Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד מישהו מתחיל לחשוד שהממשלה מונעת מאינטרסים אחרים חוץ מלשמור על חיי אדם? :roll: :roll: :roll:

בוקר טוב............

אברה קדברה

• תגובות 298
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שערוריית מצלמות המהירות החדשות:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000721342

ומה שנותר לעבדכם האומלל לומר הוא: כושלירבאק ערס.

מילים כדורבנות!

בצרפת ראיתי שימוש נרחב ברובי פיינט בול, חובב פיינט בול אחד עם רובה סביר מכניס את כל מערך התחזוקה של החברה לסבב קרצופי עדשות ברחבי הארץ כאשר בינתיים כל עדשה מכוסה משביתה את המצלמה עד שהמנקים יגיעו.

לא שאני חו"ח ממליץ על השחתת ציוד מדינה!

פיינטבול לא ניקרא ממש השחטה. השחטה מצריכה תיקון. בלאי, חלפים.

זה יותר לכלוך.

פורסם

נסה לעשות גרפיטי ותראה במה מאשימים אותך.

השטוזה תבוא לך מתחת לאדמה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

^^

חלילה, לרגע לא חשבתי להשתמש בפיינטבול. בשביל זה יש M16 מקוצר :wink:

פורסם
אצלינו יש שיטת מדידה מיוחדת, היא נקראת "עזוב, אחי, מה אתה חופר, יהיה בסדר...!"

זה משפט שצריך לצטט בחתימה!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תזכרו מה שאני עכשיו אומר לכם: המצלמות האלה יעשו לנו - חובבי הרכב - רק טוב.

עזבו את מה שקורה עכשיו ונסו לחשוב כמה צעדים קדימה: מה יהיה בעוד חודשיים? שלושה? ארבעה?

קחו לכם חמש דקות ועשו סיעור מוחות עם עצמכם. אני רואה עתיד ורוד, ואני בטוח שאם תנתחו את הדברים מספיק לעומק, רובכם תסכימו איתי.

תן חיוך הכל לטובה, צולמתה....

איך עוקפים משאית שנוסעת 90 קמ"ש ??.....

אנחנו ניסע מאוחורי משאיות כל היום

פורסם

ממילץ לקרוא את "פרטציה אהובתי".

מערכון מאלף של קישון שלא רק מראה לנו איזה חאפרים היינו לפני 50 שנה אלא מראה לנו שכלום לא השתנה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שמעתי הרגע ברדיו , הוא טוען שהופק דו"ח אחד בכל הארץ וגם הוא לאמבולנס שחצה באדום

הייתכן?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מתוך מאקו:

מצלמות המהירות מוכיחות את עצמן, היום נרשם דוח אחד בלבד

ראש אגף התנועה, ניצב ברונו שטיין, בראיון במהדורת חדשות 2 לפני זמן קצר:

"מצלמות המהירות מוכיחות את עצמן, היום נרשם דו"ח אחד בלבד לאמבולנס בחצה באדום, אם לשפוט על פי היום הראשון שאזרחי מדינת ישראל הפנימו ? וזה מה שמצפה לנו בהמשך השנים , אני קונה את זה, קיימים בעולם נתונים ברורים שהאמצעים החדשים הורידו את מספר ההרוגים בכבישים".

כלומר במילים אחרות אם המצב ימשך ככה אנחנו צפויים להורדת רף המהירות?

פורסם
הדבר היחיד שיעצור את המפלצת הזו זה התארגנות של עשרות אם לא מאות אלפי נהגים שפשוט יתקבצו להפגנת ענק ואולי אפילו יעברו מצלמה מצלמה ויהרסו את כולן.

לדעתי, הפגנה כזו לא תקום ולא תהיה. האזרח הישראלי עסוק במיליון צרות אחרות כדי להתפנות לדבר כזה.

יש בקרוב בחירות(למרות שאנשים שוב יבחרו את אותם האימבצילים )....אבל זו במה להעלות את סוגיית מדחני כביש (עם כל הנושא הכאוב של "צדק חברתי")

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

המצלמות הללו הן מתכון לתאונות רבות,

אתמול בצילומים בערוץ 10 אתה רואה את אורות הבלמים של כל המכוניות לפני שמגיעים למצלמה. כך נילחמים בתאונות???

מסחטת כספים וכעת ניראה את התאונות בגלל אי שמירת מרחק או בגלל בלימות שהנהג מאחור לא שם לב שזה שלפניו בולם.

בושה למדינה :mm_sad:

קובי

:-)

פורסם
יש בקרוב בחירות(למרות שאנשים שוב יבחרו את אותם האימבצילים )....אבל זו במה להעלות את סוגיית מדחני כביש (עם כל הנושא הכאוב של "צדק חברתי")

ובמי אבחר?

אין אף מועמד ראוי. האם עכשיו יכולים לתבוע אותי כל המועמדים? כי אמרתי בדרך עקיפה שכולם אינם ראויים?

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...