Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון שסתומים בגולף cl 1800 1992

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב הגולף לא מפסיקה עם הבעיות והפעם היא מגמגמת בליי סוף.

הקרבורטור עבר ניקוי יסודי, המצתים הוחלפו, וכלום לא עזר מכונאי חובב אמר לי שיכול להיות שזה כיוון שסתומים ,ועכשיו השאלה שלי היא איך מתבצע כיוון השסתומים ?אוטומטית או שצריך לכוון ידנית?

ועוד דבר פירקתי את המפלג כדי לבדוק עם הבעיה מכיוון ההצתה ומרוב טימטומי לא זכרתי את סדר ההצתה מישהו יכול לעזור לי איך לכוון הדגם הוא גולף cl 1800 1992.

בתודה רז

פורסם

מה בדיוק הבעיה? בכל מקרה בדוק אם הרצועת אלטרנטור או רצועת הגה מתוחות כמו שצריך.

קרבורטור? אני חושב שזה מזרק אחד (מונו ג'טרוניק), והכיוון שסתומים הוא הידראולי, סדר הצתה 1342 עם כיוון השעון.

מה הקוד מנוע?

פורסם
מה בדיוק הבעיה? בכל מקרה בדוק אם הרצועת אלטרנטור או רצועת הגה מתוחות כמו שצריך.

קרבורטור? אני חושב שזה מזרק אחד (מונו ג'טרוניק), והכיוון שסתומים הוא הידראולי, סדר הצתה 1342 עם כיוון השעון.

מה הקוד מנוע?

הרכב שלך בעל מנוע מדגם ABS והוא לא מצוייד במאייד אלא ביחידת הזרקה חד נקודתית (TBI)

לחץ הדלק במערכת הוא 1 באר ואכן נראה שהתקלה שלך יכולה להיות קשורה בלחץ דלק נמוך

יכולים להיות גם סיבות נוספות ממערכת ההצתה כגון סליל הצתה לקוי אבל להתחיל מבדיקת לחץ דלק

זה בהחלט נכון .

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הרכב לא מוזרק על 100% הוא עם קרבורטור .ותודה רבה לכולם הצלחתי לכוון אבל הבעיה לא נפתרה אני משתגע. דלק זה לא הצתה לא שסתומים לא.. מה יכול להיות???.

ואני יסביר את התופעה: הרכב קר אני מניע אותו הוא מניע בנגיעה,אני נותן גז ממש שהוא קר(אני יודע שזה לא בריא)והכול פיקס, כעבור משו כמו 3 דקות הוא מתחיל לגמגמם להיחנק ,וככל שעובר יותר זמן זה נהיה יותר גרוע עד למצב שהרכב לא נוסע נחנק ונכבה.

תעזרו לי בבקשה זה משגע אותי.

פורסם

חלק אומרים הזרקה חלק לא אני חושב שזה הזרקה חד נקודתית אבל אמרו לי שאני טועה.

השגתי כמה סוגי מכלולים לבדיקה מפורומים מחול .כמו חיישן טמפרטורת נוזל קירור עם קריאה שגויה

ולבדוק חיישן למדה מהו חיישן הלמדה הזה? ואיך אני בודק אותו?

פורסם

אתה רוצה תשובה חד-משמעית ? אנא ציין את קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב.

שנת 1992-3 הייתה שנה שבה הגיעו גולף דור 3 ולפי דעתי גם גולף דור 2 לכן ייתכן שאנו טועים או אתה.

איזה כייף לי :)

פורסם

הרכב שלו הוא גולף 3, עם הזרקה חד נקודתית, דגם מנוע ABS אם ההספק הוא 90 כ"ס, או AAM, אם ההספק הוא 75 כ"ס.

שנת החפיפה בין שני הדורות הייתה 1992.

באותה שנה מכרו בעיקר גולף דור 2 1300, במקביל לדגמי 1.4 ו 1.8 של דור 3.

פורסם

גולף MK3 1.8 לא יוצרה מעולם עם קרבורטור, אלא עם מע' הז' חד נקודתית.

לפעמים יכול להיות בלבול מכיוון שזה נראה חיצונית כמו קרבורטור רק עם מזרק חשמלי לא דיזה.

מהבעייה שאתה מתאר, נשמע כאילו כאשר הרכב עובד על צ'וק הוא מתפקד באופן נורמלי וכאשר זה נכבה/או שבכלל הוא תקול ולא כבה

אז הרכב מגמגם. קשה להצביע בדיוק על הבעייה מבלי לראות את הרכב כאשר זה קורה.

אני ממליץ שתחליף את החבר המכונאי החובב במכונאי מקצועי (תשאיר אותו בגדר חבר) ותלך למישהו שמבין במע' הזרקה. ומתמחה במכוניות האלו.

פורסם

ייתכן מאוד שהרכב הינו גולף דור 2 שעבר השתלה או התקנה של הצתה אלקטרונית.

שאלתי שאלה פשוטה מהו קוד המנוע ??

איזה כייף לי :)

פורסם

אם כבר נכנסים לטריטוריה הזאת-גם קוד מנוע לא יעזור. יכול להיות שהרככיבו מנוע ABS על דור 2, והסבו אותו לקרבורטור.:o

• תוכן חדש...