Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, יש כמה דברים שאני סוחב על הלב עם הרכב זה זמן מה, והיום הגמל או הקש נשברו..

1) היום בבוקר הרכב לא הניע , ובסיבוב הסוויץ' נשמע קול של המערכת החשמלית מין תיקתוקים כאלו כאילו הדלתות ננעלות רק

בשקט. הנחתי כי מדובר במצבר (המצבר ברכב מאוד ותיק), כשפתחתי את המכסים במצבר נוכחתי כי אין בכלל אלקטרוליט. הוספתי

מים מזוקקים. והנעתי באמצעות כבלים. הרכב הניע בקלות , עשיתי סיבוב , דוממתי מנוע ובנסיונות הנעה מחודשים אין תגובה כאילו

שום דבר לא השתנה.

א)האם הבעיה בוודאות במצבר או שיש חשש לתקלה נוספת?

ב)אם הבעיה בוודאות במצבר, האם אפשר לשים מצבר באמפר גבוה יותר ?(הבנתי שהמצבר המתאים הוא 46 אך אני גר בחור וכרגע

המצבר היחיד שזמין לי הוא גבוה יותר)

2)זה זמן מה שהרכב כבה באמצע נסיעה (גיר אוטומאט..) בעיקר בתחילת נסיעות ובטורים נמוכים. קשור למערכת החשמלית? הבנתי שזו בעיה מוכרת בדגמים אלה של אפלאוז מישהו מכיר, או שיש לו מידע לנדב בנושא ?

תודה רון

פורסם

אל תמהר להחליף מצבר!

יכול להיות שהרצועה של האלטרנטור ניקרעה (ועפה) ואין מה שיטעין את המצבר!

יכול להיות שהאלטרנטור עצמו נידפק!

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם

ליאב דודג דארט שלום רב !

תודה על כוונתך הטובה , ועל רצונך הכן לעזור ולמנוע קניית מצבר מיותר, אך כל הדרכים מובילות כידוע לרומא, וכל הסימנים מראים על מצבר ,שעבר זמנו ובטל קורבנו!

במידה ורצועת אלטרנטור ונקרעת, נורת הטעינה אמורה להדלק מידית, טעינת הרכב אמורה להפסק, וגם בהתנעת מנוע עם כבלי עזר, המנוע יתכבה תוך זמן קצר, יקרטע יזייף ויתכבה תוך זמן קצר, ונורת הטעינה לא תתכבה.

מכיוון שפותח השרשור לא ציין זאת אני ממליץ, לבדוק טעינה, עם סכוי רב, שיש להחליף מצבר, וכדאי לשדרג ל55 אמפר לפחות, בהזדמנות חגיגית זאת.

לפותח השרשור, ברוך בואך לפורום, וציין היכן מקום מגורייך, על מנת שנסבין באיזה"חור" אתה מתגורר?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום רב !

אין כל סיבה שלא תוכל להגיע לאזור חדרה, רשת אייס בצומת גן שמואל, ראה בקישור הבא:

סניפי ACE בצפון

spacer.gifsmall_bullet.gifspacer.gifגן -שמואל

טלפון: 04-6323726כתובת: קיבוץ גן שמואל מיקוד 38810ישוב: גן שמואל

ימים א'-ה' 09:00-22:00

יום שישי ערב חג- 15:00- 08:30

שבת- 10:00– 23:00

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

רון אפלאוז שלום,

התופעה שאתה מתאר קרתה לי פעמיים ונימצא שהבעיה בחיבור המהדקים למצבר או בורג משוחרר בין החוט למהדקים.

ברגע שתיקנתי זאת התופעה לא חזרה.

דורון

• תוכן חדש...