Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם .

גם לי היתה נזילה בבגאג'אבל הצלחתי לסדר את זה .קודם כל כנראה נכנסו ברכב מאחורה אפילו קלות . מה שעשיתי זה לקחתי פנס בלילה ובדקתי מאיפה הנזילה .מבפנים לבחוץ.הבעיה היתה מאחורי הפנס הימני אחורי כמובןמאחורי השטיח . קניתי חומר פחחות וסגרתי את זה . ומאז טפו טפו אין לי נזילה משם והכל יבש. תנסו לבדוק עם פנס בלילה הוא יראה לכם מאיפה החור הכי קטן.

פורסם

קודם כל תודה לכולם על העזרה..

עידכון קטן היום סוף סוף הצלחתי לפרק תווישרים ולהוציא את הפלסטיק הזה שיושב על החלון הקדמי.. אז ככה דבר ראשון גילתי שחסרים שתי ברגים עליונים שמחברים את הכנף לגוף של האוטו בשתי הכנפיים היה חסר ברגים(הבעלים הקודם טיפל במוסך השם ישמור חאפרים מדרגה ראשונה)ואני אומר את זה כי היו חסרים עם כמה חלקים יש בין הביטנה לדלת מין פלסטיק כזה גמיש בצד של הנהג היה את החלק המדובר אבל הוא היה פשוט מונח שם הפוך ובצד השני החלק לא קיים.הכנפיים ברכב לא מקוריות ובטוח שגם חסר כלמיני חלקי בידוד שאני צריך לבדוק מה..

בקיצור מים נכנסים משתי החורים של הברגים וכנראה לפי דעתי גם מהצמת חשמל של המנועים של הווישר כנראה נכנס לכיוון האוטו זה נראה כאילו גם שם התעסקו קצת זה עוד בבדיקה.

רון היכן נמצא פתח האוורור? ששם נמצאת תעלות הניקוז? ברגע שאני שם מים על החלון הקדמי המים נכנסים ויוצאים מחור כזה מאחורי הגלגל

(מתחת לביטנה של הגלגל)

וחוץ מזה שמתי לב לעוד משו שמים מטפטפים להם מאחורי המחשב החיצוני של הרכב לקורה שמתחתיו ומהקורה יש חור קטן שמשם המים זורמים למתחת לאוטו ויוצאים לבחוץ.. הגיוני או שזה לא תקין כל הסיפור הזה??

המון תודות על העזרה של כולם :-)

פורסם

עוד עדכון משלי:

היום פיניתי שעתיים, המעלתי ממטרה מאחורי הרכב בכיוון למעל הגג וגם בכיוון אחורי הרכב בזווית מלמטה (שידמה גם מצב חניה בגשם וגם נסיעה בכביש רטוב). אח"כ ישבתי ברכב וחיפשתי מקורות נזילה עד שאחרי כמה דקות מצאתי- הפנס האחורי שמאלי. פירוק שלו הראה שהמים נכנסים דרך אטם הגומי (שנראה מושלם) אך כנראה שבגלל התאונה האטם כבר לא אוטם לחלוטין וסה"כ מדובר פה בתזוזה של אולי מילימטר מהמקום.

השאלה היא האם יש אפשרות לאלתר אטימה טובה יותר בין הגומי לפח הרכב? מה עם "הגבהה" של מ"מ אחד על פח הרכב באמצעות הדבקת גומי או פלסטיק גמיש או אפילו סיליקון (ולחכות שיתייבש) ואז להחזיר את יחידת התאורה למקומה? לא צריכה להיות בעיה בעניין לעניות דעתי, ותקנו אותי אם אני טועה?

החשש הוא כי יש רק בורג אחד שמחזיק את היחידה (בנוסף ל2 קליפסים) ואז ההגבהה תמנע מהיחידה לשבת במקום כמו שצריך. האם החשש מוצדק?

תודה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...