Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מסתלבט על שוטר תנועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבירוקרטיה גורמת לזה. מעצר במקרים רבים גורם לזה שאתה נשאר הרבה מעבר לשעות המשמרת. ניירת בלי סוף.גם אני חוטא בזה שנמנע ממעצר. החבר'ה מתורגלים , איך שהוא בדרך למעצר הוא לא מרגיש טוב. צריך לחפש רופא תורן/להמתין איתו בחדר מיון. יש לו ילד חולה /סבתא עם חמצן שהוא מטפל בה.... ולא נגעתי בדברים ממש מגעילים כרוח דמיון המיקצוענים. ובסוף אתה יודע מה יחליט שופט יהודי רחום.כך נבנה הג'ונגל.

פורסם
כל מי שאמר שאין מכסה יומית לשוטרים / פקחים יכול לאכול את כובעו

מפקד אגף התנועה הנכנס: "נשיב מלחמה בקטל בדרכים"

ניצב ברונו שטיין אמר בטקס מינויו למפקד אגף התנועה במשטרה כי בכוונתו "להשיב מלחמה בקטל בדרכים". מפכ"ל המשטרה, יוחנן דנינו, הצהיר כי חיזוק מערך התנועה הוא משימה לאומית: "לא עוד רישום דוחות במכסה אישית וביעדים כמותיים, אלא אכיפה איכותית".

מעניין איך כולם מדברים על מכסת הדוח"ות שצריך למלא שוטר ואף אחד לא מגלה לנו כמה היא ? - מספר דוח"ות לשעה,למשמרת, לחודש, לעליה בדרגה , ליציאה לפנסיה - כמה ? קשה להאמין שכל ה-007 כאן את הדבר הפשוט הזה לא הצליחו לפצח.

אז חיימי בין ההודעה שלך לבין ההודעה של המפכ"ל נטיית ליבי לסמוך על דברי המנכ"ל

אולי בתור מתנדב אתה לא נחשף למידע "הסודי" הזה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אז חיימי בין ההודעה שלך לבין ההודעה של המפכ"ל נטיית ליבי לסמוך על דברי המנכ"ל

אולי בתור מתנדב אתה לא נחשף למידע "הסודי" הזה

כנראה שאתה צודק. הוא כל כך סודי שבהרבה שנים ובתוכן לא מעט משמרות שלא עשיתי דו"ח אחד במשמרת, אף אחד לא אמר לי כלום וגם לא לאף מתנדב שאני מכיר.לא במתנ"א וגם לא ביח' תנועה ביישוב בינוני אליה עברתי לפני כשנתיים.

כנראה שלכולנו חסר סיווג ביטחוני מרוב שזה סודי.

פורסם

הנהג ניסה לצאת חכם ויצא אידיוט, השוטר יצא בסדר בגלל שידע שהוא עושה את עבודתו אך גם לא יצא מי יודע מה חכם. מה שכן, המקרה הזה מעצבן(אני מדבר על הנהג משאית). במידה ושוטר עוצר אותך ואתה מכיר את החוק ואתה יודע שאתה לא אשם או יכול שבמקרה הנ"ל יש כל מיני פירצות שניתן לנצל - אין צורך להעליב את השוטר ולהכנס איתו לפסים אישיים.

יתרה מכך, אדם שמכיר את החוק ויודע שלא עשה כל רע, לא מרגיש צורך בכלל להיכנס לדברים הללו. עצם העובדה שהנהג התחיל להתחכם בצורה אידיוטית עם השוטר, מראה על כך שהוא יודע שהוא נדפק וזה מעצבן אותו לכן הוא מוציא את העצבים בדרך כזו.

פורסם
הפיתרון היחידי שמרגיע את כל הגיבורים :

21296483.jpg

:lol:

מה הקשר בדיוק להרגיע את כל הגיבורים?

זאת בכלל ניידת חבלה,והשוטר זה מהיס"מ.

ההגה הוא עגול!

פורסם
מעניין איך כולם מדברים על מכסת הדוח"ות שצריך למלא שוטר ואף אחד לא מגלה לנו כמה היא ? - מספר דוח"ות לשעה,למשמרת, לחודש, לעליה בדרגה , ליציאה לפנסיה - כמה ? קשה להאמין שכל ה-007 כאן את הדבר הפשוט הזה לא הצליחו לפצח.

כי אין מחסת דוחות, זאת אגדה אורבנית. כל אחד שמדבר על מחסה, צריך לזכור, כי תקפידו של שוטר התנועה הוא לאכוף את החוק מבחינת חוקי התנועה, אז הוא נותן דוחות בתחום הזה. עקב כך נוצרה אגדה אורבנית ששוטר תנועה צריך לתת "מחסה" מסויימת.

זה בדיוק כמו קצב במעדנייה למשל, האם יש לו מחסה של עופות שהוא צריך למכור? או זה בהתאם לתנאי השטח ?. מן הסתם ששוטר אשר מתמחה בתחום מסויים יהיה לו הרבה דברים מאותו התחום, בדיוק כמו שלסייר יש כ 20אירועי סיור (לערך) לבלשים - 2 תפיסות סמים וכו'. כל אדם אשר עובד בתחומו רוצה להצליח ולעשות את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר !

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא שמת חגורה? תשתוק ותקבל את העונש.

הישראלי המכוער במיטבו. "אני משלם את המשכורת שלך אז זכותי לדאוג שלא תגיע עם הניידת למשפט".

