויים או כדי להוכיח כי הנהג על ההגה X שעות מעל המותר.

ואני מניח כי הליכה בדרך זו תהיה התשובה המוחצת לכל אמצעי הל.א שיופעלו על ידי הנהגים.

אז הדרך היחידה תהיה משהו שמונע זיהוי הרכב בצילום או רחמנא ליצלן לנסוע במהירות החוקית.

מבאס

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני שב ומזכיר. אם אתם רוצים שינוי אמיתי בישראל, בכל התחומים, יש רק דרך אחת לעשות את זה: להקים מפלגה חדשה, ולהיכנס לפוליטיקה. אני בעד לקרוא לה "מפלגת האינטיליגנצייה", כדי שהקמפיין יהיה "מביאים אינטיליגנצייה לכנסת", ולבחירות הבאות "משאירים את האינטיליגנצייה בכנסת". מפלגה עם מצע חברתי שוויוני אמיתי.

אם היו לי הכיסים, הייתי שם מימון להקמה של מפלגה שכזו. אני לחלוטין מוכן לעבוד בהתנדבות עבור הקמת מפלגה אחת רצינית, ולעזור בכל מה שאצטרך. ואם כל חבר פורום ישים כמה זוזים בצד למטרה זו, זה אפילו אפשרי.

עוד בעניין: היה בזמנו אתר בשם כנסת2. כל הפואנטה של האתר הייתה להעלות רעיונות להצעות חוק חדשות.

האתר מת משום מה.

אולי אפשר להקים אחד חדש בסגנון?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לחשוב ש "האינטיליגנציה" ימשוך קהל מצביעים בישראל זה בערך כמו לקרוא למפלגה שלך "השמאל הראדיקאלי".

הרוב המוחלט בישראל בז לאינטיליגנציה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

טיפשים או לא, אין עם מי לדבר. מה שקובעים לנו זה מה שיהיה.

העזנו לפצות פה והוסיפו לחגיגה גם אקדחי לייזר משוכללים

שלא נחשוב לרגע שנוכל לברוח מהמצלמות הארורות האלה :?

פורסם

"אם תרצו אין זו אגדה" - מכיר?

ובמילים אחרות - הכל אפשרי,צריך להתחיל מאיפשהו.

הבעיה שאנחנו עם מזוכיסט שאוהב לסבול ולהתבכיין בו זמנית,ועל הדרך אם צריך ליזום משהו,תמיד מגלגלים את זה הלאה,שחלילה לא נתלכלך\נעבוד קשה\נתאמץ "לשווא" וכו' וכו'.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שיהיה לנו בהצלחה בעניין הזה..

החליפו את קופת המדינה לקופה גדולה.

פורסם

קשה לי להאמין שהחבר'ה בממשלה יישנו משהו, הכל מתחיל מלמטה, מהבסיס, שהוא חינוך ותרבות, וזה כמעט ולא קיים במדינת הקומבינות. לא משנה אם אתה פועל פשוט או ראש הממשלה,

קחו לדוגמא את שרי התחבורה לדורותיהם, כמה מהם באמת מבינים בתחבורה?? רק בקומבינות ובפוליטיקות למינהם ממנים אותם!

זה פשוט תחום שלממשלה אין כוח להתעסק איתו, הוא לא חשוב מספיק מבחינתה...

ביטחון זה חשוב מאוד נכון? אז נמנה מישהו שמבין בתחום עם עבר צבאי מרשים למשל.

אוצר וכסף זה חשוב נכון? אז נמנה בנאדם שמבין דבר או שניים בכספים ובכלכלה.

אז למה לא בתחבורה לעזאזל?!

לא הבנתי את עובד המוסך שאמר "זה בריא למנוע לאכול שמן" - מה זה חיזוקית של הדס?

• תוכן חדש...