Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

בניתי לאחותי אתר לעסק שלה במערכת בלוגר של גוגל

איך אני יכול לשייך את הדומיין שקניתי בעבר לעמוד בלוג ?

מצאתי בעזרה את זה

"

הדומיין שלך

הדבר הראשון שיהיה עליך לעשות הוא לבחור שם לדומיין שלך, כגון www.mysite.com, ולרשום אותו. ניתן לרשום שמות דומיין אצל רשמים שונים. הגדרות DNS

בשלב הבא עליך ליצור רשומת CNAME עבור הדומיין שלך ב-DNS, לקישור הדומיין שלך עם ghs.google.com. התהליך המדויק שיהיה עליך לבצע תלוי ברשם הדומיין שלך. צור קשר ישירות עם הרשם והוא יוכל לסייע לך. התאזר בסבלנות, שכן ייתכן שרשומת ה-DNS החדשה לא תיכנס לתוקף מיד. הגדרות Blogger

בשלב זה שרתי ה-DNS יודעים לנתב את האנשים ל-Google בשביל לראות את הבלוג שלך, ולכן עלינו לוודא ש-Google מקשר את הבלוג הנכון עם הדומיין שלך. אתה תעשה זאת בכרטיסייה הגדרות | פרסום של הבלוג שלך ב-Blogger. אם אתה מפרסם כעת ב-Blogspot, תראה למעלה קישור המציע לך לעבור לדומיין מותאם אישית. לחץ על הקישור. ההגדרה 'כתובת Blogspot' תתחלף ל'הדומיין שלך'. הזן את הדומיין שרשמת בתחילת התהליך הזה, ושמור את ההגדרות.

"

אבל את השלב האדום לא ממש הבנתי איך לעשות

נכנסתי ל ניהול של הדומיין שהוא internic.co.il ואין לי שם CNAME לתת

רק DNS

בנוסף שאני בבלוג רוצה לשנות את הדומיין ( לוחץ לפי האדום שמודגש למעלה ) הוא מפנה אותי ל

http://www.google.com/apps/intl/en/business/index.html

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

זה ביוק מה שצריך לעשות

להתקשר לאינטרניק ולבקש הפניה

סביר להניח שהם ידרשו זאת בפקס חתום

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...