Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כבר כמה ימים שאני מנסה לפתור ללא הצלחה את נושא המי גשמים שחודרים לי לתוך האוטו אני ממש מיואש מזה כבר ייבשתי תאוטו כבר איזה 6 פעם..

המים לא מגיעים מהמזגן ולא מים אדומים ואין לי סאנרוף..

המים מטפטים משתי כיונים מהצד של הנהג מגיע מהפינה של האוטו ואותו דבר בצד שליד הנהג..

ניסיתי לאטום עם סיליקון וכל מיני דברים כנראה שלא מאיפה שאטמתי מגיעה הנזילה

רציתי לשאול אם מישהו כאן בפורום מכיר בעל מקצוע מנוסה ומקצועי בתחום הזה שיכול לעלות על משהו שאני לא עליתי?

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

אין בדקתי המרזבים בסדר אם אני שם צינור על הזה של הווישרים המים זורמים לרצפה מאחורי הגלגל זה בא ממקום אחר אבל מאיפהה

פורסם

אם לא תנסה לא תגלה ....

חכה לגשם או בקש עזרה ממישהו, כשהאוטו יבש, בקש ממנו שיתיז מיים עם צינור על הגג, שב בפנים ותנסה לאתר אם מים נכנסים ומאיפה ..

פורסם

העלתי קצת תמונות אולי תוכלו לעזור לתת לי כיוון מה יש שם מתחת מי שיצא לו פעם להוציא דש בורד באוטו הזה ומאיפה המים האלה כבר נכנסים זה הצליח לשגע אותי הדבר הזההה :-( :-( :-(

2012-02-01 20.14.32.jpg

2012-02-01 20.14.43.jpg

2012-02-01 20.15.04.jpg

2012-02-01 20.16.07.jpg

פורסם

לא מכיר את הרכב אבל כמו בכל רכב יש מעבר של צמות חשמל מתוך הרכב החוצה לתא המנוע, המעברים הללו צריכים להיות סגורים בפקקים מיוחדים, בדוק היטב שהפקקים הללו לא קרועים/חסרים ייתכן שמים שירודים מהמרזבים לכיוון קיר האש חודרים לתא הנהג.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

לא נראה לי כי עד כמה שהצלחתי לראות מה הולך שם אין שם חוטי חשמל חוץ מהחוטים שנכנסים לדתות שמשם לא ממש ראיתי שנכנסים מים.. לפי דעתי הם נכנסים או מהפלסטיק הזה שמתחת לווישר (אני לא מצליח להוציא את הווישרים מהחיבור שלהם מחובר חזק מדי ואין לי את הכלי שחולץ אותם.. ויש גם אחרי המראה מין משולש קטן כזה גם משם חשדתי שנכנס מים אבל לא סגור על זה השפרצתי עם צינור והמים כן נכנסים לאט לאט מאיזה שהוא חור השאלה מאיפה!?!?!?:-(

פורסם

לזה בדיוק התכוונתי, יש ניקוז מתחת לוישרים משם כנראה לכיוון התחתית, ייתכן שבדרך יש פקקים לתוך הרכב

פקקים כאלה קיימים בכל רכב כדי לחבר כבלים פנימה והחוצה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• ספונסר פורום
פורסם

אין לי רעיון מיוחד בשבילך מעבר למה שבדקת אבל אם תרצה אתה מוזמן להגיע אלינו

ואנחנו נפתור את זה .

אתה צריך בעלי מקצוע שמכירים את הרכב הזה טוב מאד ולא סתם לחפור ולפרק את כל הרכב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מבין אותך לגמרי, גם אני אכלתי קש עם זה הרבה חורפים בפולו ישנה יותר (96). יש שתי מחלות אופייניות שאני מכיר, יכול להיות שהן רלוונטיות גם אלייך:

1. מרזבים סתומים מתחת לבטנה של הוישרים (בחלק האחורי של מכסה המנוע). לעיתים הסתימה דווקא למטה, מאחורי הבטנה של הגלגל. ברגע שהניקוז שם סתום המים מוצאים את דרכם לתוך הרכב. אם מעולם לא פרקת וניקית את כל העסק הזה זה הזמן.
  2. גומיות הדלתות. זו מחלה שצצה בערך בגיל של הרכב שלך ולמעט החלפת הגומיות למקוריות (יקר) אין הרבה מה לעשות. כדי לאמת את נושא הגומיות עלייך לשבת עם פנס בתוך הרכב כשיורד גשם ולזהות אם פתאום נכנסים מים מאיזור האטימה של הדלתות. למעשה גם דלת שחורי הניקוז בה נסתמו יכולה להחמיר בעיות כאלו.

חזור לעדכן.

• ספונסר פורום
פורסם

הרכב שלכם לא דומה כי בפולו 2005 אין גישה לתעלות הניקוז ללא פרוק מסיבי של כל תיבת האויר

אתה תצטרך מוסך ויפה שעה אחת קודם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מתעלק על השרשור.

גם אני מחזיק בפולו 2005. יש לה גם בעיה של נזילת מים.

רק שאצלי המיקום הוא שונה לחלוטין- הנזילה מגיעה מכיוון הבגאז'. יש תקופות גשמים שלא קורה כלום ויש תקופו גשמים שבהם נכנסים כ"כ הרבה מים עד כדי כך שכל רצפת הרכב ספוגה במים והמושב האחורי גם כן ספוג. אחרי המון נסיונות איתור מקור הנזילה, אפשר לומר ששמתי לב רק לדבר אחד- השטיח מתחיל "להיספג" מכיוון הדלת של תא המטען והספיגה תקדמת עד למושבים הקדמיים.

מה לא עשיתי- שטיפה בלחץ לכיוון כל חריץ אפשרי, פנסים רבי עוצמה וכו'- אבל אין שום כיוון למאיפה הנזילה! נבדק גם מקומות אחרים שלא בקרבת תא המטען. אגב- מתחת לשטיח, איפה שהגלגל- יבש כמו מדבר צחיח.

מה עושים?!? יש אולי דרך להדק סגירה של דלת תא המטען (ז"א שהיא תיסגר יותר בלחץ ובמהודק) ולנסות לראות האם התופעה תעבור מאליה? או כיוונים למקורות אפשריים שונים (אפילו האנטנה נבדקה)?

חשוב לציין- לפני מס' חודשים היה מישהו שנכנס בי מאחור בגלל התעסקות באייפון בדרך עירונית, לא נגרם כל נזק למראית העין ואין כל הבדלי רווח ברווחים שבין החלקים השונים, אם זה עוזר לגבי הכיוון. ועוד דבר- אין קשר למצב התנועה של הרכב- יכול להיות שבערב שבת יהיה יבש לגמרי ובמוצ"ש יהיה מלא מאחור אחרי חניה של יממה, וכול להיות שלפני נסיעה בכביש מהיר יהיה יבש ואחרי הנסיעה יהיה ספוג. כמובן שזה רק בגשמים חזקים.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...