Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום הנכבד.

לאחרונה התעניינתי בנוגע לכמה רכבים בתקציב של עד 55 אלף שקל. הגעתי למסקה שכעיקרון רק האקורד (שנתון 2003-2004) והגולף (שנתון 2005), התעניינתי בקשר למחיר הביטוח ולהפתעתי גיליתי שהמחיר די זהה.

השאלה שלי היא כזאת, מבחינת חלקי חילוף ואחזקת הרכב באופן כללי, עד כמה הנזק בכיס יכול להיות גרוע ואיפה גרוע יותר?

קראתי בפורום פה ובעוד פורומים שהאחזקה של הגולף היא לא זולה בכלל ( טוב, על איכות משלמים) אבל על האקורד לא בדיוק הבנתי, חלק ככה וחלק ככה, אז איפה יוצא ב''בתאכלס'' יותר זול והאם זה משמעותי? אם יש מחירים מפורטים אני אשמח.

תודה רבה לכל המגיבים

פורסם

בוקר טוב,

אתה מכוון לרכבים בני 7 שנים ויותר. במידה וטופלו כהלכה לא צפוי חור בכיס. בצע בדיקה מדוקדקת לפני הרכישה , אל תסתמך על מסמכים המראים כניסה למוסך. גש עם הרכב לאחד המוסכים המומלצים כאן בפורום ובקש בדיקה כזאת בעלות נמוכה מאשר "מכון בדיקות" מוסמך.

לאחר הרכישה (אם כבר ביצעת) , אל תחסוך אגורה ובצע יישור קו לרכב (גם אם הבעלים טוען שבדיוק לפני שבוע ביצע טיפול):

החלף נוזלים, מסננים, טיימינג ומשאבת מים (במידה וצריך ויש לרכב טיימינג ולא שרשרת), בדוק בלמים וצמיגים.

העיקר בהצלחה

יום נעים

Golf 2008 MK5

פורסם

קודם כל, תודה רבה על התגובה.

מבחינת יישור קו זה ברור לי שאני אשקיע ברכב ואשמור עליו, אני לא אחד שמסתמך על המזל בדברים האלה.

אבל השאלה שלי היא כזאת, באופן כללי , איזה רכב יותר יקר לאחזקה? הגולף או האקורד?

• תוכן חדש...