Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלישת צמחייה משטח השכן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כבר קרוב ל 10 שנים שאנחנו סובלים מהתנכלויות מצד שכן שגר צמוד אלינו.

בתחילה היה מדובר על תלונות שווא למשטרה (שהשוטרים בעצמם באו וראו בעיניים שהכל שקר)

לאחר מכן התפתח לאיומים מצד השכן (ולא, הוא לא נרקומן אלא רופא בכיר בביה"ח)

לפני מספר שנים השכן החליט לשתול עצי פיקוס בצמוד לחומה המשוטפת שלנו.

העצים צמחו ופלשו לשטח הגינה שלנו והפכו למטרד מכיוון שהעצים מלכלככים לנו את הגינה עם עלים וגם לא אסתטי.

דיברנו עם השכן ומה הוא עשה? הוא הביא גנן שיסדר את העצים וזרק את כל הזבל בגינה שלנו מבלי לפנות.

פנינו אליו שוב והוא אמר שהוא יטפל בזה וככה כבר מספר שנים העצים פלשו לגינה שלנו ותפסו נתח נכבד מהגינה שלנו.

מה ניתן לבצע?

בתודה,

איתמר.

פורסם

מבחינה חוקית אם אכן קיים מצב שבו הענפים של העץ מפריעים לך להנות מהבית שלך זאת אומרת מסתירים לך את השמש או גורמים לך עבודה מרובה בניקיון אחריהם, ואחרי שהערת לשכן שיפנה את הענפים והוא לא עשה זאת תוך זמן סביר הנך רשאי לפנות את הענפים זאת אומרת להזמין בעל מקצוע ולדרוש תשלום ממנו, לא ישלם תיגש לבית משפט והשופט יפסוק לטובתך כמובן תצלם תמונות המראות את הנזק שנגרם לך מהמצב המצוי !

מבחינת לא חוקית תעצור גנן עם מסור בנזין ותגיד לו שינסר את הענפיםכמה שיותר קרוב לגזע, תזכה לכמה שנים של חופש !

פורסם
אתה קונה רונדאפ, מרסס בשעות לילה וחסל בלגן מהעץ.:evil:

למה ראונד-אפ?

שיקח ישר אקדח וירה בשכן! :brickwall::loco::screwy:

אין לך שום דבר לעשות בנוגע לעץ או השכן, אתה יכול לגזום את העץ שלו כאוות נפשך בשטח שלך, מעבר לזה כלום.

זה לא שהוא הקים שם איזה מבנה לא חוקי, כולה מדובר בעץ כמו עצים אחרים שאני משוכנע שיש גם עצים בחצר שלך.

מה תגיד לשופט, "העצים שלי איסטניסטים ושלו הם עצים בלגניסטים"?

מי מטפל לך בגינה שלך? אתה? גנן?

גיזום אחד מסיבי בקו גדר ההפרדה ונגמרו הטרחות לכמה שנים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בוא נניח לרגע שהעצים גדלו ומסתירים לפותח השרשור את הנוף / השמש וכו'

והעץ כולו בשטח של השכן , לא פולש בסנטימטר לשטח שלך .

מה אז?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בדיוק בישביל זה יש 106(פיקוח עירוני) אפשר להיתקשר ולשאול מה ניתן לעשות! ובנוסף מספיקה אקונומיקה של 5 שקל בישביל להשמיד את המפגע.

פורסם

זה לא מפגע, זה עץ! :bad-word:

מפגע זה מי שהורג עץ כי זה עושה לו לכלוך על הדשא.

ישה,

אני אתן לך תסריט סופר מציאותי, אני גר על מדרון של הר עם מפנה מערבי.

הבית שלי ממוקם 2 מטר מעל קו הרחוב, הבית של השכן ממול ממוקם 2 מטר מתחת לקו הרחוב.

עץ אחד או שניים מהעצים היפים שיש לו בחצר עברו כבר מזמן את קו ה 4 מטר ולכן מסתירים לי חלק מהנוף לים (חבל רק שהם לא ממוקמים בדיוק מול הארובות של חדרה), יעלה על הדעת שאני אבקש ממנו לעקור עצים בני עשרות שנים רק בגלל שחלק מהנוף מוסתר לי?

נראה לי הזוי לחלוטין לבקש ממנו כזה דבר ואם השכן מהרחוב מעלי יבוא בדרישה כזאת בנוגע לעצים שלי, אני משחרר עליו את הכלבים!

פורסם

זה אמנם עץ,אבל עץ שמלכלך אחושרמ%^ה.

כמו עצי החרוב הזכריים שמפיצים ריח של זרע בכל הרחוב.

לפותח השרשור.

במידה והעץ מכניס ענפים לתוך השטח שלך,זכותך המלאה לדרוש מהשכן לגזום אותו לפחות לקו ההפרדה בין השטחים,במידה והוא מסרב ,תחשוב אם כדאי בשביל עבודה של 15 דקות לגרום לריב גדול יותר.

תגזום את הענפים שמפריעים לך לבד ושלום על ישראל.

