Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לראשונה נתקלתי בבעייה בחורף שעבר שהוינקר בצד שמאל פשוט לא עובד אך משמיע את הרעש ובתזמון מהיר יותר מהרגיל (כמו שנשרפת נורה) חשוב לציין שכאשר אני מפעיל איתות חירום (4 איתותים) הכל עובד כמו שצריך ואחרי שבוע שבועיים התקלה נעלמה וחזרה רק השבוע.

תגובת הידית מרגישה בסדר גמור.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אצלי ברכב (ממשפחה אחרת) היתה בעיה דומה, פרקתי את הידית, סובבתי ב90 מעלות פין מנחושת שנראה שנשחק עם הזמן וגרם לבעית מגעים דומה.

 

מאז הרכב מאותת מעולה.

 

במיוחד אם הבעיה התחילה כמגעים (פעם עובד ופעם לא, ועובד כשהידית לא ממש עד הסוף) אז החשד הכבד הוא על הידית (כמו שאמרת אורות מצוקה פועלים כרגיל, כי זה מתג שונה)

 

 

*בחלקים האלה יש לא מעט פלסטיקה עדינה וקפיצים, ולא בטוח שהכל יחזור למקום. תכין תכנית גיבוי לקנות את החלק חדש או מפירוק.

  • ספונסר פורום
פורסם

הבעיה הינה בידית האיתות עצמה .

ידית איתות מקורית עולה 330 שח לפני מעמ

והעבודה זה עוד כ 150 .

יש גם ידית איתות חליפית שעולה כ 250 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

  • ספונסר פורום
פורסם

איפה אתה נמצא ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

×
×
  • תוכן חדש...