Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח אם מי שמבין, וחי את השוק, יוכל לתמחר לי רכב שראיתי וברצוני לרכוש:טויוטה קורולה SUN שנת 2009. שנתיים וחצי על הכביש. המוכר - יד שניה (אני אהיה יד שלישית). מפרטי. 49 אלף ק"מ. בלי תאונות אולם עם פגיעות פח קלות ותיקוני צבע. באיזה מחיר כדאי לי לקנות רכב כזה? תודה!

הודעת שירות:

לקבלת ייעוץ מקצועי חינם בנושא קניית טויוטה קורולה

פורסם

האם הרכב מבעלות מקורית של ליסינג/השכרה?

לדעתי כדאי לך לגשת לאחת מחברות הליסינג, לבחור שם קורולה שמתאימה לך ולקנות ישירות משם כולל אחריות, מימון ותיקון הליקויים שיתגלו בבדיקה.

בהצלחה ושבוע טוב.

פורסם

קורולה רובוטית - לא לגעת!

מכה שלא כתובה באף מקום , אם תקנה פשוט תצטער על הרגע ובעתיד (אחרי שתבין את גודל הנפילה ) לא תוכל להפטר ממנה...

פורסם

אני מציע לך להסתכל על עוד אופציות של קורולה לא בהכרח מאותו אדם, יש הרבה טויוטות בשוק ועוד למכירה וגם יד 1 באותו מחיר אתה תוכל למצוא, כאמור אם אין לך בעיה לקחת ליסינג זה משתלם אם אתה אחד שמחיף כל כמה שנים רכב.

פורסם
אשמח אם מי שמבין, וחי את השוק, יוכל לתמחר לי רכב שראיתי וברצוני לרכוש:טויוטה קורולה SUN שנת 2009. שנתיים וחצי על הכביש. המוכר - יד שניה (אני אהיה יד שלישית). מפרטי. 49 אלף ק"מ. בלי תאונות אולם עם פגיעות פח קלות ותיקוני צבע. באיזה מחיר כדאי לי לקנות רכב כזה? תודה!

מדובר בגיר אוטומטי ולא רובוטי.

פורסם
קורולה רובוטית - לא לגעת!

מכה שלא כתובה באף מקום , אם תקנה פשוט תצטער על הרגע ובעתיד (אחרי שתבין את גודל הנפילה ) לא תוכל להפטר ממנה...

על בסיס מה אתה רושם את זה?

היתה לך אחת כזאת?

נהגת בכלל על אחת כזאת?

מדובר כאן על קורולה 2009 עם גיר רציף.

זה רכב פנטסטי!

מרכב גדול ומרווח מאוד. היא נוחה לנהיגה, חזקה מ-א-ו-ד וזריזה.

תיקח בחשבון שלגיר הזה יש 4 הילוכים במקום חמישה (לגיר הרובוטי יש חמישה וזה יתרון גדול בשיוט במהירות גבוה יותר וחסכון בדלק)

לפי מה שאני יודע הפער בצריכת הדלק בין הדגם הזה לרובוטית הוא בסופו של דבר מזערי והגיר הרציף מתקן לחלוטין את חווית הנהיגה העגומה ברובוטית (מתבטא בעיקר בפקקים, פניות במהירות נמוכה והאטות לקראת עצירה).

הרכב אמין ובניגוד לרובוטית לא ישרף לך קלאץ' כל שנתיים שלוש ולא צריך להתעסק עם מחשב הרכב יותר מידי - זול לאחזקה וזול לתחזוקה.

איכות הרכבה לא משהו - יש ברכב הזה הרבה חלקים רופפים שאם הזמן יקרקשו לך ורעש הדרך הוא גרוע לעומת הדגם הקודם של 03-07 אבל מדובר בזוטות ולא יותר.

זה רכב נהדר ואם הייתי יכול להרשות לעצמי אחת כנראה שגם הייתי רוכש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לקורולה גיר רציף, יש לה גיר 4 הילוכים רגיל. לרובוטית יש 6 הילוכים אאל"ט, ורוב הסיכויים שהקורולה המדוברת אוטומטית רגילה.

ספיציפית קורולה סאן היא רכב מאוד מרווח, מאוד אמין, ועם מנוע חזק וחסכוני, אבל היא מאובזרת בקמצנות הן מבחינת אבזור נוחות והן מבחינת אבזור בטיחותי, והנוחות שלה לוקה בחסר.

רוב הסאן היו ליסינג במקור, תוודא את זה.

פורסם

לרובוטית של קורולה יש חמישה הילוכים לפי מה שאני זוכר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן לקורולה הרובוטית היו 5 הילוכים קצרצרים שגרמו לה להיות דיי "עסוקה" בשיוט.

לאוטומטית גיר 4 הילוכים אוטמטי רגיל לחלוטין ללא טיפטרוניק.

אני מסכים בהחלט לגבי ההערה על האיבזור הלוקה בחסר, למשל חלונות חשמל מאחורה, WTF? איפה נשמע הדבר הזה ברכב שעלה כחדש 120 אלף שקל זה ממש מעליב.

נוחות ובידוד רעשים הם גם כן לא הצדדים החזקים שלה, וגם עיצוב, אבל זה כבר עניים של טעם.

פורסם

אם אתה מעוניין אבא שלי מוכר טויוטה כזאת, יד שניה עם פחות ק"מ.

קנה אותה לפני שנה ועובר לרכב גדול יותר.

עם מגיני רוח, מטופלת רק במורשה כמובן ויפה מאוד.

עם מערכת MP3 והכל.

הוא נמצא ברעננה..מעניין אותך?(מדובר גם על אוטומטית)

פורסם

חברים - הודעות פרטיות

:-D

רק אל תחתמו כאן על זכרון דברים :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...