Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קחו לדוגמא את שרי התחבורה לדורותיהם, כמה מהם באמת מבינים בתחבורה?? רק בקומבינות ובפוליטיקות למינהם ממנים אותם! ברור - וכל השרים האחרים הם ל"ו צדיקים...

זה פשוט תחום שלממשלה אין כוח להתעסק איתו, הוא לא חשוב מספיק מבחינתה...רק התחום הזה?

וכמה שרי תיירות מבינים בתיירות, שרי בריאות בבריאות(סליחה, סגני שרי בריאות בבריאות. ה"שר" עסוק במשרד אחר :lol:), שרי חינוך בחינוך וכן הלאה. אל תהיה ילד. אלו חוקי המשחק הפוליטי ברוב העולם, לא רק בארץ.

ביטחון זה חשוב מאוד נכון? אז נמנה מישהו שמבין בתחום עם עבר צבאי מרשים למשל. ואכן, כל הגנרלים לשעבר תותחים אחד אחד...

אוצר וכסף זה חשוב נכון? אז נמנה בנאדם שמבין דבר או שניים בכספים ובכלכלה. או לפחות בפילוסופיה :oops:

אז למה לא בתחבורה לעזאזל?!

תתעורר, חמוד. אנחנו כבר לא בניינטיז. :wink:

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תגובות 298
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

504L כתב:

תתעורר, חמוד. אנחנו כבר לא בניינטיז

לא הבנתי מה הקשר ניינטיז?? ומה הקשר ילד...

לא מסכים איתך בנושא ביטחון וכלכלה אבל זה דיון אחר כבר

בקיצור אני מבין שאתה מסכים בגדול,

קחו לדוגמא את שרי התחבורה לדורותיהם, כמה מהם באמת מבינים בתחבורה?? רק בקומבינות ובפוליטיקות למינהם ממנים אותם! ברור - וכל השרים האחרים הם ל"ו צדיקים...

זה פשוט תחום שלממשלה אין כוח להתעסק איתו, הוא לא חשוב מספיק מבחינתה...רק התחום הזה?

וכמה שרי תיירות מבינים בתיירות, שרי בריאות בבריאות(סליחה, סגני שרי בריאות בבריאות. ה"שר" עסוק במשרד אחר :lol:), שרי חינוך בחינוך וכן הלאה. אל תהיה ילד. אלו חוקי המשחק הפוליטי ברוב העולם, לא רק בארץ.

ברור שלא רק התחום הזה, אבל על התחום הזה אנחנו מדברים! זה לא פורום של איכות הסביבה או של קופת חולים כללית..

תשים לב שרשמתי לדוגמא.

לא הבנתי את עובד המוסך שאמר "זה בריא למנוע לאכול שמן" - מה זה חיזוקית של הדס?

פורסם

אני רק אתרום את תרומתי הקטנה לדיון הפוליטי, שר במשרדו צריך להיות כריש פוליטי ואין לו שום צורך בשום הבנה, ולו הבסיסית ביותר בתחום של משרדו, בשביל זה יש ועדת מומחים ויועצים מקצועיים בכל משרד.

התברכנו בדור חדש של פוליטיקאים צעירים כמו אטיאס, ארדן, שאמה-הכהן, כחלון (ואף אחד מהם לא מגיע ממפלגה שאני מסכים עם דעותיה) ששעושים פלאים בכל משרד/ תפקיד שהם מגיעים אליו, שמרימים פה את הפוליטיקה לרמה שהרבה זמן לא ראינו.

דור של פוליטיקאים משובחים שסוף כל סוף האזרח הקטן מרגיש שיש שם בכנסת מישהוא שעושה משהוא למעננו.

אפשר לפנות לאחד מהם ולנסות להתפקד עבורו.

ואללה, אם אני יודע שהקול שלי יגרום לאטיאס להגיע למשרד התחבורה ולהיות לוחמני כהרגלו, אני מצביע ש"ס! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם ש"ס יגיעו לתחבורה יהיו עוד מקומות עבודה, תהיה בכל אוטובוס קופאית מאחורה שהנשים יוכלו לשלם לה!