פורסם
זה אמנם עץ,אבל עץ שמלכלך אחושרמ%^ה.

כמו עצי החרוב הזכריים שמפיצים ריח של זרע בכל הרחוב.

.

1. למרות שפותח השרשור ציין במפורש שמדובר בפיקוס, אני מתייחס לחרוב שהזכרת. החרוב הוא עץ מוגן וכל סוג של גיזום אסור בתכלית האיסור ללא אישור מראש ונוכחות של פקח רט"ג בשעת הגיזום עצמו. הייתי השבוע בבית משפט (אל תשאלו), היה לפני איזה מסכן אחד מעילבון שקנה שטח בטאבו, הוציא אישורי בניה והתחיל בבניה רק מה, הפריע לו שם איזה חרוב אז הוא לא עקר אותו, רק גזם כמה ענפים ראשיים , הגיע פקח שעבר בסביבה, הזעיק משטרה, לקחו את כל הגזם, שקלו אותו (אם אני זוכר נכון, 120 ק"ג) ועל זה הוא חטף 25 אלף ש"ח קנס! :shock: :shock: :shock:

2. הריח של החרוב מזכיר לי...חרוב או סילאן אבל שמע, כל אחד והאסוציאציות שלו :wink:

פורסם
1. למרות שפותח השרשור ציין במפורש שמדובר בפיקוס, אני מתייחס לחרוב שהזכרת. החרוב הוא עץ מוגן וכל סוג של גיזום אסור בתכלית האיסור ללא אישור מראש ונוכחות של פקח רט"ג בשעת הגיזום עצמו. הייתי השבוע בבית משפט (אל תשאלו), היה לפני איזה מסכן אחד מעילבון שקנה שטח בטאבו, הוציא אישורי בניה והתחיל בבניה רק מה, הפריע לו שם איזה חרוב אז הוא לא עקר אותו, רק גזם כמה ענפים ראשיים , הגיע פקח שעבר בסביבה, הזעיק משטרה, לקחו את כל הגזם, שקלו אותו (אם אני זוכר נכון, 120 ק"ג) ועל זה הוא חטף 25 אלף ש"ח קנס! :shock: :shock: :shock:

2. הריח של החרוב מזכיר לי...חרוב או סילאן אבל שמע, כל אחד והאסוציאציות שלו :wink:

1.טוב:shock:

2.בוא נניח את הקלפים על השולחן,עץ חרוב בעונה המתאימה(עכשיו) מפיץ ריח של זרע ,אני דיי בטוח שיש כאן לא מעט שקוראים את המשפט ולא ידעו את זה,הם היו עוברים ברחוב,פותחים את הנחיריים ולא מבינים מתי עשו אורגיות ברחוב שלהם והם לא הוזמנו.

אז עכשיו תדעו,זה עץ חרוב.:-P

פורסם
1.טוב:shock:

אחד לפניו היה מראש העין, נתפס בשעת ציד של חוחיות (מזווגים אותן עם כנרים ויוצרים היבריד שנקרא בונדוק שידוע בשירתו המדהימה ומחירו אלפי שקלים).

בגלל מחיר המכירה של הבונדוק, בית המשפט יודע שקשה מאוד להרתיע את הציידים האלה, אז הוא דפק לו 4 שנות מאסר על תנאי ל 5 שנים וקנס של 2000 ש"ח.

זאת אומרת 2000 ש"ח לכל חוחית, נתפסו אצלו 46 חוחיות!

את החשבון קל לעשות.

פורסם

למה אני חושב שזה מעניין אותך? :-P:wink:

פורסם
זה לא מפגע, זה עץ! :bad-word:

מפגע זה מי שהורג עץ כי זה עושה לו לכלוך על הדשא.

ישה,

אני אתן לך תסריט סופר מציאותי, אני גר על מדרון של הר עם מפנה מערבי.

הבית שלי ממוקם 2 מטר מעל קו הרחוב, הבית של השכן ממול ממוקם 2 מטר מתחת לקו הרחוב.

עץ אחד או שניים מהעצים היפים שיש לו בחצר עברו כבר מזמן את קו ה 4 מטר ולכן מסתירים לי חלק מהנוף לים (חבל רק שהם לא ממוקמים בדיוק מול הארובות של חדרה), יעלה על הדעת שאני אבקש ממנו לעקור עצים בני עשרות שנים רק בגלל שחלק מהנוף מוסתר לי?

נראה לי הזוי לחלוטין לבקש ממנו כזה דבר ואם השכן מהרחוב מעלי יבוא בדרישה כזאת בנוגע לעצים שלי, אני משחרר עליו את הכלבים!

1. אתה יכול לפנות לאותו שכן בנימוס ולהגיד לו שכשקנית את הבית,אחד מהשיקולים שלך ושל בת זוגתך היה נוף לים,והוא מצידו,אם הוא בן אדם יכול לנסות ולהבין. אם זה היה ההיפך אני בטוח שהוא בא אליך עם שיקול כזה.

2. מי שמשחרר כלבים על אנשים הוא מפגע בעצמו.

• תוכן חדש...