Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום הבאתי את הרכב למוסך (מוסך רשמי של טיוטה) לטיפול גדול (60 אלף ק"מ).

והתקשרו אלי מהמוסך להגיד שצריך להחליף את הבלמים, והעלות הולכת להיות 3500 שח.

הרכב בן 3, ואני שומר עליו מאוד.

האם הגיוני שאחרי 3 שנים צריך להחליף את הברקסים?

אם כן, חשבתי ללכת למוסך אחר לקבל חוות דעת שניה, יש רעיונות איך אני עושה את זה מבלי שאקבל הצעה דומה?

אורן

פורסם

הקילומטרז' קצת יותר מהממוצע לרכב, לדעתי. נשמע מוזר שצריך החלפה של כל הבלמים.

אם אפשר לדעת-מה שם המוסך?

לגבי חוות דעת שנייה-אתה הולך למוסך, ומבקש שיבדקו לך את מערכת הבלימה. זה הכל. אם 2 מוסכים נותנים לך הצעות זהות/חוות דעת זהה, כנראה שבאמת יש משהו שצריך לטפל בו.

אני חייב לציין שזה נראה לי די תמוה, הרכב שלי זהה לשלך (אפילו אותו שנתון) ולא אמרו לי שצריך להחליף את הבלמים.. אולי צריך להחליף רפידות, אבל 3500 שקל? :shock:

פורסם

המוסך המדובר זה מוסך חי מוטורס בנס ציונה.

מה שהבנתי מהמוסכניק במוסך זה שהרפידות שחוקות לגמרי וזה יכול לקרות גם אחרי שנתיים.

הזוי משהו...

פורסם

ברור שזה כולל את הבלמים.

לא פירטת מה בדיוק העבודה שהולכת להתבצע \ התבצעה. בניגוד למקובל לחשוב מחירי החלפים של טויוטה יקרים מאוד (מאוד) ובתוספת עלות העבודה של מוסך מורשה יבואן גם טיפול קטן מסתכם בנזק גדול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
שלום,

היום הבאתי את הרכב למוסך (מוסך רשמי של טיוטה) לטיפול גדול (60 אלף ק"מ).

והתקשרו אלי מהמוסך להגיד שצריך להחליף את הבלמים, והעלות הולכת להיות 3500 שח.

הרכב בן 3, ואני שומר עליו מאוד.

האם הגיוני שאחרי 3 שנים צריך להחליף את הברקסים?

אם כן, חשבתי ללכת למוסך אחר לקבל חוות דעת שניה, יש רעיונות איך אני עושה את זה מבלי שאקבל הצעה דומה?

אורן

יש רכבים שאחרי 20K יש צורך להחליף רפידות בלימה ונהג מונית שהינו חבר טוב שלי מחליף כול 15K ברכב מסוג KIA.

הכול תלוי מהחומרים שרפידות הבלימה עשויות וסיגנון הנסיעה.

איזה כייף לי :)

פורסם

אחי החליף בטיוטה קורולה שלו ברקסים מקדימה במוסך מורשה טיוטה במת"מ בחיפה וזה עלה לו 800 ש"ח

בלמים של "לוקאס" אני חושב הם שמו לו

אולי הם מחליפים לך גם בלמים וגם דיסקים ואז המחיר קצת מתקרב למה שהציעו לך

מוסך לא של היבואן יעשה לך את זה בחצי מחיר בטוח

פורסם

מה שנאמר לי זה החלפה של דסקיות ורפידות. המחיר כולל עבודה,

זה לא כלל את הטיפול הגדול שעשיתי שעלה ~ 800 שח.

פורסם
אחי החליף בטיוטה קורולה שלו ברקסים מקדימה במוסך מורשה טיוטה במת"מ בחיפה וזה עלה לו 800 ש"ח

בלמים של "לוקאס" אני חושב הם שמו לו

אולי הם מחליפים לך גם בלמים וגם דיסקים ואז המחיר קצת מתקרב למה שהציעו לך

מוסך לא של היבואן יעשה לך את זה בחצי מחיר בטוח

אחיך החליף בלמים חליפיים !!

פורסם
מה שנאמר לי זה החלפה של דסקיות ורפידות. המחיר כולל עבודה,

זה לא כלל את הטיפול הגדול שעשיתי שעלה ~ 800 שח.

אנא פרט יותר את המחירים .

תודה דורון.

פורסם

החלקים המקוריים של טויוטה מאוד יקרים ועלות העבודה במוסך מורשה היא גבוהה.

אני מניח שאפשר לעשות את אותה עבודה במוסך כללי עם חלקים תחליפיים באיכות טובה בחצי המחיר.

אבל אתה שואל אחרי שהרכב כבר במוסך.

רק לידיעה: סט מקורי של דיסקים ורפידות עולה באנגליה כ- 600 שקל

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Toyota-Front-Brake-Discs-Pads-43512-0D060-04465-0D050-/110771935692?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Car+Make%3AToyota%7CModel%3AYaris&hash=item19ca8599cc

פורסם

חשבתי שזה היה מובן בפוסט המקורי שלי,

לא אישרתי למוסך לעשות את העבודה, האוטו אצלי עכשיו.

מחר בבוקר אני מתכנן ללכת למוסך אחר לקבל חוות דעת שניה.

האם אתם יכולים לתת המלצה למוסך שמתעסק עם רכבי טיוטא באזור ראשון לציון?

וCOMMANDER זה מאוד עצוב לראות שהחלקים צריך לעלות לי משהו כמו 1200 שח מה שאומר שעושים עלי איזה 1500~2000 שקל רווח על כלום... :S

פורסם
לא , זה לא מובן . יעזור פירוט המחירים שהוצעו .

לא קיבלת הצעת מחיר כתובה ?

לצערי לא קיבלתי הצעה כתובה, אלא רק בעל-פה (בדיעבד זה נראה מטופש שלא ביקשתי אותה).

מבטיח שמחר /מחרתיים אני אביא את ההצעה מהמוסך הבא שאלך אליו.

פורסם

קפוץ לטויוטה רייכמן בבני ברק, תראה מה הם אומרים. להבא, עשה לך חוק-כל משהו שצריך לסדר מול המוסך-דרוש הצעת מחיר בכתב. בלי הצעת מחיר בכתב אל תאשר כלום. זה חוסך הרבה עוגמת נפש.

• תוכן חדש...