Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג מסתלבט על שוטר תנועה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא רוצה להעליב אף אחד, אבל אני חושב שזה יהיה לנכון להגיד זאת.

אותו בחור אמר לשוטר "למה האינטלגנציה שלך משתווה לאינטצלגנציה של עורך דין"

עכשיו, אומר לו בנאדם שהוא בכלל נהג משאית, שקורע את התחת 12 שעות בלסחוב דברים או לנסוע מהקצה הדרומי לקצה הצפוני של הארץ, מזה הערה הדבילית הזאת?

למה אותו בחור נסע על מרצדס, והיה לבוש בחליפה שהוא ככה משפיל את השוטר.

הוא ניסה לדבר בשפה גבוה, אבל הוא רק השתמש במילים גבוהות בלי משמעות מיוחדת, יצא אידיוט.

השוטר היה בסדר גמור, אפילו הייתי לוחץ לו את היד.

דוד שלי נהג בתעבורה ואני הולך בדרכו והוא מרוויח 9-10 אלף נטו בחודש ככה שלהיות שוטר זה עדיין יותר נחות. אפילו חברים שעובדים במשאיות של קוקה קולה עד 15 טון מרוויחים את ה8 נטו.:wink:

בלי קשר הנהג אולי יצא טמבל מהסיפור הזה אבל השוטר הזה הוא חתיכת טינופת, למי שלא ראה אותו בסידרה הזאת על השוטרים כדאי שיצפה ביוטיוב. לוקח נהג שנסע עם מוזיקה בוול ווליום לבוחן תנועה שמוריד לו את הרכב על פנס ערפל שלא עובד מקדימה.

פורסם
אם כך, למה כששוטר עוצר אותי לבדיקת שכרות באיזור הבילויים בעיר מגוריי, הוא לוקח את הרשיון שלי ורושם את הפרטים(למרות שהכל בסדר - אינני שיכור והשוטר מודע לכך ואפילו לא עושה לי בדיקה)? או במקרה אחר, שוטר עוצר אותי, בודק רשיונות(סתם.. ללא כל עבירה), רושם את פרטיי ומשחרר אותי לדרכי?

זה לא דו"ח, זה מפגש שוטר- אזרח וכאן באמת מבקשים למלא 10-20 ולפעמים יותר - אם יש התראות חמות - במחסום. (ישה - כאן אולי באמת ממדרים אותנו מחשש הדלפות את מי באמת מחפשים לדעת מתי עבר איפה, בלי לעצור אותו - וזה טוב.קפיש ?) גם כאן,יצא שלא עשינו בכלל מחסום במשמרת ואף אחד לא אומר כלום. קוראים בדו"ח משמרת מה כן עשינו. אף מתנדב לא בא להתנדב כדי לא לעשות כלום . הוא יכול לשבת בבית.ואת זה מאמינים לנו.צאו מזה, אין מכסה ואין מחסה.את המספרים 10 (טוב) ו 3 (רע) אף פעם לא שמעתי. עיתונאים.

פורסם
מה הקשר בדיוק להרגיע את כל הגיבורים?

זאת בכלל ניידת חבלה,והשוטר זה מהיס"מ.

זאת נייד יס"מ, ובד"כ שלא מספיק שוטר סיור רגיל הם תמיד יודעים לבוא ולעזור לשוטרי סיור ברגע שיש מישהו שחושב שהוא גבר... נו מה לעשות הם הרבה יותר מרתיעים משוטר סיור רגיל. :wink:

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

כל פעם אנשים מזכירים "מכסת דוחות", חרטא אחד גדולה.

לשוטר שרוצה לחלק דוחות אין שום בעיה לחזור עם מספיק דוחות מוצדקים על עבירות שהתרחשו באמת.

הייתה פעם שנסעתם בכביש וקרה שלא ראיתם מישהו מבצע עבירה?

כל נסיעה שאני נוסע, אפילו טיול עם הכלב בשכונה, גם אם זה 5 דקות

תמיד יוצא לי לראות מישהו מדבר בטלפון, לא עוצר בעצור, לא חגור.

לא חסרים מפגרים שאפשר לחלק להם דוחות, למה ששוטר סתם ייפול נהג שהוא בסדר?

