Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנוכחי: SwitchEasy CapsuleRebel

נמצא אצלי מאפריל שעבר, הציל את האייפון מטביעה בחול (בעזרת הפקקים שהוא מגיע איתם) הציל את האייפון מנפילה ב80 קמ"ש כשרכבתי בקטנוע, שרד הרבה נפילות קשות, שרוט מכל כיוון אך שומר היטב על המכשיר, מגיע עם חבילה נאה במיוחד שכוללת פקקים מגן מסך ועוד כמה שטויות.

חסרונות: הפקקים נעלמו ממזמן כי הם לא חלק מהמגן.

כל פעם שאני רוצה לחבר את המכשיר לרמקול אז צריך להסיר את המגן (עם אוזניות הוא מסתדר מעולה)

מכוער.

אני מחפש מגן עמיד באותה מידה, עם יש פקקים מובנים זה יהיה מעולה ואם הם לא מובנים אז עדיף שלא בכלל, שאפשר להכניס חיבור של רמקול בלי לפרק כל פעם את המגן, או שלפחות הפירוק יהיה קל.

אין תקציב מוגדר והמוצר יירכש בebay, תודה מראש.

פורסם

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=iphone+4+otterbox+commuter&_sacat=0&_odkw=iphone+4+otterbox&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313

מאוד מומלץ! אחלה מגן! לא גדול מדי ויש כיסוי לכל החורים שהוא חלק מהמגן בקיצור שווה כל שקל.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חשוב גם להדגיש שאני רוצה שיהיה לו ״גובה״ בין המסך לבין הריצפה, שלמקרה שייפול על המסך לא יקרה לא כלום.

המגן שהצעת לי חביב, אבל אשמח לראות עוד אופציות, מה לגבי מגינים של חברת speck? חבר המליץ לי עליהם והם נראים סבבה, עומדים בדרישות?

האם יש אולי מגן שמתאים ל שכולל איתו בטריה שמטעינה את המכשיר? לא חובה.

פורסם

bmw המגן הזה מוגזם מידי, אני מחפש משהו שגם יראה קצת נורמלי אחרי הנוכחי שלי, אין לי באמת צורך בבלוק הזה.

האם אפשר להתרשם מהמגנים האלה בחנות כלשהי בחיפה לפני שאני מזמין מאיביי? בidigital מחזיקים את המותגים האלו?

פורסם

מצטרף להמלצה על האוטר בוקס קומיוטר (ולא על הדיפנדר)

הדיפנדר אמנם הרבה יותר חזק ועמיד, אבל הוא נורא מכוער ומגושם.

הקומיוטר לעומת זאת, נראה דיי טוב והוא פחות מגושם.

ויש לך כמובן גם את האוטר בוקס אימפקט (impact) שהוא גם מגן מעולה!

ואם זה לא הסגנון שלך, אתה יכול לחפש באיביי מגנים של אינקייס (incase) גם מגנים טובים, לא ברמה של האוטר בוקס, אבל לא נופלים מהם בהרבה

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

הכיסוי ש(בזמנו) הזמנתי לאקסית עליה השלום, מוצג ע"י דוגמן הידיים- עבדכם הנאמן:wink:

395079_2936939548441_1409674847_33247585_889342827_n.jpg

ישבתי עם הכיסוי הזה על בר בסופ"ש, אנשים פשוט השתגעו..

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מאור ענק ענק ענק, מאיפה אפשר להזמין דבר כזה?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
bmw המגן הזה מוגזם מידי, אני מחפש משהו שגם יראה קצת נורמלי אחרי הנוכחי שלי, אין לי באמת צורך בבלוק הזה.

האם אפשר להתרשם מהמגנים האלה בחנות כלשהי בחיפה לפני שאני מזמין מאיביי? בidigital מחזיקים את המותגים האלו?

תבדוק אולי יש אותם בBAG

אני אישית מבסוט מהקפסול רבל.

פורסם
מאור ענק ענק ענק, מאיפה אפשר להזמין דבר כזה?

deal extreme

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

החלטתי ללכת על הקנדישל, אבל הבנתי שיש שני דגמים, אחד רגיל ואחד בשם flip, מה ההבדלים ומה עדיף? (הבנתי שברגיל יש בעיה עם הפלאש של המצלמה)

וכמובן איך יודעים שזה מקורי? כי הבנתי שיש זיופים עם אריזה אחד לאחד חוץ מפרטים קטנים.

ואשמח להמלצה על חנות (חנות באינטרנט,ebay,חנות בחיפה) שמוכרת את המוצר במחיר נורמלי ולא 120 כמו בidigital, כי הבנתי שניתן למצוא ב80 שקל מקורי.

פורסם
הכיסוי ש(בזמנו) הזמנתי לאקסית עליה השלום, מוצג ע"י דוגמן הידיים- עבדכם הנאמן:wink:

395079_2936939548441_1409674847_33247585_889342827_n.jpg

ישבתי עם הכיסוי הזה על בר בסופ"ש, אנשים פשוט השתגעו..

אם תוכל לתת לינק אודה לך מאווד!!!

• תוכן חדש...