Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לכולם

אני מעוניין לדעת על כבישי נהיגה בגרמניה ובאזור.

אם מישהו יודע על כבישים כאלה מנסיון אישי, מכיר אתר בנושא וכו, אשמח אם ימליץ לי

תודה

ושוב לילה טוב ובטוח בכבישים לכולם

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

שנה שעברתי הייתי בגרמניה כחודשיים-שלושה ויצא גם לעלות על לא מעט כבישים (ואפילו לחטוף דו"ח מהירות... :( )

אז אם אתה מחפש נהיגה ספורטיבית של כבישים מתעקלים על נוף יפהפה, עליות, ירידות, מראה כפרי אין על איזור "היער השחור". בגרמנית- schwarzwald. תסתכל על המפה אתה תזהה מיד בצידה השמאלי של גרמניה כל האיזור שמתחת לבאדן-באדן הוא מדהים ומתאים לחוויה כזו (שאגב, מתרחשת כל סופשבוע עם עשרות אופנועים כבדים ומכוניות ספורט).

אם בנהיגה מהרה בקו ישר חשקה נפשך, גם כאן לא חסר מקומות. אלו בדרך כלל כבישים ראשיים בין שתי ערים גדולות (אוטובהאן), רק שים לב שלא כולם ללא הגבלת מהירות.

אם אתה רוצה לדעת עוד, תן לי יותר פרטים על מה אתה מחפש ואיפה אתה תבלה אני אפרט יותר.

פורסם

מצטרף להמלצה:

כבישים טכניים:איזור היער השחור

מהירות:אוטובאנים

תהנה

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אפרופו אוטובנים וכאלה -

הייתי גם בגרמניה לפני שנה ויצא לי לדבר עם שוטר במשטרה מקומית. הוא סיפר לי שלפעמים המשטרה בודקת מהירות באוטובנים אבל רק בקטעים שבהם המהירות מוגבלת עקב כביש משובש ועבודות בכביש.

ישמע מפתיע אבל יש לא מעט מקומות כאלה. הוא אמר שזה בגלל שיש מטורפים שטסים בכבישים האלה ומאבדים שליטה על המכונית (בניגוד לארץ שניידת מהירות זה רק למטרות הכנסה).

אבל הכבישים שם זה משהו משגע והנהגים עוד יותר. תתכונן להעקף ב200+ ע"י מרצדסים, ב.מ.וו, פורשה וכו'

פורסם

וכמובן לכל מי ששכח - מסלול נירבוגרינג הישן :idea:

דרום מערב גרמניה - כמה גרושים ואתה עושה הקפות על מסלול של 22 ק"מ

נטול שוטרים ונתיב נגדי.

יש הרבה סרטוני וידאו ברשת - אנשים שצילמו את הנסיעה במסלול מתוך הרכב.

תלמד את המסלול לפני שאתה עולה עליו... :wink:

פוקוס 2002 2.0 אוט'

• תוכן חדש...