קורה שיש איזה שוטר \ מתנדב שלא עושה את העבודה שלו כמו שצריך(כמו העצור שהיה כאן ובטלויזיה), אבל באופן כללי אם שוטר רוצה לחזור עם דוחות אז ממש אין לו בעיה למצוא את אלה שעושים את העבירות.

לדעתי השוטרים היו מעדיפים שכל הנהגים לא היו עושים עבירות, אתם חושבים שכיף להם לעצור אנשים שבאותו הרגע שונאים אותם, מדברים אלייהם מגעיל, מעליבים אותם לפעם, עושים להם חור בכיס.

כל עוד ביצעת עבירה תעמוד מאחוריה כמו גבר, אחרי זה אנשים טוענים שיש מכסת דוחות ובגלל זה הוא מביא להם דוח(על עבירה שהם ביצעו)

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

כמו שכבר רשמתי בשרשור אחר, אני לא אוהב להיתקל בשוטרי תנועה, הם גם לי אף פעם לא עזרו אלא רק הפריעו, אבל פה מדובר דווקא על שוטר נחמד שעשה את עבודתו, מעבר לזה שימו לב שהנוסע הודה שלא נסע בלי חגורה משום שהתופסן מקולקל.

האמירות של הנהג בנוסח "אין לך תואר ראשון", "אל תשווה את האיטיליגנציה שלך ל..." וההתקלה עם הפסיקים והמרכאות לא במקום, השוטר הזה דווקא שמר על קור רוח ומי שיצא פה אדיוט הוא הנהג.

לכל אלה שנעצרים ע"י שוטרי תנועה, מתחילים לצלם עם הטלפון ומרשים לעצמם להתחכם ולהתווכח עם השוטר כדאי שתפסיקו, מקס' תסבירו לשוטר למה לדעתכם הוא טעה ואם לא עוזר פשוט תסתמו את הפה ואח"כ תבקשו להישפט.

פורסם
כמו שכבר רשמתי בשרשור אחר, אני לא אוהב להיתקל בשוטרי תנועה, הם גם לי אף פעם לא עזרו אלא רק הפריעו, אבל פה מדובר דווקא על שוטר נחמד שעשה את עבודתו, מעבר לזה שימו לב שהנוסע הודה שלא נסע בלי חגורה משום שהתופסן מקולקל.

האמירות של הנהג בנוסח "אין לך תואר ראשון", "אל תשווה את האיטיליגנציה שלך ל..." וההתקלה עם הפסיקים והמרכאות לא במקום, השוטר הזה דווקא שמר על קור רוח ומי שיצא פה אדיוט הוא הנהג.

לכל אלה שנעצרים ע"י שוטרי תנועה, מתחילים לצלם עם הטלפון ומרשים לעצמם להתחכם ולהתווכח עם השוטר כדאי שתפסיקו, מקס' תסבירו לשוטר למה לדעתכם הוא טעה ואם לא עוזר פשוט תסתמו את הפה ואח"כ תבקשו להישפט.

ושימו לב טוב להביא את כ ל הצילום ו כ ל ההקלטה לביהמ"ש. שופט ידוע בירושלים כמעט הכניס מאסר לנהג שהביא סרט ערוך,מקוטע ומהונדס שלא כלל קטעים שהשוטר פירט ברישום לעצמו. הגישה שלו לנהג היתה שהוא הכין מראש וביצע פרובוקציה,הפריע לשוטרים,ניסה לשבש הליכי משפט.כל זה חוץ מעבירת התנועה.בד"כ צילום והקלטה כזאת לא תהיה בכלל קבילה ,גם אם ימציא אישור ממעבדה שלא נערכו ,היות והיו בשליטת הנהג בלבד.

פורסם

השוטר דווקא היה בסדר.

הנהג הוא מהאנשים שצריך להרחיק מהחברה כי הם עושים את העולם לגרוע יותר כל יום.

בארה"ב הוא היה מקבל מכות כבר בדקה הראשונה.

אני שמח שהוא קיבל קנס רציני מאוד על זה.

מה שאני לא מבין זה למה השוטרים לא אוכפים עבירות באמת מעצבנות ומסוכנות כמו דיבור בטלפון בכל צומת שהיא.

תוך 2 דקות אפשר לתפוס עשרות נהגים במקום לעמוד כמו מפגרים עם אקדח מהירות ולצוד נהגים שנוסעים עם כל התנועה אבל התמזל מזלם והם נתפסו, כשזה היה יכול להיות הרכב שלפניהם או מאחוריהם באותה מידה.

