Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז, זהו, יש mule רשמי להבאת מחשב מניו יורק העיר. המגבלות? חנויות באיזור השדרה החמישית. איפה בסוף? ככל הנראה בסטביי או בי&אייצ'. למה? מכיוון שלשתי החנויות יש אופציית פיקאפ על ידי אדם שהוא לא בעל הכרטיס. מה השאלה בעצם?

למי שלא זוכר מדובר על מחשב שאמור לעבוד. מעיוון שהדרישה השנייה היא ניידות, הגודל הוגבל לגג 15.6" עם העדפה ברורה ל14-13.3. אני עוסק בעיצוב ומשתמש בעיקר בתוכנות סוליד, ריינו, VRAY לרנדור, 3DMAX, ואדובי CS5 לגרפיקאים. מכיוון שלא אוכל להרשות מחשב "'workstation" אני רוכש מחשב עם מקס' זכרון RAM מעבד כמה שיותר מהיר ועדיפות לMsata בשביל כונן SSD עתידי.

השאלה הנשאלת היא, עד כמה לדעתכם יהיה הבדל בביצועי רנדור בלבד בין מעבדי I7, I5 ו I7 מרובע ליבות, כולם מהדור החדש ומחשב עם 8 GB RAM. האם הוא יהיה אקוטי בין המרובע ליבות לרגיל?

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

טבלה לבקשתך:

http://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Mobile_platform

אם תשווה את מעבדי ה-OEM (הזולים יותר), תראה שה-i5 הנפוץ (2410) חזק יותר

מה-i7 המקביל לו בתחתית הרשימה. עדיף להיות ראש לשועלים מאשר זנב לאריות.

אם התקציב מאפשר, אז כמובן שעדיף i7 מהסדרות החזקות יותר,

אבל זה מתבטא בהפרש די גדול במחיר, לפעמים.

גם ה-i5 וגם ה-i7 מרובעי ליבות, יש הבדל קטן במהירות ה-CLOCK

והבדל גדול יותר בגודל ה-CACHE. במציאות, שבה רוב התוכנות בכל מקרה רצות

רק על ליבה אחת ואתה ממש צריך להתאמץ לגרום להן לרוץ על יותר מליבה אחת

(למשל, לפתוח matlab pool במאטלאב), הרי שההבדל נותר קטן.

כונן SSD לא יגרום לשינוי משמעותי במהירות הרינדור, אבל כן יגרום לעליית המחשב והתוכנות

בחצי או עשירית מהזמן (באמת!). מאוד משמעותי אם אתה נאלץ לפתוח ולסגור לעתים קרובות תוכנות שונות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

ככל הנראה זו תהיה הבחירה. מתאים בגבול התקציב עם מפרט די מרשים.

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/catalog.workflow:item.detail?GroupID=243&Code=08622VU&category-id=F41BC8E1656C5F85171FBDB172571912

הייתי מעדיף את ה14" אבל נראה שניתן לרכוש אותו רק דרך האתר.

השאלה עד כמה ישתלם להשקיע ב14" עם קור 5/7 עם שתי ליבות.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

למחשב שישב על השולחן - קח "15.6.

למחשב שישב על הגב - השקע ב-"13.3-14. הק"ג והנפח משמעותיים מאוד, וגם חיי הסוללה בין טעינות יהיה יותר טוב (אם שאר המפרט זהה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...