Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלישת צמחייה משטח השכן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע מיכאל,פתרת לי תעלומה שהטרידה אותי הרבה זמן עם הריח של הזרע - כה לחי ! :-D

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
תמיד ידעתי שיש לך שכל בתוך הפדחת:wink:

לא, כי עצים בריח שפיך זה מרתק לאללה! :lol:

2. מי שמשחרר כלבים על אנשים הוא מפגע בעצמו.

זאת הייתה בדיחה, קודם כל כי אני לא אשחרר על אף אחד כלבים ושנית כי אם אני משחרר עליך את הכלבים שלי הם ינסו להטביע אותך ברוק מרוב ליקוקים!:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
לא, כי עצים בריח שפיך זה מרתק לאללה! :lol:

זאת הייתה בדיחה, קודם כל כי אני לא אשחרר על אף אחד כלבים ושנית כי אם אני משחרר עליך את הכלבים שלי הם ינסו להטביע אותך ברוק מרוב ליקוקים!:lol:

יניב, בתור נציג הפורום לעינייני זאולוגיה,טבע ומד"ב מצופה ממך לתת תשובה מלומדת לתיאוריה הנוזלית שהועלתה כאן ע"י מיכאל.:lol:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
1. . הייתי השבוע בבית משפט (אל תשאלו), :wink:

רגע אחד... אז כמה אתה קיבלת? ועל מה? :-)

ולדעתי בהחלט אפשר לבקש לגזום מעט את העצים לגובה/מרחק סביר וככה אף אחד לא צריך לסבול.

פורסם
אחד לפניו היה מראש העין, נתפס בשעת ציד של חוחיות (מזווגים אותן עם כנרים ויוצרים היבריד שנקרא. . .

אני ודמיוני הפרוע, דמיינתי לי לרגע איך נוצר "כנר על הגג" משום מה. ושהמשך דבריך יהיה "יהורם גאון".

וזה הדימוי הפחות מטריד שעבר לי בראש.:arrow:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...