Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[חדשות רכב] - Subaru Impreza 2012

Alex_b
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המשפחתית היחידה שלא נופלת למנוע טורי רוחבי ומשעמם והנעה קדמית.

אימפרזה 1.5 זה הנעה קדמית.

ומה בדיוק היתרונות של מנוע בוקסר על מנוע טורי?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואי וואי מכוערת ברמות,

סובארו היה להם עיצוב הכי יפה באיפמרזה משנת 95 עד 2006-7 ומאז שיצאה ה B3 זהו הכל ניהיה מכוער ואין יותר סובארו אמיתית.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

אני חושב שהמעצבים שלהם עיוורים ...

הם לא יכולים לראות בעצמם שהרכב נראה רע?

בכלל אני לא מבין יצרניות רכב מסויימות. למה לייצר רכבים כל כך מכוערים? ואני לא מדבר על רכבים שנויים במחלוקת כמו הג'וק של ניסאן, אלא רכבים כמו פיאט מולטיפלה, ניסאן טידה ודומיהם...

פורסם

אני היחיד שחושב שהיא ממש יפה ?!

לא מבין מה זה העליהום הזה על סובארו לדעתי הם ממש יפים ותמיד הייתי חסיד של סובארו על שהייתה לי B3 שרציתי לבכות ממנה.

אבל לגבי עיצוב תמיד חשבתי שהם רכבים ממש יפים.

פורסם

עיצוב אינו הצד החזק (בלשון המעטה) של סובארו.

דווקא הפורסטר והטרייבקה נראים בסדר גמור, אך B4 הנוכחית מכוערת מאוד (וזה חבל, כי הקודמת היתה אחת היפות בקבוצה לטעמי) וה-B3 החדשה לא משפרת את המצב.

פורסם

ניראת מזעזע .. מצד שני גם אמרתי בזמנו על הB3 שהיא ניראת זוועה ועכשיו אני דווקא אוהב את המראה שלה(אני אל מדבר על הגירסאת סאדן שהיא פשוט מגעילה).

זה לא אימפרזה עד שלא יוצאת גירסאת STI. מעניין איך היא תיראה.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

סובארו ופורשה הן 2 החברות היחידות בעולם ששומרות על קוי עיצוב בכזאת הדיקות, פורשה כבר עשרות שנים נראית כמעט אותו דבר וסובארו כבר 20 שנה שהולכת ומתכערת בהתמדה, כל דגם הולך ונהיה יותר מרובע עם פנסים עוד יותר בולטים ומזעזעים.

כדי להמחיש כמה אני סולד מהעיצוב של סובארו, לפני חודש פניתי לסובארו בבקשה לקבל נסיעת מבחן על ה-STI אבל לצערי לא היה רכב הדגמה אז שאלתי מה יש בהיצע עם מנוע מוגדש וחזק והציעו לי לגאסי (B4) בגרסא הגודשת ועם 280 וקצת סוסים.

5 תמונות מאוחר יותר בגוגל השבתי להם שאני מודה על ההצעה אבל לא מתכוון לנהוג ברכב הזה (מכוער פחד).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
סובארו ופורשה הן 2 החברות היחידות בעולם ששומרות על קוי עיצוב בכזאת הדיקות, פורשה כבר עשרות שנים נראית כמעט אותו דבר וסובארו כבר 20 שנה שהולכת ומתכערת בהתמדה, כל דגם הולך ונהיה יותר מרובע עם פנסים עוד יותר בולטים ומזעזעים.

כדי להמחיש כמה אני סולד מהעיצוב של סובארו, לפני חודש פניתי לסובארו בבקשה לקבל נסיעת מבחן על ה-STI אבל לצערי לא היה רכב הדגמה אז שאלתי מה יש בהיצע עם מנוע מוגדש וחזק והציעו לי לגאסי (B4) בגרסא הגודשת ועם 280 וקצת סוסים.

5 תמונות מאוחר יותר בגוגל השבתי להם שאני מודה על ההצעה אבל לא מתכוון לנהוג ברכב הזה (מכוער פחד).

וBMW לא שומרת על קו עיצוב דומה כל השנים?

דווקא סובארו לא שומרת על קו עיצוב דומה(חוץ מהאימפרזות של 01 -06). שים לב לכל הדגמים שלה ותראה.

דווקא BMW יותר שומרת על עיצוב מאשר סובארו.

פורסם
וBMW לא שומרת על קו עיצוב דומה כל השנים?

דווקא סובארו לא שומרת על קו עיצוב דומה(חוץ מהאימפרזות של 01 -06). שים לב לכל הדגמים שלה ותראה.

דווקא BMW יותר שומרת על עיצוב מאשר סובארו.

לא הבנת את הציניות....לא נורא.

:wink:

הכוונה היתה לכך שסובארו שומרת על הקו של להתכער מדור לדור.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
בקיצור, עם כל הכבוד, זה נשמע כמו תגובה טיפוסית של איש מכירות הקורא מקטלוג (בלי להעליב כמובן).

לא, כי הגולף לכל דורותיה מה זה יפות והעיצוב שלה ממש לא משעמם.

פורסם
אימפרזה 1.5 זה הנעה קדמית.

ומה בדיוק היתרונות של מנוע בוקסר על מנוע טורי?

מנוע בוקסר יקר יותר ליצור ומאריך את הרכב.

מצד שני הבוקסר ( כמו גם מנועי V ) מתאים להוספת הנעה אחורית, ובנהיגה ספורטיבית תורם לחלוקה טובה של המשקל (מבחינת ימין שמאל).

למנועי סובארו אורך חיים גדול, ויש שטוענים שזה קשור להיותם בוקסר.

יהודה

פורסם
וואו, לקחת את זה קשה...

מצטער אם פגעתי לך ברכב.

לא לקחתי קשה, לפעמים אני לא אוהב שמדברים סתם לאוויר, שונא אי צדק גם אם זה בדברים הכי קטנים.

ולא ידעתי שאתה ציני :-)

פורסם

כל היופי במותג שהוא שומר על מורשת העיצוב שלו.

בין לבין ואצל כל היצרנים ישנם נפילות חזקות.

וזה נכון , עיצוב הוא עינין של טעם נטו.

מצד שני, יש מילה מעצבנת כזו (בעיקר בתחום העיצוב) שנקראת קונצנזיוס.

הסובארו הזו מכוערת ברמה של קונצנזיוס.

אם מתוך 20 מגיבים לפוסט , 1 טוען שהיא נראית סבבה.

ככל הנראה שלא הלך להם , גם הפעם.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

• תוכן חדש...