Jump to content

amigos4

  • הודעות

    73
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי amigos4

  1. ק"מ מתחת ל 100KM , ספר טיפולים מסודר , ועד יד 2 כולל. רמת גימור Inspire או priemum
  2. amigos4

    השתגעתי/הסבתי לגז בגטס

    אגב , אני רוצה להוסיף על מישהו שאמר כאן על מחיר הגפ"מ 2.1 שזה זול מדי .. אז ככה על רגל אחת.. בעולם הגז יש שני סוגי הגז הגז בישול וגז אוטומטיבי שנועד לרכבים , וכמו שאוהבים בכל עסק למקסם את הרווחים אז מה שקורה שקיימות תחנות אצלינו בארץ שאומרות שהן אוטומטיבי אבל בפועל אתה נוסע על גז בישול ,עכשיו מה המשמעות מבחינתך זה שאתה נוסע על גז פחות נקי משהו שלא אמור להיפתר ברמת "אז הפילטר שמנקה את הגז אז הוא פשוט יתלכלך יותר מהר .. , אם תלמדו את זה ברמת המיקרו תבינו שיש לכלוך של הגז הבישול שפילטר גז לא נועד לסנן , אז לצומת ליבך , ואני אומר את זה מניסיון של שנים עבודה בתחנת למילוי גז ושמעתי אלפי סיפורים של נהגים המונעים על גז. וממחקר אישי שביצעתי , עכשיו בנוגע לחשש של תאונה , המערכת גפ"מ בנוייה בצורה כזאת שיש לה מערכת שנועדה להישבר למפרקים והגז יצא עד רמה מסויימת מדובר ברמות ממש קטנות עד שסתום אל חזור - אולי אני טועה בשם אבל התפקיד שלו למנוע את המשך יציאת הגז מהבלון , ומבחינת פיצוץ של הבלון באוטו , תסתכל מבחני ריסוק שנעשו וכל האוטו היפה שלך יהפוך להיות פחית שימורים למחזור לפני שהבלון הזה יתפוצץ מעומס עליו..
  3. amigos4