פורסם
דוד שלי נהג בתעבורה ואני הולך בדרכו והוא מרוויח 9-10 אלף נטו בחודש ככה שלהיות שוטר זה עדיין יותר נחות.

באמת?? שוטר נחות מנהג משאית בגלל שהוא מרוויח פחות כסף??

אז מה נגיד על רופאים מתמחים או עורכי דין צעירים שמרוויחים עוד פחות?

אדם שעושה לטובת הקהילה או שפועל למען זכויות אדם או בעלי חיים או כל דבר אחר הוא נחות יותר מאחרים רק בגלל שהוא מרוויח פחות?

יש לך הגדרה מאוד מעוותת למושג 'נחות'.

פורסם

לצערי הנהג הטמבל הזה עשה שירות רע.

אם הוא היה מדבר פחות ומציג את הטיעונים שלו יכול להיות שהיינו רואים שהוא צודק.

לעניין השוטר הוא בין אלו שיחפשו אותך בקטנה וינקנקו את הנהג על זה.

הוא אחד הרעים שמסתובבים בת"א וזה מניסיון אישי וראיתי אותו בעוד מקרים מצערים.

אני עוצר עם הרכב שני גלגלים על המידרכה (אני יודע שזו עבירה בקטנה).

כל שוטר רגיל היה מבקש מהנהג לנסוע.

פתאום אני רואה אותו מוציא פנקס דוחות אני אומר לשוטר שאני זז.

הוא אומר לי "מצטער כבר ירדתי מהרכב".

250 ש"ח דו"ח חניה ביקשתי שידביק על השמשה שירגיש כמו פקח עירוני.

פורסם
באמת?? שוטר נחות מנהג משאית בגלל שהוא מרוויח פחות כסף??

אז מה נגיד על רופאים מתמחים או עורכי דין צעירים שמרוויחים עוד פחות?

אדם שעושה לטובת הקהילה או שפועל למען זכויות אדם או בעלי חיים או כל דבר אחר הוא נחות יותר מאחרים רק בגלל שהוא מרוויח פחות?

יש לך הגדרה מאוד מעוותת למושג 'נחות'.

למבשל האורז הפסקתי לענות כשהבנתי שהוא מתחרה(ע) על תואר גאון הפורום. משפחה של מועמדים לנובל. הדוד נהג אצל בונדי והאחיין גאה ללכת בדרכיו כי יישתכר רבע ממלגזן בנמל.

פורסם
דוד שלי נהג בתעבורה ואני הולך בדרכו והוא מרוויח 9-10 אלף נטו בחודש ככה שלהיות שוטר זה עדיין יותר נחות. אפילו חברים שעובדים במשאיות של קוקה קולה עד 15 טון מרוויחים את ה8 נטו.:wink:

בלי קשר הנהג אולי יצא טמבל מהסיפור הזה אבל השוטר הזה הוא חתיכת טינופת, למי שלא ראה אותו בסידרה הזאת על השוטרים כדאי שיצפה ביוטיוב. לוקח נהג שנסע עם מוזיקה בוול ווליום לבוחן תנועה שמוריד לו את הרכב על פנס ערפל שלא עובד מקדימה.

ממתי שכר או תואר כלשהו מעיד על אינטיליגנציה?

עכשיו קח את תלוש השכר של הדוד שלך, תוריד את הסכום הממוצע שהוא משלם מכיסו על דוחות, חלק במספר שעות העבודה ובדוק איזה מספר אתה מקבל (רמז: אל תצפה לקבל מספר גדול משלושים). אפילו שוטר מרויח יותר ויש לו תנאים סוציאליים שהדוד שלך אפילו לא יודע לחלום עליהם.

לגבי השוטר, כן ירבו שוטרים כמוהו עם סבלנות ונחישות מול אדם שעובר עבירה במודע ועוד מעיז לנסות להעליב את זה שתפס אותו עם המכנסיים למטה. לא פלא שעם תפיסת עולם כזו הוא ישב בכלא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תעבורה נוסעים בינעירוני ,נמלים,נשר,מרכזי מסירה ולאתרי בניה, ולא חלוקה בעיר כמו קוקה קולה ואנג'ל אז לא יוצא לו לקבל דוח"ות.למקומות בתוך העיר אם מגיעים פעם ב..., מגיעים בלילה.

• תוכן חדש...