Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באזור שבין החלון הקדמי לאחורי הצטבר פיח שחור על הבד,אני מפחד לנסות לנקות עם מגבון כי אני חושב שזה רק ימרח את הלכלוך.

איך ניתן לנקות בצורה הכי יעילה?מצורפות תמונות.

תודה.

ImageUploadedByTapatalk1317487697.236745.jpg

ImageUploadedByTapatalk1317487761.481058.jpg

פורסם

שואב אבק עם מברשת. על הדרך תעשה גם את התקרה, לא תאמין מה ייצא ממנה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לחות?! הפתרון הוא לנסוע כמה שפחות עם חלונות פתוחים. מטלית עם מים וסבון או "קרבונה" של יעקבי (כמו שאוראל המליץ לי פעם). לא הייתי משתמש עם החומר על הגג שכן הריפוד עלול לצנוח.

פורסם

מדובר בחומר יעודי שמיועד בדיוק לדברים הללו,למשל החומר הזה.

http://www.autodepot.co.il/default.asp?catid={3C2F2068-DF15-4810-A89D-33B098AEF4E1}&details_type=1&itemid={0000007C-0000-0000-0000-000000000000}.

אגב,לחות יכולה להגרם ממזגן לא תקין,או סתם מים שנכנסו לרכב ולא התאדו.

פורסם

תהרגו אותי איפה אתם רואים לחות :roll:

זו הג'יפה שנכנסת דרך קבע לרכב ונדבקת לריפודים ולתקרה, מה גם שפותח השרשור ציין שזה פיח. הפתרון הוא פשוט לשאוב את זה עם שואב אבק חזק עם מברשת בקצה. עושה פלאים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

4 דברים:

1. מברשת בדים (מברשת מגהץ).

2. מנקה ריפודים ושטיחים לרכב MA-FRA PULIMAX תוצרת איטליה

3. שואב אבק

4. מטלית מיקרופייבר

להתיז את PULIMAX על כל שטח הבד עד להיכן שמסתיימת התפירה - ולא רק נקודתית! אחרת בתום הניקוי תישאר עננה לבנה!

לשפשף עם המברשת מבחוץ כלפי מרכז הכתם בכדי שלא למרוח את הזיהום על חלק הבד הנקי!

לשאוב עם שואב את כל הליכלוך מכל חלקי הבד!

לייבש את האיזור עם מטלית המיקרופייבר!

במידת הצורך לחזור שוב פעם על כל התהליך!

זה רק נשמע מסובך אבל זה ממש קל - בהצלחה!

• תוכן חדש...