Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לשמוע ממי שריתך דפרנציאל במטרה להשיג נעילה 100% לכל הזמן מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת.

האם מרתכים את גלגלי השיניים זה לזה או שיש צורך לייצר חלק תחליפי לדפרנציאל? ומה עושים כדי שלא ישברו חלקים וישמידו את כל הגיר?

אין צורך להטיף מוסר, אני מודע לסיכונים ולהשלכות על מכלוללי הרכב השונים ובכל מקרה הרכב לא יעלה על הכביש.

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

זה אחד הדברים היותר מטופשים ששמעתי ולצערי זאת גם לא הפעם הראשונה שאני שומע דבר כזה. פעם אחת הייתי במקרה במוסך כשהמוסכניק התקשר לבעלים (כנראה החדשים) וסיפר לו שמישהו ריתך את הדיפרנציאל.

לאיזה רכב זה בכל אופן? אולי פשוט תקנה דיפרנציאל מוגבל החלקה?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

תמצא מישהו שירתח לך את זה בצורה טובה, אחרת לא נעים אם זה ישבר באמצע נסיעה או יותר גרוע - ישבר,יתפס וינעל את הגלגלים.

כמו שמישהו הדגיש פה נהוג לעשות את זה בתחום הדריפטים - מה הסיבות שלך?

פורסם

http://www.trampdrift.com/index.php?option=com_content&view=article&id=155&Itemid=111

בחו"ל עושים את זה הרבה לרכבי דריפט. רק צריך שזה יהיה ריתוך

איכותי, אני חושב שאתה יודע מה הסיכונים.

שמעתי גם על חבר'ה שמרתכים פשוט פלטה שלמה, אבל לא יודע בדיוק איפה

ואיך. אני ינסה לחפש לך משהו.

Girls Like It When I Hit It Sideways

פורסם
עושים את זה ברכבי דריפט.

לא יודע מה בדיוק צריך לבצע.

היה ברור לי שזאת הסיבה, מאחר ואין לנו מסלולים בארץ זה טיפשי לחלוטין. אבל גם אם היו, דיפ' מוגבל החלקה זאת הדרך הנכונה לתקן את "הבעיה".

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

LSD לא ייתן את האפקט שהוא מחפש, וLSD מתחיל מסכומים גבוהים מאוד לעומת ריתוך של כמה דקות.

כל משפר ג'יפים מתחיל יעשה לך את הריתוך בצורה סבירה. (למרות שלא יבין בישביל מה אתה צריך, אבל בתחום השטח הריתוכים האלו שכיחים)

פורסם

יש משהו בארץ שלו עולה פי כמה וכמה מהעלות האמיתית? ועדיין LSD לא כזה יקר, החל מ-300-400$ ואפשר להשתמש ברכב עדיין על הכביש. חוץ מזה שבטח אפשר להשיג מפרוקיה בזול יותר.

ו-LSD בהחלט יתן את ההשפעה שהוא מחפש.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הדרך הנכונה לעשות זאת היא להוציא את מכלול הדיפרנציאל ולשים במקומו spool שזה כמו דיפרנציאל מרותך רק יותר מקצועי, בטוח וכמובן שניתן לחזור אחורה.

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל טעיתי בכותרת, צריך לכתוב זיקה ולא זיכה, הכוונה היא לספק של אמצעי ריתוך כמובן.

לצערי אין לי אפשרות לשים ספול ואני צריך לרתך, השאלה היא מה הדרך הכי טוב לעשות זאת.

תודה

נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
היה ברור לי שזאת הסיבה, מאחר ואין לנו מסלולים בארץ זה טיפשי לחלוטין. אבל גם אם היו, דיפ' מוגבל החלקה זאת הדרך הנכונה לתקן את "הבעיה".

זה שאין מסלולים רשמים לא אומר שפעילות מוטורית לא מתקיימת.

ואני מניח זה לא חדש לאף אחד....

לגבי LSD - זה אחלה. זה לא בדיוק אותו אפקט כמו דיפרנציאל נעול לגמרי כל הזמן.

עלויות כאן בארץ יצאו הרבה יותר גבוהות מ-300$ - ממש לא לכל אחד יש חבר שנוסע כל הזמן לארה"ב ומוכן לסחוב איתו במזוודה את המשקולת הזו.

שלא לדבר על כך שרשויות התעופה בארה"ב יוציאו ממינו את המיץ בחשש שמדובר באיזה מתקן חשוד בטרוריזם.

בקיצור אם זה יגמר ב-1,000$ זה יהיה לא רע.

שלא לדבר על LSD יותר "מקצועיים" שעולים בארה"ב 1,500$ בקלות.

יש ברשת מספיק הוכחות שאיתם גם מיאטות וגם S2000 עושים זמנים יותר טובים על המסלול.

בקיצקוץ - סמוך על נדב הוא יודע מה הוא עושה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...