Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני קורה ובוכה!

אתם חבורת בכיינים!!!!!

אל תצאו מהבית תשארו מול הטלויזיה הכי טוב!!

אל תקחו קורסי נהיגה כי זה יקר וגורם לבלאי ולבזבוז דלק!

אל תלחו לפורמולה כי זה באילת!!

אל תחסעו עם הרכב כי זה עולה דלק!!

למה בכלל לחיות!!

בגללכם אין לא יהיה כלום, כי הפכתם לישראלים קמצנים שחושבים שהכל מגיע להם ב1.90

אתה לא מוכנים להשקיע בכלום! במיוחד לא בידע שאתם מקבלים. לכו תקנו קורס של גרופו!

באמת הפורום הזה הביא לי עצבים כבר.

שלום ולא להתראות!!

חמודי, ראשית כל וסוף דבר עברית תקינה והגייה.

דבר שני, אני מבזבז כסף איפה שאני מקבל תמורה בעד אותו כסף. אם נתחיל פה ביום מיונים ונמשיך למירוץ, אז חייבים לי כסף.

סתם לידיעה חזרתי עכשיו מקורס נהיגה בצרפת על רכבי סינגל סיטר ושילמתי 4000 יורו, וזה בלי הוצאות. העניין פה הוא לא 1.90 וגם לא 2.90. העניין הוא פה הגינות ותמורה.

אברה קדברה

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עזבו אותכם עם דרות חינוך לפורומולה והצעות תמחור - זה עסק כלכלי.

מי שהרים אותו הוא מקצוען בתחום ההפקות.

הוא יודע בדיוק מה הוא עושה.

זה לא אירוע ציבורי או מטעם המדינה שבהגדרה מכוון לטובת הציבור - זה עסק פרטי שלו שבהגדרה מכוון להפקת רווח - ולכן הוא יכול להחליט איזה מחיר הוא קובע למוצר שהוא מציע.

אנחנו בתור צרכנים רשאים להחליט האם התמורה שמוצר הזה נותן היא טוב למחיר המבוקש.

אני אישית אוציא את 300-400 ש"ח במקום אחר ואפיק מהם יותר הנאה.

תמים שכמותי, ואני חשבתי שמדובר בניסיון לקדם את הספורט המוטורי בארץ.

אברה קדברה

פורסם

באמת הפורום הזה הביא לי עצבים כבר.

שלום ולא להתראות!!

תשתה מים ותרגע. ממש מצאת איפה להוציא את העצבים שלך...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חמודי, ראשית כל וסוף דבר עברית תקינה והגייה.

דבר שני, אני מבזבז כסף איפה שאני מקבל תמורה בעד אותו כסף. אם נתחיל פה ביום מיונים ונמשיך למירוץ, אז חייבים לי כסף.

סתם לידיעה חזרתי עכשיו מקורס נהיגה בצרפת על רכבי סינגל סיטר ושילמתי 4000 יורו, וזה בלי הוצאות. העניין פה הוא לא 1.90 וגם לא 2.90. העניין הוא פה הגינות ותמורה.

איך זה יכול להיות מקצוען כמוך לא עבר מיונים וחובבים אחרים כן עברו.

כנראה לקחת בצרפת את הקורס המקוצר ,בפעם הבאה אל תחפף קח את הקורס המלא.

מצד שני המארגנים בדקו כשרון ויכולת , כנראה שזה משהו שקורס בצרפת לא יכול להקנות .

בהצלחה בקורסים הבאים.

פורסם
איך זה יכול להיות מקצוען כמוך לא עבר מיונים וחובבים אחרים כן עברו.

כנראה לקחת בצרפת את הקורס המקוצר ,בפעם הבאה אל תחפף קח את הקורס המלא.

מצד שני המארגנים בדקו כשרון ויכולת , כנראה שזה משהו שקורס בצרפת לא יכול להקנות .

בהצלחה בקורסים הבאים.

תגיד לי גם לפה הגעת? עדיף שתשאר בתחום עכירת הדין ודריסת כלבים, למרות שאני רואה שעכשיו העלת את עצמך כבר לדרגת שופט, או שזה סתם השתן שעלה לך לראש? זמן פנוי כבר אמרתי?

