Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה והוא במצב טוב, יד נמוכה, קילמוטראז נמוך,

אבל עדיין שנת 98', הייתם הולכים על זה?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

בתקציב גם נכנס שנתון 00', הבעיה שאני מחפש המון זמן רכב,

ואני לא רואה משהו טוב באופק.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אם אתה מחפש רכב שיקח אותך מ-A ל-B גם רכב בן 13-14 יעשה את העבודה, והרבה פעמים גם יותר מזה.

הדבר הקריטי יהיה כמובן כמה הוא שמור, וברור שצפויות תקלות וקלקולים במכלולים שונים של הרכב, בהתחשב בגילו.

השאלה אם "היינו הולכים על זה" תלויה בהמון גורמים נוספים, כשהעיקרי הוא התקציב: אם תקציבך 10-15 אלף (ניחוש פרוע) בכל מקרה לא תוכל לעלות הרבה בשנתון. אם התקציב גבוה משמעותית, אז כבר יש התלבטות.

פורסם
בתקציב גם נכנס שנתון 00', הבעיה שאני מחפש המון זמן רכב,

ואני לא רואה משהו טוב באופק.

אין שום הבדל משמעותי בין רכב 98 לרכב 00. בזמן הרב שעבר מאז הייצור שני דברים יעזרו לצפות אמינות עתידית - אופן הטיפול ברכב בראש ובראשונה וההיסטוריה שלו, והדבר השני - אמינות כללית של הדגם, שגם היא כבר עמדה במבחן הזמן.

באופן כללי - אם זה החשש שלך - רכבים ישנים אינם בהרכח גרוטאות מתפרקות. הרכב הקודם שלי, שנת 92 (נגנב לפני מס' חודשים) היה בשימוש קבוע בקו ת"א-ירושלים ושייט היטב גם מעל המהירות המותרת. ובעליות, הייתי עוקף חופשי רכבים צעירים בעשר שנים. כך שאם זו המחשבה, זה לא שרכב בן 15 חייב להיות טרנטה.

פורסם

אם הרכב מטופל ושמור, אין לך מה לדאוג.

יש לי שרייד 97 1300 ידנית.

נוסע איתה כל חודש 1000 ק"מ, אצלי כבר שנתיים.

חוץ מאלטרנטור שהלך עקב מצבר דפוק, לא היו תקלות.

אל תצפה אומנם לנוחות של רכב חדש, אבל את העבודה הוא עושה.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

• תוכן חדש...