Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני חדש בעניינים,

אז ככה יש לי מערכת של Pioneer DEH2250UBG עוצמה 4X50 וואט+4 רמקולים פשוטים ,2X350 וואט ועוד שתיים קטנים מקדימה.

אני רוצה להוסיף סאב וופר עם 400 וואט.

השאלה היא אם הסאב וופר יתאים למערכת הנ"ל?

נ.ב אני לא רוצה יותר מדי רעש!

תודה

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

1000 ש"ח למגבר וסאב זה תקציב דיי נמוך, ומה עם התקנה וחיווט ? שזה עוד כ- 300-400 ש"ח.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

בתקציב הזה, עדיף לחפש מגבר מיד שניה, לא תמצא חדש להיט.

מגבר מיד שניה ב- 400 ש"ח, סאב מיד שניה ב- 200-300 ש"ח, והשאר לחיווט והתקנה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חברים בסך הכל רציתי לדעת אם סאב כזה מתאים למערכת שיש לי ברכב!

ואם אני צריך מגבר אז איזה מגבר(מה עוצמה)?

תודה

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

הוואטים ממש לא משנים פה, אתה צריך להבין שבשביל סאב אתה צריך מגבר, שהוא עולה לא פחות מסאב.

ממליץ לך מאוד לקרוא קצת מה ההבדל בין וואט ל RMS, וואט זה סתם מספר חסר משמעות כמעט, יכולת ספיגה נומינלית- היא משמעותית.

ולסטאפ בסיסי כמו שלך, כל מגבר וסאב מחברה טובה יעשו את העבודה.

פורסם
הוואטים ממש לא משנים פה, אתה צריך להבין שבשביל סאב אתה צריך מגבר, שהוא עולה לא פחות מסאב.

ממליץ לך מאוד לקרוא קצת מה ההבדל בין וואט ל RMS, וואט זה סתם מספר חסר משמעות כמעט, יכולת ספיגה נומינלית- היא משמעותית.

ולסטאפ בסיסי כמו שלך, כל מגבר וסאב מחברה טובה יעשו את העבודה.

תודה!

:-D

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

קח בחשבון גם חיווט והתקנה שיהיו ברמה סבירה, לא כאלו שיעלו לך אח"כ יותר כסף עקב קצרים, נתקים, שרפות ונזקים אחרים.

פורסם

בתקציב של 1000 ש"ח תוכל לקנות מגבר וסאב יד שניה, חיווט זה משהו כמו עוד 150 ש"ח, אם תוכל לבצע אותה לבד

תוכל לחסוך כמה שקלים בתנאי שתבצע את ההתקנה בצורה טובה ואיכותית. אם אין לך ניסיון עדיף שלא תעשה את זה לבד.

• תוכן חדש...