Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מתנכל לרכב שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מספר סיבות שעולות לי בראש.

יכול להיות שמישהו היה הרגיל לחנות את רכבו שם.

יכול להיות שהככב נראה יותר מדי טוב, ואתם יודעים כמה צרי עין וקנאים הישראלים האלה.

או שאולי רבת עם מישהו לעבודה והוא מנסה לעשות לך קטע.

אני לא יודע מה אני במקומך, מחכה יום שלם לבנאדם הזה מצידי להפסיד יום עבודה ולראות אותו אני משתגע בדברים האלה.

פורסם

אז בקשר לזה שמישהו מהעבודה "עושה לי קטע" זה דיי יורד מהפרק לאנשים בעבודה שלי אין חוש הומור ורובם מגיעים באוטובוס לעבודה

החניה כמו שאמרתי היא חניה לא מסודרת ולא פרטית זה מין סוג של חניון חול , ככה שהחשד שלי הוא לגבי רכב ספציפי שהיה חונה שם

בדרך כלל לפני שאני הגעתי לשם .

היום לא חניתי שם ואני מקווה שלא יהיו לי הפתעות כשאחזור , עם זאת זה מעצבן אותי שמישהו חושב שיש לו זכות לעשות את זה במיוחד כיוון שאני פדנט לגבי הרכב שלי , מחר אני מתחיל מאוחר אני מתכוון להחנות שם כבר ב 7 וחצי ולחכות ברכב כדי לראות מי עושה את זה , החלונות מושחרים מאחורה ככה שהוא לא יראה שאני ברכב מעניין אותי לקבל ממנו הסבר מה הקטע שלו .

פורסם

לדעתי זה לא מהקנאה כפי שחלק מהחברים אמרו כאן, אלא נטו בגלל שאתה חונה במקום של מישהו שהיה רגיל לחנות שם קודם.

כפי שציינת זה מקום ציבורי וזכותך לחנות איפה שאתה מוצא לנכון.

אני מבין את ההרגשה הלא נעימה הזאת שכאילו מישהו מחפש אותך ויכול לעשות נזק לרכב שלך.

לצערי יש יותר מדי אנשים שחושבים שמקומות מסוימים בחניה שלהם, הכביש של אבא שלהם וכו...

אישית במקומך הייתי מחנה רכב במקום אחר בחנייה והייתי מסתכל אם התופעה נמשכת.

כמובן אם תוכל לתפוס את הבחור\בחורה שעושה את זה ולגלות מה בדיוק הבעיה זה יהיה עוד יותר טוב!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

תפסיק לחנות מיידית במקום החניה הזה ותראה אם יש משהו שקבוע מחנה במקומך.

אם כן, זהו החשוד העיקרי שלך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
תפסיק לחנות מיידית במקום החניה הזה ותראה אם יש משהו שקבוע מחנה במקומך.

אם כן, זהו החשוד העיקרי שלך.

עידן

ואז שים לו אבן על החלון :-)

the london underground is not a political movement

פורסם
אז בקשר לזה שמישהו מהעבודה "עושה לי קטע" זה דיי יורד מהפרק לאנשים בעבודה שלי אין חוש הומור ורובם מגיעים באוטובוס לעבודה

החניה כמו שאמרתי היא חניה לא מסודרת ולא פרטית זה מין סוג של חניון חול , ככה שהחשד שלי הוא לגבי רכב ספציפי שהיה חונה שם

בדרך כלל לפני שאני הגעתי לשם .

היום לא חניתי שם ואני מקווה שלא יהיו לי הפתעות כשאחזור , עם זאת זה מעצבן אותי שמישהו חושב שיש לו זכות לעשות את זה במיוחד כיוון שאני פדנט לגבי הרכב שלי , מחר אני מתחיל מאוחר אני מתכוון להחנות שם כבר ב 7 וחצי ולחכות ברכב כדי לראות מי עושה את זה , החלונות מושחרים מאחורה ככה שהוא לא יראה שאני ברכב מעניין אותי לקבל ממנו הסבר מה הקטע שלו .

לדעתי אין רעיון טוב מזה,אני כבר מת לדעת אם תתפוס את הזבל הזה על חם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מתי שהיה ברשותי פיאט פונטו ספייס כל יום היו שריטות חדשות ואפילו יום אחד מישהו החליף לי את האנטנה באנטנה עקומה ואדומה.

Volkswagen POLO 6R

פורסם

קרה לי מקרה דומה (וקצת שונה) לפני מספר שנים - הייתה לי אזעקת ביפר ואיזה קרצייה מפגר חשב שזה מצחיק להפעיל לי את האזעקה 10 פעמים ביום....

בזמנו הייתה ברשת אורנג' מצלמה עם סים, שמתי ברכב - ברגע שהאזעקה הופעלה בצעתי שיחת טלפון למצלמה שמראה לי על צג הסלולרי (דור 3 שיט שכזה) את מה שקורה ברכב. משזיהיתי את הבחור העפתי לו סטירה. סתם, אבל בוא נאמר שהוא הפסיק אחרי אותו יום.

אני משער שאפשר להשיג מצלמות כאלו היום וכך עוד תוכל לראות את הרכב בלייב... ממש אח גדול.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם
:screwy:לפני שאתה עוזב את הרכב תניח אתה את הסלע על הוישרים עם פתק מצורף "בקרוב הסלע הזה על הראש שלך"..

טוב אז אל תכתוב פתק מאיים,תשאיר פתק שמבקש מהקניבל לצאת מהמערה ולבטא את תסכולו בפנייך .

אני מסכים שלא צריך להיגרר לאלימות (גם מילולית) - מה דעתך על שילוב של שני הרעיונות? תניח סלע בעצמך על הרכב שלך בצירוף פתק "הנה, כבר שמתי, לא צריך - תודה :)" (עם הסמיילי).

חוליגן מופרע לא יבין את ההומור אבל חוליגן מופרע גם היה מייצר לך יותר נזק מלכתחילה...מי יודע, אולי תעלה על פניו חיוך והוא יחדול ממעשיו או לכל הפחות ישאיר לך פתק משל עצמו לפשרם.

בהצלחה!

• תוכן חדש...