Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באתר מכירת הכרטיסים יש ל"מופע 1" ו"מופע 2".

בשניהם מופיע הפירוט הבא:

יום חמישי 01.12.2011

המרוץ כולל: מרוץ פורמולה מקצה נשים | מרוץ פורמולה מקצה גברים | מרוץ פורמולה סלבס | מרוץ פורמולה מנכ"לים | מרוץ דריפטינג, מרוץ קרטינג | מרוץ פורמולה מפרסמים | מרוץ אופנועי כביש | מרוץ אופנועי סופר מוטור

יום שישי 02.12.2011

המרוץ כולל: מרוץ פורמולה מקצה נשים | מרוץ פורמולה מקצה גברים | מרוץ פורמולה סלבס | מרוץ פורמולה מנכ"לים | מרוץ דריפטינג, מרוץ קרטינג | מרוץ פורמולה מפרסמים | מרוץ אופנועי כביש | מרוץ אופנועי סופר מוטור

השאלה היא: האם ימי המירוצים הם כפולים? כלומר האם באמת כל מירוץ יתקיים פעמיים - פעם בחמישי ופעם בשישי? או שאולי ישנה טעות בפרסום הפרטים.

האם יש תשובה לשאלה זו?

ומה הלו"ז של ימי האירוע?

תודה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
האם יש תשובה לשאלה זו?

תודה

לסלי

היום הראשון והשני זהים כמעט לחלוטין מבחינת התכנים, ההבדל העיקרי הוא שביום הראשון יהיה את אירועי הפתיחה בנוכחות שרת הספורט ואושיות נוספות.

פורסם

380 ש''ח ? אתם אמיתיים ?

מרוץ פורמולה אמיתי בחו''ל עולה פחות, וכשאתה רוכש כרטיס למירוץ פורמולה אמיתי אתה יכול להיכנס גם ליום אימון שלפני זה ולצפות וגם לראות ליגות של מתחילים וכדומה ביום המרוץ לפני ואחרי המירוץ .

בקיצור פשוט בזיון ורק מנסים לעשות עלינו קופה, מצטער לשם אני כבר לא אגיע מעדיף להוסיף עוד כמה שקלים על אחת החבילות שלכם ולטוס למירוץ פורמולה אמיתי ולא אחד של 1.3 ק''מ עם נהגים שלא באמת יודעים מה הם עושים .

פורסם
380 , מצטער לשם אני כבר לא אגיע מעדיף להוסיף עוד כמה שקלים על אחת החבילות שלכם ולטוס למירוץ פורמולה אמיתי ולא אחד של 1.3 ק''מ עם נהגים שלא באמת יודעים מה הם עושים .

את הכבוד לנהגים לפחות תתן, נכון שהם לא מקצועיים בפורמולה

אבל 4 מהם שם שאני מכיר, מקצועיים מאוד. אם לא הכי בארץ.

תגיד מה שתגיד על הפורמולה, אבל לנהגים תן כבוד.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

עם כל הכבוד לנהגים, מקצועיים ככל שיהיו, הם עדיין ״נהג חדש״ בפורמולה.

ולמרות שהמירוצים הם מירוצי פורמולה רנו חובבניים למעשה, המחיר משום מה יותר גבוה ממחיר של F1 בחו״ל (יחי ההבדל הקטן :? )

V5

פורסם
את הכבוד לנהגים לפחות תתן, נכון שהם לא מקצועיים בפורמולה

אבל 4 מהם שם שאני מכיר, מקצועיים מאוד. אם לא הכי בארץ.

תגיד מה שתגיד על הפורמולה, אבל לנהגים תן כבוד.

מה קשור לתת כבוד? זו עובדה שהניסיון של רובם בתחום הזה הוא לא קיים עד אפסי. ועם כל הכבוד, זה ממש לא מירוץ קארטינג והכלים האלו הם ממש לא קארטים מגודלים. זה לא פשוט גם אם אתה "מקצועי". ואגב, מבחינתי אלון דאי הוא נהג מקצועי. מדריך נהיגה מתקדמת, שוב עם כל הכבוד - הוא לא בהכרח נהג מקצועי. ואגב, אתה יכול להיות מקצוען בקארטינג אבל לחלוטין rookie במירוצי מסלול או מירוצי ראלי נניח. אני למשל חצי מקצוען בג'ימקאנות, אבל אין לי שום ניסיון בנהיגת ראלי או בנהיגת מירוצי מסלול.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אחרי כל הפירסומים, חשבתי וממש רציתי להגיע. המחיר מונע זאת ממני, וכנראה שזה באמת אירוע לעשירים בלבד. :cry:

אשמור את התענוג לטיול הבא שלי בחו"ל.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

"מירוץ מנכ"לים", "מירוץ סלבס"

איזה גועל, זה רק מראה שליכולת וכישורים יש מעט מאוד חשיבות מול מי שמצויה הפרוטה בכיסו ופשוט יכול לקנות מקום על המסלול.

