Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא אאודי אי 3 2001 גיר ידני 1.8 אוטמוספרי - מצארת אלקטרונית(אם זה משנה עברה כיול ו ניקוי במוסך צ'מפיון בעייה היתה קימת לפני העניין)

אני מניע את הרכב וכמו כול רכב הטורים בהתחלה גבוהים כדי לחממם מנוע ו כול זה , אבל אצלי הם לא יורדים הם נשארים על 1300 קבוע במקום 900 . אם נוסעים בערך חצי שעה מכבים מנוע ומדליקים לפעמים זה מסתדר אבל לא תמיד . במוסך של צ'מפיון לא ידעו להגיד ו אין לי זמן לתת להם לפרק (לשבור) את האוטו שבוע . נוסע לעבודה כול יום . דבר נוסף בזמן נסיע לא מרגישים בבעיה.

תודה מראש .

פורסם

וואלה לא הייה שום תקלה בסריקה . וגם בדקתי לבד עם VAG COM שום בעייה . :-(

אתה מדבר על אותו חיישן שמראה את הטמ"פ בלוח בשעונים למה הוא נירא עובד תקין . באותו גם הוחלף לא מזמן טרמוסטט , בית טרמוסטט , משאבת מים , אוגן למיים . אני חושב שהם היו עולים על חיישן תקול אבל הכול אפשרי

פורסם

כן אני מדבר על אותו חיישן שמעביר את האות ללוח השעונים וגם למחשב הרכב.

אם אתה יודע איפה הוא יושב ברכב תבדוק עם החיישן בצבע שחור או ירוק.

(אם אתה לא יודע פשוט תסתכל בצד ימין של המנוע יש פלאנג' מים שבתוכו יושב החיישן)

דניאל איך בדיוק קשור חיישן מאף?

• ספונסר פורום
פורסם

כדאי לבדוק אטימות של סעפת היניקה ,אולי יש משיכת אויר שגורמת לעליית

הסלד ללא יכולת ריסון של מצערת המנוע .

ברכב הזה עם מנוע מדגם APG נקודות רגישות הם ,צינור הווקום של מגבר הבלם

או גומיות האטימה של שני חלקי סעפת היניקה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה על העזרה אני אבדוק את הזה.

עריכה : לא מצאתי את החיישן .

אטימות עדיין לא הספקתי לבדוק .

• תוכן חדש...