טוב שהוא לא שלח את השוטר שיקנה לו קפה מהקיוסק ליד...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
כי אין מחסת דוחות, זאת אגדה אורבנית. כל אחד שמדבר על מחסה, צריך לזכור, כי תקפידו של שוטר התנועה הוא לאכוף את החוק מבחינת חוקי התנועה, אז הוא נותן דוחות בתחום הזה. עקב כך נוצרה אגדה אורבנית ששוטר תנועה צריך לתת "מחסה" מסויימת.

זה בדיוק כמו קצב במעדנייה למשל, האם יש לו מחסה של עופות שהוא צריך למכור? או זה בהתאם לתנאי השטח ?. מן הסתם ששוטר אשר מתמחה בתחום מסויים יהיה לו הרבה דברים מאותו התחום, בדיוק כמו שלסייר יש כ 20אירועי סיור (לערך) לבלשים - 2 תפיסות סמים וכו'. כל אדם אשר עובד בתחומו רוצה להצליח ולעשות את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר !

אם כך, למה כששוטר עוצר אותי לבדיקת שכרות באיזור הבילויים בעיר מגוריי, הוא לוקח את הרשיון שלי ורושם את הפרטים(למרות שהכל בסדר - אינני שיכור והשוטר מודע לכך ואפילו לא עושה לי בדיקה)? או במקרה אחר, שוטר עוצר אותי, בודק רשיונות(סתם.. ללא כל עבירה), רושם את פרטיי ומשחרר אותי לדרכי?

• מבאס 1
פורסם

נחש קוברה

ראה מה אומר המפכ"ל בהודעה שהבאתי .

אז הוא לא יודע ואתה כן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שוטר תותח, לשמור על כזה איפוק במיוחד בהתחשב בעובדה שזה בטח לא הטמבל הראשון והאחרון שהוא פוגש, שאפו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בבקשה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4121668,00.html

פורסם

אני לא רוצה להעליב אף אחד, אבל אני חושב שזה יהיה לנכון להגיד זאת.

אותו בחור אמר לשוטר "למה האינטלגנציה שלך משתווה לאינטצלגנציה של עורך דין"

עכשיו, אומר לו בנאדם שהוא בכלל נהג משאית, שקורע את התחת 12 שעות בלסחוב דברים או לנסוע מהקצה הדרומי לקצה הצפוני של הארץ, מזה הערה הדבילית הזאת?

למה אותו בחור נסע על מרצדס, והיה לבוש בחליפה שהוא ככה משפיל את השוטר.

הוא ניסה לדבר בשפה גבוה, אבל הוא רק השתמש במילים גבוהות בלי משמעות מיוחדת, יצא אידיוט.

השוטר היה בסדר גמור, אפילו הייתי לוחץ לו את היד.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם
נחש קוברה

ראה מה אומר המפכ"ל בהודעה שהבאתי .

אז הוא לא יודע ואתה כן.

אוהד, אני אגיד זאת במילים הכי פשוטות. אין מחסת דוחות, אין מנוח כזה במשטרה. מה שכן זה שכל קצין אשר רוצה להתקדם מבקש מפקודיו שיעשו עבודה = דוחות, אז שוטרים נותנים דוחות ! כי מה מצפים שהוא יעשה ? יעשה משמרת של 8 שעות וישתה קפה? כל הזמן הזה? יסתובב ויחלק נשיקות ? שוטר תנועה הוא איש מקצוע, והכלי שלו זה העט והדו"ח תנועה. בדיוק כמו שסוכן מכירות שואף למכור הרבה מהמוצר שלו ולמצוא חן בעיני המנכ"ל שאומר , תמכור תמכור תמכור, אם הוא מוכר, אז כולם מרווחים, גם הסוכן וגם המנכ"ל. אבל במשטרה זה לא מקום של מכירות, אלה גוף של אכיפות חוק. ומי שעובר על החוק צפוי להענש והאמצעי של השוטר להענישה זה מתן דוח, אבל אם אין עבירה אין דוח, וכי שנאמר בכתבה היבשה הזאת, אם אתה לא מביא פחות מ10 אתה נחשב לשוטר לא טוב. אתה מוזמן להתסכל גם על התגובות למטה, יש שם כמה דברים מעניינים.

ואני באמת ממליץ לכל האנשים להפסיק לקורא מאתרי החדשות ומהתקשורות, כי בסוף כולנו אוכלים משהם רוצים שאנחנו נאוכל. לא תמיד בודקים את הדברים לעומק ולפעמים(דווקא פעמים רבות) הופכים עכבר להר.

אם כך, למה כששוטר עוצר אותי לבדיקת שכרות באיזור הבילויים בעיר מגוריי, הוא לוקח את הרשיון שלי ורושם את הפרטים(למרות שהכל בסדר - אינני שיכור והשוטר מודע לכך ואפילו לא עושה לי בדיקה)? או במקרה אחר, שוטר עוצר אותי, בודק רשיונות(סתם.. ללא כל עבירה), רושם את פרטיי ומשחרר אותי לדרכי?

הפגנת נכוחות משטרתית בשטח,ביקורת אקראית ותחום מודיעיני, לא נכנס לזה.

גם כאשר עוצרים אותך זה לא תמיד השוטר הקלאסי, אלה גם לפעמים מתנדבים(למרות שמשמרת יש להם את אותם זכויות כמו שוטר)

מה הקשר בדיוק להרגיע את כל הגיבורים?

זאת בכלל ניידת חבלה,והשוטר זה מהיס"מ.

רוכב על אופנוע מהיס"מ וניידת יס"מ

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...