Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מתנכל לרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כמה ימים שהרכב שלי עובר התנכלות לא ברורה בזמן שאני בעבודה

הדבר התחיל לפני כמה ימים כיצאתי מהעבודה בשעה 4 וחצי וניגשתי לחניה , מצאתי צינור גדול שנשען על הרכב שלי באזור

המראה הצדדית , לא יחסתי לדבר חשיבות .

אבל בשלושת הימים האחרונים מאז יום ראשון כשאני חוזר מהעבודה אני מוצא אבן / סלע גדול מונח לי על החלון הקידמי איפה שהווישרים ( פה חשדתי ! )

עכשיו אני לא ממש יודע מה לעשות אני פוחד לחזור איזה יום ולגלות חלון מנופץ / שריטות או אלוהים יודע מה על הרכב ....

לצערי לא מדובר בחניה מסודרת וזה בערך המקום היחיד שאני יכול לחנות בו שקרוב לי לעבודה ופנויי ב - 7 וחצי בבוקר ,

כיוון שזה חניון קטן ולא מסודר אני חושד שזה אחד הנהגים האחרים בחניון שכנראה מתנכל לרכב (ואלוהים יודע למה)

למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות ?

פורסם

לדעתי תקנה את המצלמה שאנשים קונים שמצלמת את הנהיגה,תשאיר אותה דלוקה ותיראה מי זה.

אתה יכול להסתיר אותה למשל אם סך שמש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האם התופעה התחילה לאחר שהתחלת להחנות במקום ? (האם קודם חנית במקום אחר ?)

אני סבור שיותר קל אולי, להחנות את הרכב במקום אחר, קצת יותר מרוחק. חבל שיגרמו נזק לרכב (יש אנשים שחושבים שגם חנייה ציבורית היא שלהם. אני מקווה שאתה מבין למה התכוונתי. לכן ההצעה שהצעתי).

alfa 156 2.5.

פורסם

בהחלט מקרה מוזר ומעצבן. :shock:

בדרך כלל כאלה הרוצים להתנכל לרכב משאירים אחריהם נזק ממשי (לא עלינו) כגון סריטות, הורדת אוויר בצמיגים או חלילה ניקורם.

מהמקרה שאתה מציג, נראה שמישיהו פשוט רוצה "לשגע" אותך מתוך הרציונאל ליצור מתיחה מעצבנת בהמשכים.

הסוגיה בהחלט מצריכה גיוס מומחי הפורום במטרה לתפוס את הפרחח שמרשה לעצמו להזיק לרכבך האהוב.

הנה כמה רעיונות:

א. מצלמה זה בהחלט רעיון אבל הדבר יגזול ממך זמן וכסף.

ב. מצלמת "בלוף" בצורת קופסת פלסטיק שחורה גדולה עם זכוכית עגולה המזכירה עדשה, שאולי תרתיע את העבריין בימים הקרובים.

ג. תשלום סמלי לבעלי עסקים מסביב שיפקחו עיניים על הרכב שלך ויביאו בראש לעבריין שמתעלל ברכבך.

ד. חניית הרכב במקום אחר, מקסימום תעשה קצת הליכה, רק בריאות תראה מזה.

לא לדאוג בסוף נגלה מי הז*ל שעושה את זה :wink:

נ.ב. מיכאל מה קרה לתמונה של השירוקו האדומה והמדהימה, לא מזהים אותך עם הפורד :-P

זמין 8)

פורסם

אם הוא יעשה כזה דבר,מי שעושה לו את זה יכול לשרוט את הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוף.

טוב.

אני אפסיק.

מישהו יודע איפה הרכב של רוני חונה? יש לי בלוק שמחפש שמשה לנוח עליה.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

ועכשיו ברצינות -

ככל הנראה חנית במקום שמישהו "אימץ" לעצמו. הבחור לא עושה משהו פלילי שכן הוא לא פוגע ברכב, אבל משדר לך שהוא לא מרוצה.

הצעה ראשונה - תחפש מקום אחר סמוך ותראה אם התופעה חוזרת על עצמה.

הצעה שניה - תקנה מצלמה קטנה.

הצעה שלישית - אל תכתוב פתק מאיים כפי שאיזה גאון הציע למעלה. הבחור לא ישרוט לך את הרכב. הוא פשוט יניח את האבן "קצת" יותר באגרסיביות...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
ועכשיו ברצינות -

ככל הנראה חנית במקום שמישהו "אימץ" לעצמו. הבחור לא עושה משהו פלילי שכן הוא לא פוגע ברכב אז אם ככה אני יכול למרוח צואה על דלת השכן שלי וזה לא יהיה פלילי?.., אבל משדר לך שהוא לא מרוצה.מה,הוא קניבל?

הצעה ראשונה - תחפש מקום אחר סמוך ותראה אם התופעה חוזרת על עצמה. זו חנייה ציבורית וMagimix יחנה איפה שהוא רוצה.

הצעה שניה - תקנה מצלמה קטנה.

הצעה שלישית - אל תכתוב פתק מאיים כפי שאיזה גאון "ערן " בשבילך הציע למעלה. הבחור לא ישרוט לך את הרכב. הוא פשוט יניח את האבן "קצת" יותר באגרסיביות...

טוב אז אל תכתוב פתק מאיים,תשאיר פתק שמבקש מהקניבל לצאת מהמערה ולבטא את תסכולו בפנייך .

Gn'f'R

• תוכן חדש...