Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מצאתי רכב כזה במחיר מציאה! וממש נדלקתי על הרכב! (נראה מיליון דולר!) הרכב מודל 1998, יד 1, 1800, 180,000 ק"מ

האם הרכב הזה יגיע ביבוא סביר לארץ? האם יש להשיג חלקים מכניים?? אחזקה? אני מודע לזה שאחזקה לא תיהיה זולה אבל השאלה כמה יקרה היא תיהיה? כמה כ"ס? מחירי ביטוח?

מה עדיף מכינת אחזקה MG או אלפא 156 מנוע 2000 גיר רגיל?

דרך אגב לאבא שלי יש מוסך וזה דבר שיקל עליי!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

הרכב הזה נמכר בכמה עשרות יחידות למפעל הפיס והיה אם אינני טועה הרכב הראשון שניתן כפרס בתוכנית המנוייים.

אין לי מושג לגבי זמינות החלפים אך אני מנחש שהיא לא משהו בארץ, בחו"ל לא נראה לי שיש בעיה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב שאלפא 156 רכב מספיק מיוחד,

ולא חושב שכדאי להכנס להרפתקה של מכונית נדירה ביותר, שהמתנה לחלפים בשבילה יכולה לקחת חודשים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הרכב הזה נמכר בכמה עשרות יחידות למפעל הפיס והיה אם אינני טועה הרכב הראשון שניתן כפרס בתוכנית המנוייים.

אם אינני טועה הפיס חילק בשנות ה-80 את האלפא ספיידר אני ב- 95 אחוז בטוח בזה...

אבל לא ידעתי שחילקו MG VVC...:-P

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

הרכב מאוד מהנה לנהיגה תתרחק ממנו כמו מאש חוסר אמינות וחוסר חלקים שווה רכב לכל החיים

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
הרכב מאוד מהנה לנהיגה תתרחק ממנו כמו מאש חוסר אמינות וחוסר חלקים שווה רכב לכל החיים

טוב נראה לי שאני ירד מיזה גם הבנאדם גר נורא רחוק ממני! אבל בכל מקרה אני ישמח לשמוע עוד תגובות בעלי רכבים כאלה.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

פורסם
אני חושב שאלפא 156 רכב מספיק מיוחד,

ולא חושב שכדאי להכנס להרפתקה של מכונית נדירה ביותר, שהמתנה לחלפים בשבילה יכולה לקחת חודשים.

קשה מאוד למצוא 156 ידני, מנוע 2000עם ק"מ ויד נמוכים! וגם אלה מצאתי עם נתונים טובים עברו מכה בשילדה\קצה שילדה ולא מוכנים להוריד במחיר.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

• תוכן חדש...