Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בימים הקרובים מסתיימת תקופת הליסנג לפקוס שמשרת אותי כ3 שנים עם 50000 ק"מ הרכב עבר תאונה קלה שכתוצאה מכך הוחלפו מכסה מנוע תמבון אחורי וקדמי ובוצע הלחמה כנף אחורית ללא פגיעות בשילדה בחברת הליסינג (שלמה)הוצע לי לרכוש את הרכב עם 12 אחוז הנחה ב66000 שח האם כדאי? והאם עדיף לרכוש סוזוקי ליאנה פרטית 2008 בערך באתו מחיר ?מה המחלות של הרכבים? תודה

פורסם

על הפוקוס הספיציפית הייתי מוותר, הרכב עבר תאונה שכוללת פגיעת שלדה (כנף אחורית זה שלדה ובגלל זה חותכים אותה ומרתכים), גם המחיר דיי גבוהה לרכב ממודל 2008 אחרי ליסינג ותאונה.

מצד שני גם הליאנה לא מבריקה, היא צפופה ומרגישה זולה, התנהגות הכביש גרועה והיא תהיה ירידה ברמה ביחס לפוקוס.

נסה לחפש פוקוס אחרת מליסינג, יש מבחר דיי גדול.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

אני לא יודע איך הגדרת את התאונה שלך כקלה... הלחמה של כנף אחורית משמעותה קצה שילדה! אני עברתי את אותו מקרה בדיוק שהביטוח טען שזה לא פגיעה בשילדה. אז נכון, השילדה לא נפגעה אבל ברגע שהלחימו/ריתכו אליה זה קצה שילדה שהמשמעות היא הורדה של 3-5% על פי הביטוח ובמציאות גם בהורדה של 5-7 אלף שקל לא תצליח למכור. מה עוד שמדובר בפוקוס שיש אלפים כמוה ועוד שלך גם ליסינג... ממש תודה לשלמה סיקסט מקרב לב על הצעתם "הנדיבה" ותעיף את האוטו הזה!

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...