Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלת ידע כללית...

אם נניח יפול למישהו ממש "בטעות" מכשיר כמו שמצויין בכתבה הזו: (מכשיר שיבוש לתקשורת סלולרית)

http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3467409,00.html

בדיוק ליד איזו מצלמת מהירות כזו או אחרת אשר משדרת את התמונה באמצעות תקשורת סלולרית, זה נחשב לפגיעה במצלמה? :roll:

• תגובות 298
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יעזור - התמונות נאגרות בזכרון המצלמה, בנוסף לכך אף אחד לא ירכוש וישליך באופן וולונטרי מתקנים כאלה בסמוך למצלמות.

הפתרון הוא אחר וצריך לרוצץ את ראש הנחש: מאטימת עדשת המצלמה בצבע או זפת ועד עקירת המצלמות או שריפתן.

פורסם

בצרפת ראיתי שימוש נרחב ברובי פיינט בול, חובב פיינט בול אחד עם רובה סביר מכניס את כל מערך התחזוקה של החברה לסבב קרצופי עדשות ברחבי הארץ כאשר בינתיים כל עדשה מכוסה משביתה את המצלמה עד שהמנקים יגיעו.

לא שאני חו"ח ממליץ על השחתת ציוד מדינה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר!

פורסם

אז בואו נראה:

1. המצלמות ימוקמו בכבישים לא אדומים.

2. לא יהיה שילוט ברור לפני המצלמות בכדי להזהיר את הנהגים.

3. לא מספרים לנו מאיזו מהירות מתחילה האכיפה.

4. המהירות שממנה מתחילה האכיפה עשויה להשתנות על בסיס יומי או אפילו שעתי, בהתאם לגחמות אחראי כזה או אחר.

5. אגב, מישהו טרח ליידע את הציבור באשר לרמת הדיוק של המצלמות? כיצד ניתן לדעת שמי שהתקין אותן עשה עבודה טובה? בחו"ל יש דרישה לדיוק של עד 2 קמ"ש מתחת ל-100 קמ"ש, ועד 2% מעל ל-100 קמ"ש. ומה אצלנו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הדבר היחיד שיעצור את המפלצת הזו זה התארגנות של עשרות אם לא מאות אלפי נהגים שפשוט יתקבצו להפגנת ענק ואולי אפילו יעברו מצלמה מצלמה ויהרסו את כולן.

לדעתי, הפגנה כזו לא תקום ולא תהיה. האזרח הישראלי עסוק במיליון צרות אחרות כדי להתפנות לדבר כזה.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

שתהיה אדם עם עבר פלילי אחרי מעשה כזה. אהה, וכלא. לשתי דקות, אבל כלא (רוצחים אנסים נכנסים לשנתיים כאן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ומה אצלנו?

אצלינו יש שיטת מדידה מיוחדת, היא נקראת "עזוב, אחי, מה אתה חופר, יהיה בסדר...!"

פורסם

ברגע שתהיה מאסה קריטית של נהגים נורמטיביים ואנשים עם השפעה, רכבים מהירים אבל בלי רישיון, תהיה פה התקוממות רצינית.

כולנו יודעים איך נוהגים בארץ. השוטרים הם מהנהגים הכי מסוכנים על הכביש והעבריינים הכי כבדים כשעוסקים בענייני מהירות.

ברגע שיהיו שוטרים בלי רישיון, זהו!

פורסם
אצלינו יש שיטת מדידה מיוחדת, היא נקראת "עזוב, אחי, מה אתה חופר, יהיה בסדר...!"

גדול!

וזה עוד לפני שדיברנו על השיטה האולטימטיבית, זאת שעושה "טראמפ" לכל שיטת מדידה מיקרו-נאנו קפסולרית שעומדת במבחני ה TUV, היא הולכת בערך ככה "אל תדאג, עליי*"

*= אני לוקח עלי את האחריות לעניין לבדיוק 20 שניות ואם יקרה משהוא זה בעצם אתה האשם הבלעדי ועל כך אני מוכן להעיד בשבועה בבית המשפט.

• תוכן חדש...