Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמדתי להגיב לבאגירה שהוא מדבר שטויות, אבל אז eitama הגיע וכתב בדיוק את מה שרציתי לכתוב. בשורה התחתונה, חישוב פיזיקלי מתמטי פשוט יכול להוכיח מעבר לכל ספק שהרכב נסע מעל המהירות המותרת (ואפילו להגיד באיזו מהירות ממוצעת מדויקת הוא נסע) בקטע כביש הנמצא בין שתי מצלמות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 298
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה בישראל. אתה תצטרך להוכיח את זה כדי לצאת רק עם קנס מוקטן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ולקריאה שניה אם מישהו מעוניין : http://he.wikipedia.org/wiki/Network_Time_Protocol

ממושש כבר שנים רבות, לדעתי מאז Windows 95, ובלינוקס ויוניקס עוד הרבה לפני.

בכל המכשירים הסלולים יש סנכרון דומה, בקיצור זה משהו ידוע ולא בעיה לסנכרן שעונים.

אתה מטעה. זה לא NTP. זה PTP, והוא בנוי אחרת וגם יותר מדוייק.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

מעניין מה יקרה כאשר מישהו יטען שאחת מהתמונות היא לא שלו (רכב משוכפל). ואם בטעות אפילו תהיה לו הוכחה, כמו ההוא שצילם את השוטר שאמר שהוא לא עצר בעצור...

דני

פורסם
אתה מטעה. זה לא NTP. זה PTP, והוא בנוי אחרת וגם יותר מדוייק.

אני לא טועה ולא מטעה, רק מראה שיש עוד פרוטוקולים שמשתמשים בהם לצרכים יום יומיים שעושים זאת כבר שנים.

אני לא בקיא ב PTP כלל, ולכן כתבתי קריאה שניה :)

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
אני לא טועה ולא מטעה, רק מראה שיש עוד פרוטוקולים שמשתמשים בהם לצרכים יום יומיים שעושים זאת כבר שנים.

אני לא בקיא ב PTP כלל, ולכן כתבתי קריאה שניה :)

מקובל :-D

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
אולי אני טועה, אבל לדעתי זה לא יחזיק מים להעניש נהגים שנסעו 95 קמ"ש בכביש של 90. כמות הדו"חות תהיה הזויה ותקום צעקה ציבורית צודקת מאוד, שתטען שעד עכשיו כל המדינה נסעה 10-20 אחוז מעל המהירות המותרת ללא שום פגיעה בכמות התאונות, אז אין שום סיבה הגיונית להשית עלינו מס מהירות רק כי הממשלה רוצה עוד כסף. לא קשה להוכיח, אגב, שההשפעה של נסיעה ב-10-20 אחוז מעל המהירות המותרת, כשמרבית הציבור נוסע ככה, היא אפסית על כמות התאונות וההרוגים.

איך אבא שלי אומר, כמות התאונות רק תגדל בגלל נהגים שיירדמו עקב המהירות האטית.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

עצם שמירת המידע על ידי המשטרה, אינו נוגד את חוק יסוד כבוד האדם וחירותו?

"המלחמה" שלנו היא עם הפוליטיקאים ולא כחולי המדים, וגם לא חובה בהיות המצלמה שם אלא להעלות את המהירות המותרת מעל ה90/100 קמ"ש, ובטח לא השחתת הרכוש שהיא רק תצדיק את היות המצלמות שם (בריונות ,אלימות בלה בלה בלה).

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אתם מעצבנים אתם! :x

ברור שכל קוף ממוצע יכול לקחת זמנים למדוד מרחק ולקבוע ממוצע מהירות ולהחליט שעברת את המהירות המותרת, זה חשבון לכיתה א'.

אבל כנראה שאתם לא מבינים שבעולם משפט בלי תשתית חוקתית וראייתית אי אפשר להאשים אדם בכזאת עבירה.

כמה הרשעות ברצח אתם מכירים בלי גופה? בלי כלי רצח?

למה אם זה "כ"כ בסיסי ופשוט" כמו שאתם חושבים בקושי מדינה אחת או שתיים מרשיעה על עבירות כאלה?

למה שכל הממשלות בעולם לא יאמצו את השיטה הזאת?

את כולם תרשיעו באותה עבירה? מי שנהג במשך 20 שניות על 240 קמ"ש מקבל את אותו עונש שמקבל מי שנהג לכל אורך הקטע ב 92 קמ"ש?

פשוט מאוד, כי זה לא פשוט כמו שאתם חושבים.

תתיעצו עם משפטן ותשאלו אותו לפני שאתם קובעים שמישהוא "אומר שטויות".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...