    השתגעתי/הסבתי לגז בגטס

    תתחדש אל תשכח שצריכה היא לא זזהה כמו בנזין אלה בערך 90% .. לטובת הבנזין ובמידה הוא צורך יותר אז אתה צריך לבצע כיוון למערכת , קיצר לחזור לעידן הגז , ודבר אחרון שאולי לא אמרו לך , חוץ מבהנעה כאשר לוקח לרכב עד שהוא מתחמם להחליף לגז , אז מדי פעם תן לרכב להרגיש את הדם האמיתי שלו ולא "הסינטטי" , בנסיעה בכביש מהיר נגיד איזה 5 ק"מ ל 500 ק"מ שתיסע על גז וחוץ מי זה , תהנה . וכמו שאומרים ברגע שניסית ותרגיש את זה בכיס לא תרצה לחזור.
  4. מישהו במקרה קנה את המודל עם תיבת הילוכים אוטומטית יכול לתת חוות דעת על התיבה עצמה? הבנתי שהיא עם מצמד אחד
  5. רוצה להודות על הטיפול המסור לפולו 2002שלי , שביצעו אנשים טובים , שלמה ואסף , זכיתי בטיפול 10 אלף+פלגים כולל הדרכה בכל פעולה והענות לכל השאלות ששיגעתי אותם , ובטיפול הבא הבטיחו שיתנו לי גם ללכלך את הידיים) . באמת כייף לראות שיש אנשים כאלה וכמו ששלמה אמר ויפה . "כל זה התחיל מרצון ללמוד בעצמי לבצע את כל הטיפולים שעולים מאות שקלים שסתם שוחטים אנשים תמימים במוסכים! " היישר כוח חברים.
  6. אני פשוט שמתי לב שבפורום בייעוץ לקניית רכב . ברגע שמזכירים רכב מקונצרט ואג : תמיד מופיעות הודעות בסגנון של גיר DSG תתרחק כמו מאש ובסגנון כמו ההודעות הזאת. עכשיו נכון שההודעות לא מופיעות סתם ככה. והיתה בעיה שהחברה הכירה בין השנים 2009-2013 והרחיבה את האחריות . אבל האם זה נכון להמשיך להגיד את אותם הדברים 2014 2015 2016 לגביי אמינותו? הריי אין ספק שהגרמנים עשו פאדיחה אבל האם הם לא למדו את הלקח והשתפרו מאז ואנחנו אולי סתם משתמשים בפדיחה הזאת כמו סטיגמה שיתיהיה תקועה עכשיו בקונצרט הזה עד אלוהים יודע מה.? מה דעתכם בנושא?
  7. תודה על העונים , אני אנסה להוריד את המחיר כמה שיותר והבנתי לפי האתר הזה: http://www.autoexpress.co.uk/seat/ibiza/91498/next-gen-2017-seat-ibiza-first-spyshots-and-exclusive-pics ששנה הבא האיביזה מקבלת מתיחת פנים חדשה ולדעתי זה יהווה עוד קלף מיקוח שיורידו במחיר
  8. bencl100 , כן היתי רוצה משענת יד המקורית ואני אבדוק מול החברה לגביי הפנסים , וגם בגלל שאנחנו לקראת סוף השנה נראה לי אני אצליח להוריד להם במחירים. Yoad , עיצוב יפה רק אני חשבתי בכיוון צבע לבן +תוספת BLACK , כי היא גם נותרת חישוקים בצבע שחור , לדעתי השילוב יצא יפה ואני אתמקח איתם על המחיר החבילה !)
  9. לאחר התלבטויות רבות והסתכלות עם התקדמות הטכנולוגית וקריאה הרבה אשכולות בפורום זה . הגעתי לבחירת ליבי. עכשיו לגביי השינויים שברצוני לבצע באוטו והאם הדבר יגרום לביטול האחריות או ניסיון להתנער. רמת גימור סטייל מגיעה ללא חישוקים סגסוגת , ללא משענת יד וללא לדים בפנסים . הדברים הללו הם חסרים לי במראה של האוטו. ולשאלת קניית רמת גימור FR זה קפיצה במחיר מ 83 אלף ל 110 שתיהן (DSG) וגם בעיני הגג פנורמי זה גימיק שבהתחלה אני יתלהב ממנו ואז סתם יהיה לי חסר שימוש. ולכן השאלות שלי : 1) האם התקנת חישוקי סגסוגת שלא בחברה תבטל לי את האחריות ? כי ראיתי כמה פה ספונסרים בפורום שמציעים חישוקים ייחודים וממש יפים . ובמחירים כמו בחברה או אפילו פחות. 2) התקנת לדים , במקום שכרגע חשבתי עליו זה HI LED בהרצליה ששמעתי עליהם דברים טובים , יבטלו לי את האחריות? 3) משענת יד שחסרה ,לעשות התקנה מקומית ,שהבנתי משענת יד מקורית יחסית יקרה , או פשוט לקחת את חבילות האיבזור שכוללת את משענת יד וגם חישוקי סגסוגת וגם נותנת מראה ייחודי אבל המחיר לתוספת הוא 7 אלף שקל ? סליחה על החפירה ותודה לעונים.
