Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

 

נשרפה נורה בסלון הרכב, הנורה שיושבת שם היא נורת בננה 8W.

כאשר עברתי מספר לא קטן של חנויות, הדבר היחידי שמצאתי היה 5W או 10W

וגם הם טיפה יותר גדולות מה שהרחיב לי את המתגים בתושבת הנורה.

 

השאלה שלי היא אחרת, האם יכול להיות נזק כלשהו או השלכות כאלה ואחרות

בגלל שהנורה ששמתי היא 10W ולא 8W?

פורסם

לא הייתי שם נורה להספק גדול יותר. תוספת של 25% בהספק היא לא דבר זניח.

מעשית אני מניח שהרזרבה שלקחו בתכנון יגרום לבית הנורה לא להיפגע אך בכל זאת לא הייתי מרכיב נורה בעלת הספק גבוה יותר.

 

או שתשים נורה של 5W או שתחליף לנורת לד תואמת, שזה הפתרון העדיף לדעתי.

פורסם

חפש בחנות אחרת נורה של 8W, אם לא תמצא תוכל להתקין של 5W, עדיף להתקין חלשה יותר ולא חזקה, למרות ש10W זה לא כ"כ משמעותי, לחיווט לא יגרם שום נזק גם כי ההספק לא גבוה בהרבה וגם יש הגנה ע"י פיוז שישרף במידה ותחרוג עם ההספק יותר מידי, הבעיה היא החום שהנורה פולטת עלולה להרוס את הבית נורה ולהמיס אותו.

 

שקול כמו שאמר אביב להתקין נורת בננה שבנויה מלדים(LED) התאורה של הלדים הרבה יותר חזקה עם צריכת זרם נמוכה יותר בהרבה ועם פליטת חום מזערית מאוד.

פורסם

נורת לד בהספק 8W מספיקה להארת אצטדיון, פלוס מינוס.

נורות הלד הנפוצות הן בהספק 1-2W. מלבד הגוון הלבן שלהן הן מאירות משמעותית חזק יותר וגם לא יגמרו את המצבר במקרה שישכחו דלוקות כל הלילה.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תבדוק במוסכי היבואן. רוב הסיכוים שניתן להזמין מהם נורה בגודל ובהספק זהים למקורי.

העלות תהיה גבוהה יותר, אבל לדעתי לא יותר מ 20-30 שקל, כך ש"אפשר לעמוד בזה".

 

 

×
×
  • תוכן חדש...