ואם אתה באמת רוצה להכנס לזה, אני לא חושב וגם לא תצליח לשכנע אותי שגימקאנה בלי זמנים, הורדות ידיים, אופניים 360 ושאר השטויות הם מדד. אבל אתה הרי יודע הכל אז סתם אכתוב לעצמי שוב.

ואם במשפטנות עסקינן, קודם כל מוודאים עובדות ולידיעתך לא הייתי במיונים לאחר שקראתי את התגובות של היום הראשון.

אברה קדברה

פורסם
תגיד לי גם לפה הגעת? עדיף שתשאר בתחום עכירת הדין ודריסת כלבים, למרות שאני רואה שעכשיו העלת את עצמך כבר לדרגת שופט, או שזה סתם השתן שעלה לך לראש? זמן פנוי כבר אמרתי?

ואם אתה באמת רוצה להכנס לזה, אני לא חושב וגם לא תצליח לשכנע אותי שגימקאנה בלי זמנים, הורדות ידיים, אופניים 360 ושאר השטויות הם מדד. אבל אתה הרי יודע הכל אז סתם אכתוב לעצמי שוב.

ואם במשפטנות עסקינן, קודם כל מוודאים עובדות ולידיעתך לא הייתי במיונים לאחר שקראתי את התגובות של היום הראשון.

כתבת כאן מספר הודעות בהם הבעת דעתך על המשתתפים על המארגנים ועל המיקום על המסלול על המחיר על המטרות ועוד כהנה וכהנה

מסתבר שאפילו במיונים לא היית , אם כי מאחת ההודעות השתמע שכן היית.

בכל אופן לא כולם יכולים לקפוץ לצרפת כמוך ולא כולם הולכים למסעדות ב 400 שח

ומשום מה אתה מרגיש צורך לשכנע אנשים לא להגיע .

פורסם

אמת ויציב, קל וחומר כש300 שח הם לא מעט. היית במיונים? אם כן אתה יודע על מה אני מדבר.

אמנם לא הייתי אבל מכיר לא מעט אנשים שהיו ומספיק לקרוא פה את השרשורים בפורום.

דיברת על פרשנות תכליתית לא? אז משתמע לפי מה, כי משתמע לך?

ורק לחדד.. אני לא מנסה לשכנע אף אחד, אמרתי את אשר על דעתי.

אברה קדברה

פורסם

עד שיש מירוץ חוקי וכשר בארץ אתם באים בתלונות?

חברה אתם מפספסים פה את כל הקטע.

עד שיש לנו את האפשרות להראות למדינת הביזיון שלנו שכאן בארץ כן צמאים לספורט ולחוק המוטורי אנחנו מבזבזים את זה.

פה אנחנו צריכים להראות את הכוח שלנו כספורטאים ולא כעבריינים כפי שמציגה התקשורת!

אני בכל אופן מאד ישתדל להגיע גם כשהמחיר הוא די גבוהה אבל שוב, תשוו כמה הקופרה או האיבו שלכם עולה בייחס לחו"ל

ואחרי זה נדבר.

פורסם

חברים כמו שאתם רואים אני משתדל להימנע מלכתוב כאן, אינני רוצה ללבות את היצרים או לתת את דעתי שכמובן אינה אוביקטיבית.

אני אציין דבר אחד בלבד בנוגע למחיר וגם זאת מכיוון שנושא זה הועלה ע"י יוגב כאן מעלי.

לצערנו אנחנו במדינה בה על כל דבר יש מיסים או תוספות כסף כאלו ואחרות ולכן מחירי הכרטיסים גבוהים יותר מאירועים דומים בחו"ל (כמו הופעות, מוצרים ובעצם כל דבר). אנחנו מקווים שעם הזמן ובאירועים הבאים המחירים יהיו נמוכים יותר.

מקווים שבכל זאת (חלקכם לפחות) ימצאו שנכון להשקיע סכום זה ולהגיע, לאלו מכן שלא יגיעו, תוכלו לצפות בשידורים החיים בטלויזיה.

פורסם

לא נעים לי להגיד את מה שאני אומר עכשיו, אבל אני מקווה מאוד שהיציאים יהיו ריקים כאות מחאה על המחירים המטורפים האלה,

להגיד מיסים וכל מיני שטויות כאלה זה מאוד קל. וחבל

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
לא נעים לי להגיד את מה שאני אומר עכשיו, אבל אני מקווה מאוד שהיציאים יהיו ריקים כאות מחאה על המחירים המטורפים האלה,

מכיוון שאני מכבד את פורמולה ישראל ואת תפקידי שם אני לא כותב את זה בשמם ובפרופיל שלהם אלא בשמי.