  10. לאחר שיחה איתם אכן מדובר במצערת מהמק"ט שרשום , והוצא לי לבוא עליהם על מנת לוודא תאימות לרכב. אבל הנושא המחיר תאמת אני בחשדות, כאשר אני אגיע למקום , חוץ מקריאת המקט על החלק שיראו לי יש לי עוד דבר לזהות שלא מדובר באיזה חלק חליפי זול?
  11. אתה מצד אחד נרתע מי מה שקורה בקונצרט VAG בשנים האחרונות.. אבל עדין שוב רוצה פאביה או איביזה , אגב אתה בוודאי יודע ששניהם זהות מבחינת מכנית .. אלה אתה פשוט מתלבט בעיצוב ביניהם ורמת האיבזור.. , אני היתי מציע לך גם לבקר ביונאדי I20 .
  12. הבעיה: רק במהלך עמידה הטורים לפעמים צונחים לאזור 400-300 והמנוע נשמע כמו מגמגם . מביקור במוסך , התבצע ניקוי בית מצערת לא עזר.. ונאמר לי שיש להחליף אותה ועדיף למצערת חדשה מכיוון שזה מחלה ידוע (מהקריאה בפורום לגבייה ) נאמר לי שמצערת חדשה עולה באזור 1300-1500 . עכשיו מחיפוש באינטרנט כולל איבי , מצאתי מחירים לחדשות של 400-500 שקל. עד שנתקלתי באתר ישראלי , אשר הם ממוקמים בתל אביב , אשר מוכר את המצערת מדגם: מצערת פולקסווגן פולו דגמי 1996-2001 חדשה! מק"ט :נ036133064D מצערת מקורית תוצרת גרמניה מבית חברת Siemens VDO במחיר של 750 שקל כולל מעמ . השאלות שלי האם הדגם של המצערת יתאים לי לרכב שלי , אני מזכיר פולו 2002 אוטומט , דגם מנוע AHW. והמחיר לא אמור להדליק נורות אדומות? או שזה מחיר סביר . וההתקנה של המצערת פלוס כיול שלה למחשב הרכב לא אמור לעלות יותר מ200 שקל לא?
  13. תודה אני אבדוק את הדברים.
  14. בבעלותי רכב פולו 2002 אוטומט: אני מתקרב לעוד החלפת שמן מנוע (מקפיד כל 10K להחליף) אומנם מהזיכרון שלי ישנם עוד דברים שאני לא סגור לגביהם האם מצריכים החלפה: -מצתים ברכב בפעם האחרונה שהוחלפו זה היה לפני 30K האם יש צורך להלחליף? -שמן ברקס שמתי לב שלאחרונה בבדיקה התמידית שאני נוהג לבצע שמתי לב שהוא החליף צבע מצהבהב לכהה יותר..האם זה סימן שיש להחליפו? -מקריאה בפורום הבנתי , שבדגם הזה ספציפי ישנה בעיה של רעידות לעיתים ששורש הבעיה היא בניקוי מצערת, אז אתם ממליץ גם לבקש שינקו לי אותה גם? למרות שאינני שם לב באופן יחסי לשנתון של הרכב..שהוא רועד מדי.. -באופן כללי אשמח לקבל הצעות לעוד דברים שכדאי שאבדוק באוטו לקראת הטיפול הקרוב. תודה רבה.
  15. אני מצטער לא באתי שתשפטו אותי אלה שתעזרו לי תודה ועל תדאג הנהג משאית יצא כולה שאל אני בסדר והמשיך בדרכו ..
  16. ברשותי רכב מסוג פולו שנת 2002 אוטומט. קרה היום בצהריים שבאשמתי יצאתי מריכוז הנהיגה ונתקעתי במשאית מלפנים. במהירות 15 קמ"ש לערכתי כי זה קרה בפקק. טוב אני לא יחפור וייגש לנזקים: מי מה שראיתי והבחנתי פנסיים ערפל הפסיכו לעבוד שניהם(לדעתי איזה חוט או משהו השתחרר) פנסיים קדמים עובדים(אולי צריך לבדוק כיוון שלהם) נזילות בדקתי לא הבחנתי במשהו . האוטו נוסעה כרגיל בלי איזה רעש חדש מאזור המנוע.. המאוורים עובדים שניהם. עכשיו הנזק של פחחות מציג לכם בתמונות ומבקש למי שיודע או קרה לו דבר דומה כמה עלה לו הסיפור פחות או יותר .. והמלצה שלכם בתור עניין כלכלי לתקן רק את המכסע מנוע(חשוב לציין הוא נפתח ונסגר בלי בעיה) או גם את פגוש הקדמי.
  17. דעתי הלא מקצועית בשבילך: 1) צמיגים במידה שלך אתה יכול לקחת צמיגים טובים של חברת HANKOOK מניסיון שלי על פולו ותיקח דרגת מהירות H ולא V יותר רכים פחות מרגישים את הבורות על הכביש. 2)אתה יכול להוסיף את הנוזל קירור G12 האדום ללא בעיה אין שום צורך להחליף את הישן(בדרך כלל מחליפים את נוזל הקירור בדגם זה עם ביחד עם משאבת המים שיושבת על רצועת הטיימינג כלומר בטיימינג הבאה תחליף את הנוזל), אבל מה לדעתי צריך להדאיג אותך זה איך חסר את השני המילימטרים , הכוונה שלי היא לנזילות שיכולות להיות וזה גם נושא כספי שתלוי איפה הנזילה וזה גם קלף מיקוח על המחיר. שוב מדגיש אני לא איש מקצוע אבל במקרה יש לי את הדגם הרכב זהה לשלך פולו/פאביה /סיאט אותו דבר מתחת למכסה.
