Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שמדובר:

פולו 1.4 אוטומטית שנת 2002.

ככה תופעה שיש לי בבלמים או ABS.

#בבלימות רגילות יש לי יש לי הרגשה כאיל שרק הלחיצה של הדוושת בלימה עד הסוף כמעט נגיד 80 אחוז אני מרגיש בכוח בלימה. וכאשר אני לוחץ קלות או מגיע עד החצי של הדוושה לא מרגיש כמעט בלימה. ( ובעצירה מוחלטת אני מרגיש רעש כזה של מיטה חורקת מי מה שחקרתי פה בפורום הבנתי שכנראה יש לי חופש במתלים ולכן הם זזים אבל אפשר לחיות עם זה ולא נורא)

#כאשר נסיתי לבצע בבלימות חירום חזקות מה שהרגשתי מדוושת בלימה זה שהיא בולמת. ואז מתנגדת לי כאילו קופצת חזרה עליי מספר פעמיים עד עצירה מוחלטת של האוטו וכמובן ממשיך ללחוץ וכן הרכב בולם חזק (יש לפעמים נטיה להופיע ריח של שרוף פעמיים נדירות בבלימה חזקה. חשוב לציין שאין חריקות כלל הגלגלים לא מחליקים אפילו שניה. ( וכן תגידו לי הקפיצות זה תופעה טבעית שמרגישים אותה אבל הקפיצות האלה של דוושה דיי מפחידות אותי כאילו חזקות ממש שאני מרגיש כאילו היא קופצת חזרה והאוטו לשניה מפסיק בבלימה אבל שוב יכול זה רק אני).

# נורת ABS יש לה תאמת נטייה להידלק אבל שוב במצבים של פתאום הדלקתי מנוע היא נדקלה ולא נכבאת עד דימום מנוע והדלקתו בשנית ונסיעה של כמה מטרים.ואז היא נכבאת וזה קורה לעיתים רחוקות שהיא נדלקת ונכבת עם כיבוי המנוע והדלקה +נסיעה של 10 מטר.

# קיים אציל ריח של יכול להיות שרוף קשה להגדיר את הריח או מקום הימצאו ביקרתי במוסך לא הצליחו להבין מאיפה הריח מגיעה עם זה קשור.

לסיכום האם התופעות האלה תקינות ברכב ? כי כמו שכולם יודעים בלמים וכל מה קשור עליהם ברכב זה הדבר הכי חשוב.

תודה לעונים.

פורסם

אמיגוס, אם עדיין לא התנגשת באף אחד, גרור את הרכב למוסך בדחיפות. דוושה שמגיבה רק אחרי 80% מהמהלך מעידה על נזילת נוזל בלם. זה עלול להיות מצינור סדוק, שעלול להתפוצץ בבת-אחת, ואתה תאבד את הבלמים. דחוף בגרר למוסך!

• ספונסר פורום
פורסם

באמת קצת שלא ברור מה בדיוק המצב לפי התאור שלך .

בכל מקרה אם דוושת הבלימה יורדת מאד נמוך ורק שם אתה מקבל עצירה

אז זה לא תקין ואני כמו ספי ממליץ לך ביקור במוסך .

לעיניין נורת ה ABS שנדלקת לעיתים לאחר הדלקת הרכב ,כאן כנראה שיש לך בעיה

עם מחשב ה ABS כי המחשב מזהה לעיתים תקלה עם הנעת הרכב והנורה נדלקת .

בכל מקרה במוסך גם ניתן לבדוק את זה באמצעות חיבור של סורק .

אשמח לעזור .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...