נשמע טוב!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ש"ס במשרד התחבורה??

נשמע כמו חלום בלהות שבו יש איסור נסיעה בשבת או לפחות כנסות מוגדלים, ומותר לנהוג שיכור בפורים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אתם סתם מפחדים, תראו מה אטיאס עשה בתקשורת, איך הוא שבר בירכיים לטייקוני תקשורת ותבינו שהשד לא כ"כ נורא כמו שאתם חושבים.

פורסם

אריאל אטיאס טיפל כמו שצריך בחברות הסלולאריות, והסיבה לכך פשוטה וברורה.

בניגוד למפלגות הגדולות, בש"ס אין פריימריז, ולוביסטים ושתדלנים מטעם אינם יכולים לאיים עליו פוליטית.

סה טו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
סה טו.

שכחת עוד פרט קטן והוא שאטיאס בכלל רצה לעשות את המהפכות האלה.

רוב השרים האחרים יכלו אולי להיתקל בלוביסטים ושתדלנים שהיו משנים את דעתם....לו הם רק היו מנסים לשנות והם לא ניסו מעולם.

אז כמו שאמרת, הוא אולי לא מפחד מלוביסטים אבל מעבר לזה, כנראה שלבחור בוער בעצמותיו לעשות דברים טובים למען הציבור.

פורסם

על פניו, אריאל אטיאס נראה כחלומם הרטוב של טייקוני התקשורת; צעיר חרדי שאפילו טלויזייה אין לו בבית, ועיסוקו הקודם היה נושא הכשרויות של הרב עובדיה יוסף.

לעומת זאת, הגיון בריא יש לו ושום לוביסט אינו יכול לאיים עליו פוליטית, מה שקורה לעיתים תכופות (מידי) כשמגיעים להכרעות בנושאים שהטייקונים חולשים עליהם.

מהמהפכה שחולל במשרד, כולנו נהנים ונהנה שנים רבות.

דמות כזו חסרה במשרד התחבורה, ויש נושאים רבים, רבים מידי, שדורשים טיפול מידי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לדעתי הסיבה היחידה ששר מש"ס עשה משהו עם הסלולארים היא פשוטה:

גם לחרדים יש סלולארים...

אינטרסים, אינטרסים, אינטרסים. זה הכל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברוז,

לא תמצא אצלי חיבה גדולה מידי לש"ס ועדיין, אני חושב שאתה מוכר את אטיאס בנזיד עדשים.

עד שיש פוליטיקאי אחד חרוץ ואידיאליסט, אתה מחפש אצלו אינטרסים סמויים שלדעתי לא קיימים, בייחוד לאור העובדה שהוא גם התנגח בחברות הכבלים/לווין וברור שמרבית הבוחרים שלו לא נמנים על קהל הלקוחות של יס/הוט.

כנ"ל לגבי חברות האינטרנט.

פורסם

מעט עוף טופיק - איזה מצלמות פעילות (ומצלמות) כרגע? לא מצאתי את ההודעה :oops:

וכבר הפעילו את הפיצ'ר שמצלמת רמזור (כתום) משמשת כמצלמת מהירות?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
ברוז,

לא תמצא אצלי חיבה גדולה מידי לש"ס ועדיין, אני חושב שאתה מוכר את אטיאס בנזיד עדשים.

עד שיש פוליטיקאי אחד חרוץ ואידיאליסט, אתה מחפש אצלו אינטרסים סמויים שלדעתי לא קיימים, בייחוד לאור העובדה שהוא גם התנגח בחברות הכבלים/לווין וברור שמרבית הבוחרים שלו לא נמנים על קהל הלקוחות של יס/הוט.

כנ"ל לגבי חברות האינטרנט.

אני לא מזלזל בו, חלילה. הוא עשה דברים שאני נדהם מהם כל פעם מחדש.

ועדיין, אני מנסה להבין למה...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

זה כל יתר מאה וחמש עשרה (בקירוב) החארות שגורמים לנו להסתכל על הצדיקים באור של "מה הוא מרוויח מזה?"

• תוכן חדש...