  18. תאמת השמן שלי גולש מעבר לסימן המופספס לא הרבה קצת זה אומר שיש לי עודף עד כמה זמן מסוכן?
  19. הרכב מזכיר פולו 2002 75 כ"ס אוטומט עם רלוונטי לעניין. הפילטר אויר החולף לפני שנה/ לפני 7000 אלף קילומטר. בבקשה מעוניין לדעת מה הבעיה? מידת הסכנה שלה? עם צריך לעשות תיקיון או החלפה מסויימת? כי הרכב נוסע וחוץ מרעידות ברמזורים מדי פעם אין איזה בעיות עם המנוע.. תמונה:
  20. בצד של הנהג היה לי שפריצר סתום אז השגתי אחר אבל בפירוק של שפריצר הסתום גליתי שמחובר עליו שני חוטים חשמלים, ולמרות זאת המשכתי לפרק ויצא שלשפריצר החדש מחובר רק הצינוק שמוביל את המים עליו אבל החיווט החשמלי הוצאתי אותו מהתמונה, מבדיקה קלה של תקינות של שפריצרים שניהם נמצאו כעובדים מעולה בהשפרצה והפסקת הזרם, גם ליתר ביטחון פירקתי את השפירצר השני ולא מצאתי אצלו שום חוטים שמובילים חשמל אז סה"ב השאלה שלי למה משמש החוט החשמלי? (והסיבה שלא חיברתי לשפירצר החדש את החוט כי הוא תקוע בישן ומסרב לצאת). מצורפת תמונה http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=php5MsaQX.jpg ושאלה נוספת איך אני מפרק את הפסטיק הזה שאמור להסתיר את השמש מהלוח מחוונים: http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpTGZSer.jpg
  21. במוסך רון תקרא עליו מוסך במחירים הוגנים והכי חשוב אמין. פשוט תיסע עליו במסגר 31 בתל אביב ותראה בעצמך תראה מה יש לו להציע לך בתור פיתרון. לבן אדם פשוט יש עבר עשיר מאוד עם רכבי VAG שיש לנו. ועם במוסך הוא יפנה אותך למכונאי הרוסי שמה בשם גינאדי( השם שלו עם איני טועה עם משקפיים) שאני חולה עליו עושה את העבודה 10 אל תשים לב שהוא מקלל תוך כדי העבודה את החלקים והאוטו ככה הוא חח רוסים .
  22. תודה על הייעוץ
  23. הרכב שמדובר: פולו 1.4 אוטומטית שנת 2002. ככה תופעה שיש לי בבלמים או ABS. #בבלימות רגילות יש לי יש לי הרגשה כאיל שרק הלחיצה של הדוושת בלימה עד הסוף כמעט נגיד 80 אחוז אני מרגיש בכוח בלימה. וכאשר אני לוחץ קלות או מגיע עד החצי של הדוושה לא מרגיש כמעט בלימה. ( ובעצירה מוחלטת אני מרגיש רעש כזה של מיטה חורקת מי מה שחקרתי פה בפורום הבנתי שכנראה יש לי חופש במתלים ולכן הם זזים אבל אפשר לחיות עם זה ולא נורא) #כאשר נסיתי לבצע בבלימות חירום חזקות מה שהרגשתי מדוושת בלימה זה שהיא בולמת. ואז מתנגדת לי כאילו קופצת חזרה עליי מספר פעמיים עד עצירה מוחלטת של האוטו וכמובן ממשיך ללחוץ וכן הרכב בולם חזק (יש לפעמים נטיה להופיע ריח של שרוף פעמיים נדירות בבלימה חזקה. חשוב לציין שאין חריקות כלל הגלגלים לא מחליקים אפילו שניה. ( וכן תגידו לי הקפיצות זה תופעה טבעית שמרגישים אותה אבל הקפיצות האלה של דוושה דיי מפחידות אותי כאילו חזקות ממש שאני מרגיש כאילו היא קופצת חזרה והאוטו לשניה מפסיק בבלימה אבל שוב יכול זה רק אני). # נורת ABS יש לה תאמת נטייה להידלק אבל שוב במצבים של פתאום הדלקתי מנוע היא נדקלה ולא נכבאת עד דימום מנוע והדלקתו בשנית ונסיעה של כמה מטרים.ואז היא נכבאת וזה קורה לעיתים רחוקות שהיא נדלקת ונכבת עם כיבוי המנוע והדלקה +נסיעה של 10 מטר. # קיים אציל ריח של יכול להיות שרוף קשה להגדיר את הריח או מקום הימצאו ביקרתי במוסך לא הצליחו להבין מאיפה הריח מגיעה עם זה קשור. לסיכום האם התופעות האלה תקינות ברכב ? כי כמו שכולם יודעים בלמים וכל מה קשור עליהם ברכב זה הדבר הכי חשוב. תודה לעונים.
×
×
  • תוכן חדש...