Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יתכן מאד שמחבר המיקרו USB בחוט לא תקין. בדרך כלל אני טוען את ה-G שלי עם מטען מעולה של BB והטעינה חלקה, אבל לפעמים אני משתמש במטען קטן שאני מחזיק בתיק שלי, והמגע שלו רופף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברים, צריך את עזרתכם.

הגלקסי 2 שלי מתחיל להראות סימני עייפות - GPS לא תמיד מתחבר, מסך שבור, סוללה שנגמרת 3 פעמים ביום (ועל כן אני מסתובב עם 3 סוללות מקוריות עליי תמיד...). חוץ מכל זה, אני מבסוט עליו לחלוטין. מכשיר מצוין ותמורה מדהימה לכסף.

אבל הגיע הזמן לקנות משהו טיפה יותר חדש, שיחזיק לי לפחות בשנה וחצי הקרובות.

הדרישות הן בסיסיות, סוללה טובה יחסית (כאשר השימוש הוא בעיקר ווטסאפ, מוזיקה, אינטרנט, וזהו בעיקרון), מצלמה סבירה - שלא תיפול באיכות מהגלאקסי שלי, מסך לא משנה בכלל. '4.2 זה אחלה, וגם '4.8 זה אחלה, ואפילו מוכן לזרום על 5'.

חשוב להדגיש לגבי הסוללה - או שהיא תהיה ממש מצוינת, או שהיא תהיה טובה אבל תהיה אפשרות להחליף סוללות במהלך היום.

תקציב עד 2000 בערך, כאשר אני מוכן לקנות יד שנייה, ומוכן להזמין מחו"ל, וגם להביא מחו"ל עם בן אדם זה אפשרי.

ככל שהתקציב יהיה נמוך יותר ככה אשמח יותר.

יש משהו שיתן לי מענה לכלל הדרישות? מה מומלץ כיום?

תודה רבה!

פורסם

אני רואה שהוא עולה כ1800 כחדש.

הסוללה שלו היא 3000MAH שזה המון, אבל מצד שני גם המסך שלו ענק. איך הוא מבחינת זמן סוללה?

פורסם

הדיווחים שהוא מחזיק יום שלם בלי בעיה ונשאר עם עודף.

אגב, קבלתי את ה1+1 שלי, מכשיר מדהים, כל מה שאני יכול לרצות מפלאפון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני רואה שהוא עולה כ1800 כחדש.

הסוללה שלו היא 3000MAH שזה המון, אבל מצד שני גם המסך שלו ענק. איך הוא מבחינת זמן סוללה?

מחזיק יומיים בשימוש מועט-סביר, יממה+ בשימוש רגיל-גבוה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אם אני מזמין את ה-Moto G דרך האתר של מוטורולה, ושולח את זה לכתובת של Buy2USA בניו ג'רזי - האם אני אצטרך לשלם מיסים על הקנייה בתוך ארה"ב (מכוון שזה נשלח לניו ג'רזי)?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

כן.

המס (מע"מ) בניו ג'רסי עומד על 7%.

אבל לא עדיף לך לקנות מאמזון צרפת? שם זה יוצא 189 אירו כולל תשלום מיסים ושליחות עד אליך (נכון להיום, זה 900 ש"ח). יותר זול מאשר אתר מוטורולה בארה"ב.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

האם גם G3 מומלץ כמו הG2? במידה ואני אצליח להביא מחו"ל, זה סביבות ה1800, ע"פ איביי.

האם ישנן גירסאות שונות (הן לG2 והן לG3) שלא מתאימות לארץ?

פורסם

כן תשלם גם מיסים אמריקאיים וגם ישראליים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כן תשלם גם מיסים אמריקאיים וגם ישראליים.

לגבי ישראליים זה עניין של מזל.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...