ואני ברוב טיפשותי חשבתי שהולכים להרים פה אירוע רציני שמתמקד בנהיגה.

פורסם

כשאין מרוצים, בוכים שאין

כשיש מרוצים, בוכים שיקר

מי שלא מתאים לו שלא יגיע, אני מפרגן מאוד לכל אירוע מוטורי שמצליחים להרים בארץ, חאפרי או לא.

גם אם צריך סלבים ומנכלי"ם בשביל לשמוע אגזוזים ולא להיות בכוננות בריחה מהמשטרה, הרי זה מבורך.

I don't drive fast, I fly low

פורסם

לא יודע מה איתך, אבל בתור מישהו שרוצה ספורט מוטורי בארץ אני לא אגיד תודה ואשתחווה בפני FIL על זה שייבאו לארץ כמה מכונות עם אגזוזים בלי קשר למה שעושים איתן.

הגעה לאילת זה לא דבר פשוט. 380 שקל זה לא מעט כסף. 1.3 ק"מ זה לא מסלול רציני.

אז לפחות שינסו להתעלות מעל כל הנקודות הבעייתיות האלו עם המירוצים עצמם, אבל לעשות את המסע ולשלם את הסכום רק בשביל לראות כמה עשירים וכמה סלבס בגרוש משתעשעים בפורמולה רנו? לא תודה.

ב 380 ש"ח+דלק לאילת וחזרה (כ 250 ש"ח נוספים לפחות)+יום עבודה (שוב כ 250 ש"ח לפחות) אתה קונה בומבה של מערכת רמקולים.

חבר אותם לטלויזיה, תוריד מהאינטרנט את מירוץ ה F1 האחרון שהיה, כולם מצולמים ב HD באיכות מטריפה, והנה לך חווית צפיה מעולה בספורט מוטורי משובח.

פורסם
לא יודע מה איתך, אבל בתור מישהו שרוצה ספורט מוטורי בארץ אני לא אגיד תודה ואשתחווה בפני FIL על זה שייבאו לארץ כמה מכונות עם אגזוזים בלי קשר למה שעושים איתן.

הגעה לאילת זה לא דבר פשוט. 380 שקל זה לא מעט כסף. 1.3 ק"מ זה לא מסלול רציני.

אז לפחות שינסו להתעלות מעל כל הנקודות הבעייתיות האלו עם המירוצים עצמם, אבל לעשות את המסע ולשלם את הסכום רק בשביל לראות כמה עשירים וכמה סלבס בגרוש משתעשעים בפורמולה רנו? לא תודה.

ב 380 ש"ח+דלק לאילת וחזרה (כ 250 ש"ח נוספים לפחות)+יום עבודה (שוב כ 250 ש"ח לפחות) אתה קונה בומבה של מערכת רמקולים.

חבר אותם לטלויזיה, תוריד מהאינטרנט את מירוץ ה F1 האחרון שהיה, כולם מצולמים ב HD באיכות מטריפה, והנה לך חווית צפיה מעולה בספורט מוטורי משובח.

כמה דברים למען הסדר הטוב,

ישנו מירוץ סלבים ומירוץ מנכלים, מירוצים אלו מגיעים כחלק מחסויות שונות ורצון ליצור עניין גם מחוץ לקהילת חובבי הספורט המוטורי ולהעלות את המודעות בקשר לתחום זה.

מירוצים אלו לא סותרים או נוגדים את המירוץ של הגברים והנשים אלא באים כתוספת.

מבחינת יכולות הנהיגה של נבחרת פורמולה ישראל, אנחנו וגם הנבחרת לא מתימרים למקצוענות ולפורמולה 1, זהו אירוע חדש ונסיוני שרוצה לתת במה לכל נהג שיש לו יכולות נהיגה (לא נהיגת מירוצים).

מבחינת מחיר האירוע, נכון מדובר במחיר גבוה יחסית לאירועי מירוצים בחו"ל אבל לצערנו במדינתנו עקב מיסים, ביטוח ועוד המון דברים נוספים, עלות האירוע מתייקרת וכך גם הכרטיסים, אנו מצטערים לאלו שלא יכולים להגיע ומקווים כי תצפו באירוע בשידור ישיר.

• תוכן חדש...