Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בסוזקי בלנו 97. שיש לו קילופים במכסה מנוע שלא אסטטי לעין ואני רוצה לצבוע אותו. כמה זה יעלה לי? מחפש מישהו איכותי ומקצוען אך גם במחיר טוב באשקלון / באשדוד. בנוסף אני רוצה לתקן אנטנה שבורה של רדיו - איפה יש באשקלון וכמה יעלה. ודבר אחרון חביב פ- האם עדיף לקנות צמיגים משומשים במצב טוב ב100 של לאחד או צמיגים חדשים - יש המלצה? 

פורסם

לגבי צבע,בין 300-400 שקל.

100 שקל אלו כניראה צמיגים ישנים,בכזה דבר אין הנחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צבעי סופר מקצוען יש לך בקרית גת, מול פולגת, באזור תעשיה, אבל אצלו זה יעלה בסביבות 700 ש"ח ותקבל גם אחריות ל3 שנים.

אבל מנסיון ברגע שהלקה של הצבע מתחילה להתקלף, זה לא עוצר במכסה מנוע, ותוך שנה כול האוטו מתקלף.

אנטנה יש אצל שולה, במיגדל קצת אחרי התחנת דלק, גם מחירים זולים גם סחורה ברמה סבירה.

צמיגים אן בעיה להשתמש במשומשים, כל זמן שאתה מקפיד מאוד על תאריך היצור של הצמיג ( שלא יהיה בן יותר משנתים ) ובדיקה ויזואלית מדוקדקת ויסודית.

תאריך היצור מוטבע על הצמיג.

פורסם

רק לידע כללי ולשם השוואה, ממני ביקשו 1200 שח לתיקון מכה קלה פלוס צביעת מכנסה מנוע של פיאסטה בצבע מטלי. לא שתיקנתי אלא זה מה שביקשו ממני.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זו מחלה של הרכב הזה, בבלנו שלי שנת 98 זה התחיל בגג ומהר מאד התפשט לכל הרכב.

זה לא הצבע שמתקלף אלא שכבה של לקה מבריקה - CLEARCOAT,

אם אתה צובע, תצבע כבר את כל הרכב.

• תוכן חדש...