מכל האנשים כאן, ניב, אתה היחיד שהצליח להוציא אותי משלוותי, עד כדי שאני אכנס עם הUSER הפרטי שלי כדי לכתוב את דעתי עליך.

אתה מסוג האנשים שבגללם לא קורה כאן דבר במדינה, יושב מאחורי המקלדת כותב שטויות מבלי לדעת דבר ועוד יותר מכך, אתה לא מסתפק בלדבר שטויות אלא גם מאחל כישלון (ולידעתך כישלון כאן הוא פשיטת רגל, כן זה הסיכון שלקחו האנשים כאן שניסו לארגן עבורך אירוע).

אני מאחל לך שתקים עסק/אירוע תשקיע בו את כל כולך ותיכשל, מבטיח לך שאני אהיה שם כדי לפזר לך מלח על הפצעים.

פורסם

אתה יודע מה? אפשר לא להסכים ואפשר להתווכח אבל זה כבר מגעיל.

אות מחאה? ישראלים זה עם הכי בכיין בעולם הרי, מה שלא יעשו אנשים ימצאו על מה להתלונן גם אם יבואו לאסוף אותך מהבית עם מכונית פורמולה אתה תתלונן שלא היה מזגן :x

יש הרבה דברים שאני לא מסכים איתם לגבי האירוע הזה ודברים שנעשו במהלך הדרך אבל לאחל לכישלון של משהו שהוא ראשון מסוגו בארץ, משהו שכולנו מייחלים לו אם זה בדיוק החלום או לא זה ממש לא משנה כי הצעד הראשון הוא תמיד הכי קשה חבל שאנשים ז*ל כמוך לא מסוגלים להבין את זה.

לשבת מאחורי המקלדת ולז**ן במוח כמו שרוב ה"מקצוענים" בפורום הזה יודעים כל כך טוב זה מאוד קל, להזיז את התחת לעשות משהו וגם לסכן אותו זה כבר משהו אחר לגמרה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
לשבת מאחורי מקלדת, לכתוב שאתה מקווה שניכשל ולחשוב שאתה יודע טוב יותר ממני מדוע המחירים גבוהים זה קל, וחבל.

לא באמת אכפת לי למה המחירים גבוהים כל כך, אבל זה מה שיצא וזה מה שיגרום ליציעים להיות ריקים. כי מה לעשות, אני לא אסע עד אילת + אשלם 380 שקל בשביל לצפות בכמה חובבנים בלי שום עבר מקצועי בתחום מתחרים ביניהם.

וכמובן שיש גם את ההתנהגות המזוויעה שלכם בנוגע לאנשים (וביניהם אני) שעדיין לא קיבלו את ההחזר הכספי שלהם על ביטול ההגעה ליום המיונים. ואני מזכיר לך בפעם האלף שאני קיבלתי הבטחה מהמוקדנית שלכם ומיונית שאני אקבל את ההחזר הכספי שמגיע לי, ולא פיצוי עלוב שהוא יותר סיוט מרווח- כרטיס כניסה חינם למירוץ. ועזוב את זה שאני מתגייס בעוד כמה ימים וגם אם הייתי רוצה להגיע לא הייתי יכול, אני רוצה לקבל את ההחזר כי הוא הובטח לי כמה פעמים, וגם ככה אני לא רוצה יותר להגיע לשום אירוע שאתם פעילים בו.

אגב, גם אתה כתבת לי לפני חודשיים לערך שאוכל להיעזר בך כדיי לקבל את הפיצוי הכספי שלי, אז הנה, אני פונה אלייך.

למה אתם לא מוכנים להחזיר לי ולעוד כמה אנשים את הכסף שהובטח להם ? חמדנות כלכלית. משום מה אני לא מאמין לך אחרי כל ההתקשרויות אתכם בזמן האחרון שהעלויות של האירועים שלכם יקרות בגלל דברים שלא תלויים בכם, אבל זה כבר לפוסט אחר.

• תוכן חדש...